Tibia mc 8.62 wykrywalne?

Status
Zamknięty.

azanth

New User
Sierpień 8, 2009
Liczba reakcji
0
Mam tak? rozkmin? , ciekawi mnie czy moge bezpiecznie uzywac MC na RLu. Jest to bardzo wykrywalne? Czy to od czegos zalezy?

Odp: Tibia mc 8.62 wykrywalne?

W?tpi? ?eby wykryli Ci to, odk?d gram w Tibi? to zawsze korzystam z MC i jeszcze nie z?apa?em bana. Korzystaj, bo bardzo w?tpi? ?eby Ci? z?apali.

Dobry temat, bo ja bym sobie zrobi? knighta jako cash makera a drugim charem gra? r?cznie.
Czy wtedy bym m?g? dostac bana na dwa chary?!

@up
Co ty... Jedyne przypadki co pami?tam ?eby kto? za?apa? bana za mc to albo sam si? wkopa? (bo co? powiedzia? na "default") albo kto? go podpier**li?. Ale w tym ostatnim przypadku musia?by? sta? dwoma postaciami obok siebie i ?adnie zamula? przy odpowiedziach gm'owi.

A ja si? na ten temat wypowiem tak:
Mo?esz zebra? bana tylko ?e tu wszystko zale?y od cipsoftu, bo jest komenda na sprawdzenie kto jedzie z tego samego ip, ale raczej za to nie banuj?, bo s? ludzie co jad? z routera ale dla upewnienia typka kt?ry ma to samo ip jak si? im b?dzie nudzi? to sobie zbadaj? i w tym momencie masz problem... ale ostatnio jak kto? dosta? bana za mc to by?o huhu:) bo komenda ta nie?le im zmula servery:P

je?eli kto? chce wiedzie? sk?d to wiem to m?j rl gmem jest: P szkoda tylko ?e to przymu? i z domu nie wychodzi ;(

Teoretycznie jest taka szansa, ?e MC zostanie wykryty, a Ty zostaniesz zbanowany, lecz jest ona bardzo ma?a. Ja odk?d gram w tibie, nie zosta?em jeszcze zbanowany za MC, wi?c Ciebie te? raczej nie zbanuj?, wi?c je?li chcesz, to mo?esz gra? na MC :)

Mog? sprawdzi? ip, ale co im to da ? Mo?e w domu kto? ma dwa kompy i np z kuzynem czy bratem graj? w tym czasie xd za mc mo?esz z?apa? bana jak ju? wida? ?e na 100% u?ywasz mc xd

Ostatniego czasu boci?em na ots, i jednoczesnie gra?em r?cznie na rlu - jednym s?owem u?ywa?em Mc.
Pytanie brzmi czy za to dostan? bana ?:d

Ostatniego czasu boci?em na ots, i jednoczesnie gra?em r?cznie na rlu - jednym s?owem u?ywa?em Mc.
Pytanie brzmi czy za to dostan? bana ?:d
Nie. CIPSOFT g?wno obchodz? jakie? OTS'y.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry