Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Dajcie wi?kszej ilo?ci os?b dost?p do bet bo na castcie co wchodz? jest 1 osoba albo wgl
A ch?tnie nawet sam bym co? po testowa? je?eli b?dziecie szuka? ch?tnych to ch?tnie wezm? udzia? :D.

Ja pierdole, ale macie b?l dupy, ?e nie zostali?cie wybrani. Pisa?em ju? wielokrotnie, ?e nie ka?dy ma czas siedzie? 24/7h na serwerze i testowa?, a to, ?e Wy nie macie swojego prywatnego ?ycia to nie znaczy, ?e inni go nie maj?. Osoby, kt?re zosta?y wybrane b?d? camowa?y kiedy pozwala im na to czas, a Wam prawd? m?wi?c chuj do tego. Rekrutacja by?a i nie zostali?cie wybrani wi?c nie rozumiem po co robicie tyle szumu.

Nikt nie ma b?lu dupy z powodu tego ze go nie wybrali..
Ja osobi?cie wola?em si? nie zg?asza? do test?w bo nie wiedzia?em jak b?dzie z czasem a nie chcia?em zabiera? miejsca innym czaisz?

Ja pierdole, ale macie b?l dupy, ?e nie zostali?cie wybrani. Pisa?em ju? wielokrotnie, ?e nie ka?dy ma czas siedzie? 24/7h na serwerze i testowa?, a to, ?e Wy nie macie swojego prywatnego ?ycia to nie znaczy, ?e inni go nie maj?. Osoby, kt?re zosta?y wybrane b?d? camowa?y kiedy pozwala im na to czas, a Wam prawd? m?wi?c chuj do tego. Rekrutacja by?a i nie zostali?cie wybrani wi?c nie rozumiem po co robicie tyle szumu.

Mam b?l dupy? Zobacz ?e nawet si? nie zg?asza?em na beta testera, jedyne co zrobilem w sprawie demetri to napisalem ?e mog? potestowa? na pw do isanto jak to napisa? ?e ma "2 wolne miejsca".

@Grindelwald nie podniecaj si? tak bo ci mama spodni nie dopierze. Po prostu uwa?amy ?e niekt?rzy nie zas?u?yli na bycie testerami, ot co. Pozdrawiam.

Sami sobie bajzel nakr?cacie, aktualnie trwa test serwer i testerzy moim zdaniem dobrze sobie radz?, sp?jrzcie ile Santo wgrywa poprawek "Wieczorem dodam na serwer g??wny 150 poprawek." to chyba jest wystarczaj?cy argument, nie ma co si? spina?, tak ?e niech ka?dy robi swoje :>

Heyo. Mapka wporzo, skrypty te? ale taki serwer nie wypali bo ludzie wol? ju? gra? na RLu. Z takimi skryptami i fabu?? to tylko do CipG?wna pisa?. OTS wygl?da spoko itd ale nie zagram na nim bo nie gram w Tibie, poza tym i tak nie bym nie zagra? bo wole ju? na tibia.com sobie poexpi? bo przynajmniej wiem, ?e nie upadnie. A prywatne serwery tego typu juz nie raz startowa?y, sam nawet mia?em jeden i nie widze przys??o?ci tego serwera oraz takich serwer?w. Ludzie chc? gra? z przyjemno?ci?, a nie denerwowa? si? "bo co? p?jdzie im nie tak".

3324_691a_500.gif

Legenda g?osi, ?e na Rl Tibii graj? ludzie nowej generacji tak zwane boty, jeszcze bym zrozumia? tw?j post gdyby? pisa? tak o OTSie z real map? ale najwyra?niej nie rozumiesz po co w og?le s? tworzone takie serwery jak Demetri - Tutaj ka?dy zaczyna od zera, nikt nie zna dok?adnie mapy, skrypt?w, misji i system?w, tak ?e mo?na powiedzie?, ?e na nowo odkrywasz Tibie, dodatkowo masz o wiele wy?sze mno?niki wi?c nie b?dziesz musia? siedzie? przed komputerem jak jaskiniowiec. Dodatkowo na serwerze nikt nie b?dzie jecha? na bocie, moje pogl?dy r??ni? si? od twoich o 180 stopni np. "poza tym i tak nie bym nie zagra? bo wole ju? na tibia.com sobie poexpi? bo przynajmniej wiem, ?e nie upadnie" - Ja wole pogra? na Demetri bo p??niej mog? ju? nie mie? takiej okazji :)

@Seya
Jeste? hipokryt?, bo sam jecha?e? na ka?dym serwerze na jakim grali?my z Szusim i ekip? na bocie.

Jeste? hipokryt?, bo sam jecha?e? na ka?dym serwerze na jakim grali?my z Szusim i ekip? na bocie.
Nie ma sensu dalej dyskutowa?, wiesz lepiej ode mnie co i robi?em, a tak poza tym to kiedy wsp?lnie grali?my na jakim? serwerze?

---------- Tre?? dodana o 18:09 ----------

Nie ma sensu dalej dyskutowa?, wiesz lepiej ode mnie co i robi?em, a tak poza tym to kiedy wsp?lnie grali?my na jakim? serwerze?

