Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: [Beta] Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

B?dzie co? w stylu rookgaardu?

Nie, zaczynamy z 3 poziomem odrazu na mainie. W ok?? jest sporo miejsc?wek dla low lv wi?c nie ma problemu z tym, a szybko si? awansuje. Na open beta sami zobaczycie.

Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

Co do okienka ?mierci to ten kt?ry doda?e? wygl?da strasznie w por?wnaniu do tego:
wGBNm62.png

rkFwGfO.png

WNqE86U.png

0TvPxYh.png

You know what i mean B|.

Na kiedy przewidziane testy? Mo?na b?dzie si? za?apa? ?atwo? ^^

Da?bym ch?tnie ale czekam jeszcze a? [MENTION=80476]kaprio[/MENTION] i z uprzejmo?ci [MENTION=81535]Oskar[/MENTION] wykonaj? 2 innowacje do naszego klienta. :)
Sam te? mam jeszcze do poko?czenia niekt?re questy, par? spraw optymalizacyjnych, kt?re wynik?y na ostatnich testach (je?eli kto? z aktywnych tester?w z pierwszego beta czyta temat to pewnie pami?ta freezy serwera co jaki? czas). Musz? wykona? r?wnie? NPCty z APO miasta. Damy rad? w czerwcu to zrobi? pewnie, wi?c na lipiec przypadn? testy.

Witam, nie wiem czy pad?o ju? takie pytanie bo nie czyta?em wszystkich post?w zamieszczonych w temacie, czy boty b?d? karalne? je?eli tak to czy posiadacie ju? skuteczny system wykrywania i banowania.

Nie istniej? aktualnie boty pod naszego klienta. Chyba, ?e komu? si? zachce napisa? ale to w?tpliwe.

Je?eli start ma by? za miesi?c to nie my?leli?cie o jakimkolwiek rozreklamowaniu serwera? ?ledz? wasz projekt od paru miesi?cy i powiem wam ?e wasza praca przykuwa uwag? tak ?e dzie? w dzie? ?ledz? wasz facebookowy profil. Zapewne znalaz?o by si? pare set os?b kt?re tak jak i ja szukaj? otsa typu APO czy Xamash kt?ry t?tni ?yciem. Z zawodu jestem marketingowcem, mam kilka pomys??w co do reklamy serwera wi?c jak co? to s?u?? pomoc?. =]

Nie istniej? aktualnie boty pod naszego klienta. Chyba, ?e komu? si? zachce napisa? ale to w?tpliwe.

Czyli mam rozumie? ?e, kiedy taki bot powstanie to bocenie b?dzie legalne, je?eli tak to ja ju? podziekuje za takiego rpg.

Odp: Tibia.net.pl OTS Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

komor3123 napisał:
Czyli mam rozumie? ?e, kiedy taki bot powstanie to bocenie b?dzie legalne, je?eli tak to ja ju? podziekuje za takiego rpg.

Powiedzia?em, ?e nasz klienta eliminuje wszystkie dost?pne aktualnie boty. A bocenie nie b?dzie legalne, je?eli kto? napisze bota.

Powiedzia?em, ?e nasz klienta eliminuje wszystkie dost?pne aktualnie boty. A bocenie nie b?dzie legalne, je?eli kto? napisze bota.

O! o to mi chodzi?o ;* dzi?ki wielkie za szybk? odpowied?, b?d? klepa? w wasz produkt jak najman mate

Aktualnie komunikator g?osowy dzia?a tak troch? bardziej kiepsko, dlatego jest wy??czony w konfiguracji.
Co do beta test?w, poczekajmy na wypowied? Santa, bo mnie to w sumie tak ?rednio interesowa?o... w ko?cu nie ja si? tym zajmuj? :P

Nie interesuj si? tym tylko zajmij komunikatorem to rozpierdoli 2k15 XDDDD

Wci?? czekam na otwarte testy :P na poprzednie si? nie za?apa?em przez swoje gapiostwo :(

Dla takiego serwera warto wr?ci? do tibi czekam na open bete i start ;D

Projekt dalej co? dzia?a?

Nie interesuj si? tym tylko zajmij komunikatorem to rozpierdoli 2k15 XDDDD

Szkoda ze tak sadzisz, prawda jest taka ze ten komunikator bd jedna wielk? pora?ka, gracze na s?abszych maszynach bd to niezle odcz?wa?(lagi/freezy), kazdy kozysta z ts'a/vt, z takim komunikatorem l?cz? sie opuznienia ot dlaczego niewiele gier/ludzi wprowadza cos takiego.
Jara? si? komunikatorem w grze toz to smiechy, nie pozostaje mi nic jak ?yczy? powodzenia.

Szkoda ze tak sadzisz, prawda jest taka ze ten komunikator bd jedna wielk? pora?ka, gracze na s?abszych maszynach bd to niezle odcz?wa?(lagi/freezy), kazdy kozysta z ts'a/vt, z takim komunikatorem l?cz? sie opuznienia ot dlaczego niewiele gier/ludzi wprowadza cos takiego.
Jara? si? komunikatorem w grze toz to smiechy, nie pozostaje mi nic jak ?yczy? powodzenia.

Zastanawiam si? na czym bazowa?e? swoj? opini? na temat freez?w?
To? przetwarzanie d?wi?ku zajmuje znacznie mniej czasu CPU ni? przetwarzanie obrazu XD
Fuck logic.

A co do komunikatora to jest dodany, ale gracze nawet go nie zauwa??, gdy? wymaga pewnych ekhem.. optymalizacji, tak.. optymalizacji.
A ?e p?ki co nie chce mi si? ich robi? to komunikator jest wy??czony po stronie serwera :D

odcz?wa?odcz?wa?odcz?wa?odcz?wa?

kiedy jaka? open beta b?dzie? nie ma w co gra? ;s

Status
Zamknięty.
Back
Do góry