Odp: [Beta] Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]
Odp: [Beta] Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]
z Powodu sesjii pooprawkowej nei zd??y?em sie zabawi? w testera, ale pobra?em dzi? klienta i jestem mile zaskoczony szat? graficzn?, rozbudowanym menu. Jestem cholernie ciekawy servera. W tibie nie gra?em 5 lat, poniewa? nie by?o tego typu. Mysl?, ?e mog? sprowadzi? paru graczy

przy dobrych wiatrach wzro?nie wam ilo?? graj?cych o 60 jednostek ^^ mo?e za to bedzie jaki? bonusik (na portalach spo?eczno?ciowych za skuteczne zapraszanie innych do tworzenia kont dostaje sie premium na jaki? czas )
to tak ?miechem ?artem. A na powa?nie, dobrze moim zdaniem robicie, ze nie lecicie z otwarciem servera na ?eb na szyje. Beta by? - co wi??e sie z wy?apaniem wi?kszo?ci b??d?w. Niecierpliwi gracze i tak nie strac? nadzieji, bo jak wcze?niej wspomnia?em- tego typu servera na d?ug? met? jeszcze nie by?o. Wiec i Ci "gorliwi" wr?c? jako synowie marnotrawni

ISanto:
Co do matury przy??? si?, bo chujowa opcja zasuwa? w dzisiejszych realiach w polsce przy ?opacie. Wiem po sobie - owszem studiuj?, ale w wakacje na budowlance pracowa?em przy monta?u drzwi i wbrew powszechnej opinii, ?e na budowie zarabia sie krocie to wychodzi?em miesi?cznie z wyp?at? 900+. ?miech na sali bo 800 sz?o na mieszkanie

nigdy wi?cej na czarno xD.
P.S mog? si? odezwa? do Cb na priv.? Mam pytanko na d?u?sz? rozmow?, a nie chc? tu spamowa?.
Pozdro ch?opaki i trzymam kciuki

Bo sam chce gra? na servie gdzie jest swoisty klimat RPG