Coraz cz??ciej wchodz?c na ten temat, widz? ze je?li OTS zostanie w??czony do Open Bety lub normalny stan b?dzie to zgraja os?b kt?rym nic nie pasuj?(renoma serwera na tym ucierpi). A je?li tak bardzo chcecie zagra? na tym serwerze to cicho i czeka?. Losowanie by?o sprawiedliwe i testerzy mog? gra? 1h dziennie lub 10h dziennie, wa?ne ?eby wiedzieli co robi?

Fajnie , ze wgrywane s? poprawki. Przynajmniej wiadomo ,ze cos rusza sie naprz?d.
Przydalby si? rowniez moderator do ogarniecia tematu , bo jak ktos zaglada tu sporadycznie , tak jak ja , to ma spory problem z doszukaniem sie warto?ciowych post?w.

Ile macie tester?w pi?ciu?

Update klienta zbli?a si? nieub?aganie. Coraz mniej rzeczy pozosta?o do jego wydania.
A wi?c p?ki co to zosta? naprawiony b??d ze zbugowanym pod?wietleniem na kanale NPC:
1h32wx.png

Do tego dodane zosta?o pod?wietlenie w oknie gry:
dgowtz.png

Poza tym, jak ju? kilka post?w wcze?niej wspomina?em dodane zosta?y Timebary. Zapytacie pewnie co to takiego.
A no to takie paski post?pu odmierzaj?ce czas.
2gtsocl.jpg

Naprawiony zosta? tak?e b??d z muzyk?, kt?ry powodowa? drastyczny spadek FPS.

Poprawiony zosta? (chyba) b??d z okienkami kontener?w, kt?re pojawia?y si? nad/pod minimap?.

@edit:
Dodany zosta? przycisk pozwalaj?cy na zwini?cie eq.

Niedzia?aj?cy przycisk "Info" w menu gry zosta? zast?piony przez "Tw?rcy". Je?li kogo? brakuje, a uwa?a, ?e powinien tam by? to za?alenia przyjmuje iSanto.

UWAGA! Z chwil? wydania patcha wszystkie obecne dystrybucje klienta przestaj? dzia?a? i konieczne b?dzie ponowne pobranie klienta. AutoUpdater pojawi si? w bli?ej nieokre?lonej przysz?o?ci.

@down:
Wy??cz muzyk? w ustawieniach. B??d ju? nie wyst?puje w nowej wersji klienta, kt?ra zostanie opublikowana w nied?ugim czasie.

Ostatnia edycja:

Mo?e kto? mi wyt?umaczy? czemu mi si? ?cina client? A po za tym pogram z 5 minut, i wywali mi clienta. mam Windows 8, wie kto? dlaczego? prosze o pomoc.

Klient gry: Click

UWAGA!!!
Je?eli b?dzie wam crashowa? klient, lub zobaczycie znaczny spadek FPS?w nale?y wy??czy? w opcjach gry muzyk?!

Klient jest w bardzo testowej fazie, pracowali?my nad nim bardzo kr?tko, zatem nie jest on sko?czony nawet w 50%.

Dla os?b ogl?daj?cych casty, aby zobaczy? list? dost?pnych cast?w nale?y klikn?? w "Lista Cast?w". :lol:

Demetri Client.exe nie jest prawidlowa aplikacja systemu win32.

Rozwi?zanie:
Zainstalowa? http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679

Masz rozwi?zanie.

Autoupdatuj?cy si? status.

status.png

Ostatnia edycja:

Po ankiecie wygl?da to tak sobie, ale b?d?my dobrej nadziei, ?e tym serwerem cokolwiek zawo?ujecie. Po wykonaniu ca?ego ots'a, kt?ry miejmy nadziej? przyniesie jakiekolwiek korzy?ci (nie chodzi mi tu o pieni?dze) to pomy?licie nad czym? innym bardziej porz?dniejszym ni? tworzenie kolejnego bzdurnego serwera Tibi.

Po ankiecie wygl?da to tak sobie, ale b?d?my dobrej nadziei, ?e tym serwerem cokolwiek zawo?ujecie. Po wykonaniu ca?ego ots'a, kt?ry miejmy nadziej? przyniesie jakiekolwiek korzy?ci (nie chodzi mi tu o pieni?dze) to pomy?licie nad czym? innym bardziej porz?dniejszym ni? tworzenie kolejnego bzdurnego serwera Tibi.

*Nie rozumie twojej wypowiedzi kolego. Napisa?e? "bzdurnego serwera Tibi", jak dobrze zapozna?e? si? z portalem to jest portal po?wi?cony grze Tibia i OTS a ty ubli?asz w tym, po?cie mo?na powiedzie? osob? tworz?cym ten serwer jak i temu portalowi.

2xUP
Kurcze coraz bardziej podoba mi si? ten projekt. Uwa?am ?e mo?e by? lepszy od serwera przez portal www.tibia.poland nie napisa?em dok?adnie nazwy poniewa? nie mam zamiaru dosta? warna za reklamowanie podobnych stron.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry