What's new

-Tibia 9.43 Tibia MC by K4czan (Producent?)

Status
Not open for further replies.

stripling

Active User
Reaction score
4
Odp: Tibia MC by K4czan (Producent?)

Dzi?ki za sworzenie MC, mo?liwe ze z czasem si? przyda mi si? ono: ) .
Mc dzia?a w 1oo%, to ?aden keyloger ani nic co grozi tobie lub twojemu komputerowi :) .
Jeszcze raz dzi?kuj?, opcja " Podzi?kuj " na tobie u?yta b?dzie :)

K4czan

Banned
Reaction score
11

Siema, nie chc? tutaj sia? fermentu, czy co?, ale chcia?bym Wszystkich przestrzec.
Mo?liwe, ?e K4czan wrzuca co? przez Vendeta, czy tam Lurisa - pami?tajcie, ?e to z?odzieje. MC nie sci?ga?em, wi?c nie oceniam, ale zapewne dzia?a - tak s?dz? na podstawie wypowiedzi, kt?re zosta?y zamieszczone wy?ej.
btw. ich key jest niewykrywalny.

Bo to prawda Vendeto to nie z?odziej i ju? si? tym nie zajmuje zreszt? Luris tak samo .
Drogi kolego je?li chcesz mi zrujnowa? temat udowodnij, ?e tym pliku Tibia.exe co jest w downloadzie jest keylogger . A potem prosz? pisa? swoje podejrzenia na temat "niewykrywalnego keyloggera w mc"

Tutaj co? ode mnie (od 5 do 9 stycznia)
tibiamc.png

Regards,
K4czan :]

kubam8753

Active User
Reaction score
1

Dlaczego przy ka?dym sciagnietym MC (pr?cz 8.0-8.1) mi wyskakuje taki b??d?! mam Windows Vista jak to cos zmieni...

LINK DO SCREENA Z B??DEM.:

PROSZE O JAK NAJSZYBSZ? POMOC!
Z g?ry DzieKi!

Golem xx

Advanced User
Reaction score
16

ja te? czekam na to MC 9.44... K4czan niby jeste? ju? 'producentem' i stworzenie nowego MC zajmuje podobno kilka minut to powinno by? juz w 1 dzie? nowej Tibi a Ty zamulasz.. inne boty wychodza szybciej ni? MC ...

Status
Not open for further replies.