Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][27.12.2015r]

Pami?tam stare czasy wsp??pracy z iSanto przy mapkach i ciekawych rozwi?zaniach wsp??pracy w grze, dzisiaj wr?ci?em po paru latach na forum by zobaczy? czy dzieje si? co? ciekawego w ?wiecie Tibijskim, ch?tnie zobacz? ten projekt gdy ruszy;)

No ciekawie panowie, zagram, ju? dawno takiego zajebi**ego projektu nie by?o ;d

Niespe?na 6 tygodni do "Oficjalnego startu" serwera (czy jak to mo?na inaczej nazwa? skoro nie by?o nawet OBT) a tu ani widu ani s?ychu. od 10.10.15 min??o ponad miesi?c a efekty pracy jak i ca?a mapa mia?a by? zaprezentowana po 2-3 tyg.
Zero reklamy, zero news?w, zero jakiegokolwiek szumu i dyskusji. Odno?nie konkursu FB dosta?em tak? informacje (Losowanie b?dzie 15 listopada. /Santo) i wszystko le?y. Po prostu tak jak by projekt le?a? i kwicza?.

Pisze z zapytaniem czy jest w og?le na co czeka? i czy na serwerze b?dzie gra? tyle ludzi co korzysta z fanpage? Bo wydaje mi si? ze na players online trzeba troszk? zapracowa? a z tego co widz? to wizerunek serwera upad? na dno i nikt go nie chce podnie?? ;/

Prosz? o odpowiedz na ka?d? z kwestii. Dzi?kuje.

Niespe?na 6 tygodni do "Oficjalnego startu" serwera (czy jak to mo?na inaczej nazwa? skoro nie by?o nawet OBT) a tu ani widu ani s?ychu. od 10.10.15 min??o ponad miesi?c a efekty pracy jak i ca?a mapa mia?a by? zaprezentowana po 2-3 tyg.
Zero reklamy, zero news?w, zero jakiegokolwiek szumu i dyskusji. Odno?nie konkursu FB dosta?em tak? informacje (Losowanie b?dzie 15 listopada. /Santo) i wszystko le?y. Po prostu tak jak by projekt le?a? i kwicza?.

Pisze z zapytaniem czy jest w og?le na co czeka? i czy na serwerze b?dzie gra? tyle ludzi co korzysta z fanpage? Bo wydaje mi si? ze na players online trzeba troszk? zapracowa? a z tego co widz? to wizerunek serwera upad? na dno i nikt go nie chce podnie?? ;/

Prosz? o odpowiedz na ka?d? z kwestii. Dzi?kuje.

Niestety ale musz? si? z tob? zgodzi? w wi?kszo?ci. Oczywi?cie serwerem zajmujemy si? i start mamy zamiar przeprowadzi? w terminie, kt?ry podali?my. Wszystko jednak inne le?y z prostego powodu, braku czasu na inne rzeczy ni? sprawy wa?ne. Moje ?ycie osobiste od jakiego? czasu pokomplikowa?o si?... Za spraw? studi?w i c??... innych. Brakuje mi te? osoby, kt?ra zaj??aby si? grafik? oraz stron? serwera. Osobi?cie jestem ?wiadomy, ?e nie tak powinna wygl?da? reklama 6 tyg. przed startem ale jak m?wi?, nie przewidzia?em, ?e w najbli?szym czasie mog? mie? pewne problemy. Osobi?cie postaram si? popracowa? nad popraw? wizerunku serwera. Nie jestem pewny czy uda mi si? w tym tygodniu poniewa? mam codziennie jakie? kolokwium ale na 100% w przysz?ym (cho? b?d? si? stara? jeszcze w tym).

Je?eli macie jakie? propozycje dla mnie, jak mo?na rozreklamowa? lepiej serwer, poprawi? jego wizerunek itp. ch?tnie przeczytam sugestie. Mo?ecie pisa? w tym temacie, na pw lub poprzez wiadomo?? na fb, jak wam wygodnie.

O widz? m?j outfit :)

Wydaje mi si? ze dw?m osob? kt?re nie maj? za wiele czasu ci??ko b?dzie stworzy? projekt gdzie b?dzie wszystko zapi?te na ostatni guzik. Nie my?leli?cie nad poszerzeniem admin staffu? Wydaje mi si? ?e skoro teraz nie macie za wiele czasu to w p??niejszych etapach serwera po starcie odbije si? to na rozgrywce i graczach itp. Zn?w b?dzie kwestia typu nie by?o mnie od tygodnia w domu. Wydaje mi si? ze im wi?ksze grono zaufanych ludzi tym wi?ksza kontrola i panowanie na serwerze. Jest wiele kwestii w kt?rych wiele os?b by cie mog?o wyr?czy?. Wydaje mi si? tak?e ze marketingiem powinna tak?e si? zaj?? jedna konkretna osoba kt?ra si? skupi na swoim dzia?aniu a nie tak jak ty Santo gdzie w twoim przypadku na obecn? chwile jest wa?ne uko?czy? projekt a nie zawraca? sobie g?ow? promocj? serwera.

Grunt to aby ka?dy mia? sw?j cel i osi?ga? go w 100% bo z ca?ym szacunkiem ale nie ogarniesz sobie administracji, pracy nad projektem, updat?w, promocji itp. a jak nawet da? by? sobie z tym wszystkim rade to nie dasz z siebie 100% tych kt?rych m?g? by? da? kieruj?c swoj? droge ku jednemu celu :)

Wydaje mi si? ze dw?m osob? kt?re nie maj? za wiele czasu ci??ko b?dzie stworzy? projekt gdzie b?dzie wszystko zapi?te na ostatni guzik. Nie my?leli?cie nad poszerzeniem admin staffu? Wydaje mi si? ?e skoro teraz nie macie za wiele czasu to w p??niejszych etapach serwera po starcie odbije si? to na rozgrywce i graczach itp. Zn?w b?dzie kwestia typu nie by?o mnie od tygodnia w domu. Wydaje mi si? ze im wi?ksze grono zaufanych ludzi tym wi?ksza kontrola i panowanie na serwerze. Jest wiele kwestii w kt?rych wiele os?b by cie mog?o wyr?czy?. Wydaje mi si? tak?e ze marketingiem powinna tak?e si? zaj?? jedna konkretna osoba kt?ra si? skupi na swoim dzia?aniu a nie tak jak ty Santo gdzie w twoim przypadku na obecn? chwile jest wa?ne uko?czy? projekt a nie zawraca? sobie g?ow? promocj? serwera.

Grunt to aby ka?dy mia? sw?j cel i osi?ga? go w 100% bo z ca?ym szacunkiem ale nie ogarniesz sobie administracji, pracy nad projektem, updat?w, promocji itp. a jak nawet da? by? sobie z tym wszystkim rade to nie dasz z siebie 100% tych kt?rych m?g? by? da? kieruj?c swoj? droge ku jednemu celu :)

Brakuje odpowiednich ludzi na odpowiednie miejsce. Komu mam w tej chwili nowemu zaufa? i da? go do admin stuffu?
Przez projekt przewin??o si? wiele ludzi, niekt?rym zaufa?em, niekt?rym mniej jednak tylko dzi?ki mojej ostro?no?ci nie ma dzisiaj datapacku Demetri w Internecie. Z grona zaufanych ludzi zosta? tylko Karpio, bo reszta ekipy (czyt. YoS, Stelma, Zepri, Genius) si? posypa?a. C??, mog? niby poszuka? kogo?, ale czy w przeci?gu miesi?ca nabior? zaufania do tej osoby to inna sprawa. Dlatego jest jak jest, jest tak ze wzgl?du na bezpiecze?stwo moje i przysz?ych potencjalnych graczy.

Mnie te? nie rajcuje, ?e jestem w tym projekcie od prawie wszystkiego ale co mam zrobi??
Chyba, ?e znajdzie si? osoba chc?ca nie?? nam pomoc bezinteresownie, przynajmniej na pocz?tku.

Ostatnia edycja:

W czym Wam trzeba pom?c?

Questy, reklama, grafika, WWW.
To takie g??wne.

Questy w sensie samej fabu?y czy programowania? Ja nigdy si? w to nie bawi?em, ale gra?em naprawd? du?o w r??ne gierki i jestem oczytany oraz dysponuje niezwyk?? fantazj? wi?c ch?tnie pomog?... Nie wiem czy b?d? gra? na serwerze, bo na razie mamy wojn? na RL z gildi?, ale je?li b?d? jakie? beta testy to piszcie na forum, na pewno wbije i pomog? szuka? b??d?w :).

Aktualna mapa Demetri World.
Do startu raczej ju? si? nic nie zmieni, chyba, ?e ma?e poprawki.

DemetriMap_17_11_2015.png

Nie przezroczysta woda.

Ostatnia edycja:

Je?li nadal szukacie t?umaczy to PW do mnie poprosz?, angielski znam dobrze, wi?c s?dz?, ?e si? przydam :).

PS. Ziomeczku daj mi jaki? kontakt do siebie, to co? wi?cej mi powiesz, jak b?d? umia? to pomog? :D.

?adnie to wszystko wygl?da :)

Questy, reklama, grafika, WWW.
To takie g??wne.

Jakie konkretnie grafiki? Mo?e ja lub kto? inny b?dzie w stanie Wam to po prostu zrobi? ot tak.

Jakie konkretnie grafiki? Mo?e ja lub kto? inny b?dzie w stanie Wam to po prostu zrobi? ot tak.

"od tak, od buta"

[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic
WWW chodzi wam o layouta? czy bardziej o skrypt?

Kiedy stronka b?dzie aktywna?

Profesje jak z tibia? czy jakie? gladiatory czy inne dupne nazwy?

Normalne profesje s? (paladyn, druid, knight, sorcerer), testowa?em ten serwer i naprawd? jest co zwiedza?. Mapa jest bardzo ?adna jest wiele miejsc?wek dla mniejszych lvl jak i wi?kszych. Tak?e zapraszam wszystkich na start bo serwer naprawd? godny uwagi.

WWW chodzi wam o layouta? czy bardziej o skrypt?

Tak bardziej o skrypty.

odno?nie mapy po testach nadal mnie nie przekonuje g??wne miasto ale mam nadzieje ze si? do niego przyzwyczaje :P pozatem je?eli nawet mi sie nie uda to s? inne :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry