Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][12.03.2016r]

ty jeste? nie powa?ny?? http://poland.otservlist.org/ zosta?a tylko 1 strona ots?w kiedy? by?o po 10-7-5-4-3-2....i mamy 1.... NIKT JU? NIE GRA W TIBIE!! TAKI POCZ?TEK JEST OK!!:) do soboty bedzie wiecej !

du?o os?b rejestruje si? przed statem... a po za tym jeszcze 2 dni b?d? dochodzi? tacy jak ja i inna osoby z tylko z tego tematu :)

Poprawny adres tej strony to http://otservlist.org/, teraz gra 12k, zazwyczaj jest ko?o 20k.

Da?em poprawny adres stronki, nie zrobi?em b??du w adresie :) Ty da?e? link do serwer?w z ca?ego ?wiata a wi?kszo?? polak?w gra na polskich otsach.... 6 stron ots?w :wink: kiedy? na g??wnej by?o po 30-40...

To jak b?dzie i czy wejd? czy nie wejd? czas poka?e :> Jeszcze troch? i b?dzie 150 kont, do jutra 200+ pewnie wbije, oby ots si? rozwija? :P

Ostatnia edycja:

Obecna wersja klienta jest nie stabilna. Klient "dzia?a" jednak wyst?puj? cz?ste crashe i freezy. Nie mam obecnie mo?liwo?ci poprawiania go do wersji stabilnej poprzez deadline w pracy. Je?eli chcesz to mog? ci go przes?a? ale szczerz? m?wi?c, obecnie nie nadaje si? do gry.

Dosta?em wczoraj tak? wiadomo?? od Karpio, gdy poprosi?em o klienta.
Oznacza to nie mniej nie wi?cej, ?e start nie mo?e si? odby? jutro, bo cho? server jest przygotowany, to po prostu nie ma mo?liwo?ci do??czenia do niego.
Mi samemu jest to wybitnie nie na r?k?, bo sam do wczoraj nie wiedzia?em, ?e jest taka sytuacja z klientem gry.
Karpio "da?" sobie na wyko?czenie klienta 3 tygodnie.

Jakie b?d? tego skutki? Sam nie wiem, ale wiem ?e wielu z was czeka?o na ten serwer z my?l?, ?e jutro b?dzie mo?na pogra?. Kolejne przesuni?cia startu staj? si? komiczne, czego jestem ?wiadomy ale te? bezradny w tym kierunku.
Pewnie cz??? z was odpu?ci sobie projekt - nic na to nie poradz?, sam jestem ostro wkurwiony, ale widz? te? pozytywn? stron?, a mianowicie czas dla mnie, na jeszcze lepsze rozreklamowanie serwera, aby zamiast 150 kont przed startem postara? si? o 300 lub wi?cej.

Jeszcze tak ko?cz?c t? smutn? wie??, mo?ecie sobi? zada? pytanie, czy za te 3 tygodnie znowu nie zmienimy daty startu?
Odpowied? brzmi nie, a ju? t?umacz? dlaczego o tym m?wi?. Sam serwer jest uko?czony w stopniu pozwalaj?cym na normaln? rozgrywk?. Obecnie klient blokuje tylko drog? do startu.
Kolejnych przesuni?? startu nie b?dzie, poniewa? nie mam zamiaru robi? z siebie pajaca. Data ta, tj: 2 kwietnia, jest nieodwo?ywalna.

Tak wi?c, 2 kwietnia 2016 12:00...

move_pl_1.png

Hahaha, we? sie go?ciu nie pogr??aj, kt?ra to ju? zmiana daty? 3?

Hahaha, we? sie go?ciu nie pogr??aj, kt?ra to ju? zmiana daty? 3?

Skoro napisa?, ?e to z powodu nie zwi?zanym z organizacj? jego czy jego zespo?u a osoby kt?ra tworzy clienta nie powiniene? pisa? takich komentarzy. Dla mnie jest to plus, mam du?o zalicze? w szkole i ma?o czasu na wbicie, w kwietniu mam nadziej?, ?e si? to zmieni i sprawdz? par? system?w :)

Hahahah. GG.
A 2-giego kwietnia b?dzie, ?e dalej przesuwamy bo Prima Aprilis.
Szkoda, ?e nigdy ten serwer nie powstanie a zapowiada? si? super :( No ale nic :/

Pierdolicie bez sensu, niewa?ne kiedy ten serwer wystartuje bo i tak b?dzie ma?a liczba graczy online, ten serwer powinien wystartowa? dawno temu, dlaczego? Poniewa? chcecie postawi? serwer ju? gotowy ze wszystkim, powinni?cie go odpali? i po trochu dodawa? nowe tereny, czary itd, ?eby ludzie mogli si? przyswoi? z Waszym serwerem, na chwil? obecn? nikomu si? nie chce poznawa? tibi od nowa, kilka lat temu start wyszed?by idealnie ale nie teraz, na dodatek te itemy na stronie, po co s? dodane skoro nie ma opisanych ich statystyk? Na stronie idzie wida? ?e jest kilka b??d?w... Odk?adanie startu dzia?a tylko na wasz? niekorzy??, niby dobra ekipa ale jednak co? si? czasem pierdoli, sam pewnie wbij? pogra? ale tylko na chwil? bo nie widzi mi si? ?eby poznawa? na nowo warto?? item?w, potwor?w itp, mo?e i jest to pr?ba hejtu, ale nie b?d? si? przymila? jak reszta tego forum, co chwal? serwer a przestan? gra? po jednym dedzie.

Pierdolicie bez sensu, niewa?ne kiedy ten serwer wystartuje bo i tak b?dzie ma?a liczba graczy online, ten serwer powinien wystartowa? dawno temu, dlaczego? Poniewa? chcecie postawi? serwer ju? gotowy ze wszystkim, powinni?cie go odpali? i po trochu dodawa? nowe tereny, czary itd, ?eby ludzie mogli si? przyswoi? z Waszym serwerem, na chwil? obecn? nikomu si? nie chce poznawa? tibi od nowa, kilka lat temu start wyszed?by idealnie ale nie teraz, na dodatek te itemy na stronie, po co s? dodane skoro nie ma opisanych ich statystyk? Na stronie idzie wida? ?e jest kilka b??d?w... Odk?adanie startu dzia?a tylko na wasz? niekorzy??, niby dobra ekipa ale jednak co? si? czasem pierdoli, sam pewnie wbij? pogra? ale tylko na chwil? bo nie widzi mi si? ?eby poznawa? na nowo warto?? item?w, potwor?w itp, mo?e i jest to pr?ba hejtu, ale nie b?d? si? przymila? jak reszta tego forum, co chwal? serwer a przestan? gra? po jednym dedzie.

Popieram w 100% sam ju? to pisa?em , ?e 80% ludzi kt?rzy zostali przy Tibi to osoby grajace na real mapkach stawiajac mase bottow zeby sobie zarobic i cc na allegro i osoby lubiace EVO wyboca sobie te 300-500 lvl i sie bija .... taka prawda ;/ szkoda bo serwer jest super , jakby to bylo wlasnie kilka lat temu sam bym godziny spedzil na serwie , a tak to wbije pewnie pogram pare dni i na tyle bedzie z mojej gry bo nie mam czasu na to zeby odkrywac nowe tereny itp ;/ Szkoda ze tak dobry serwer bedzie bez powodzenia ;/ bo naprawde widac ze mase czasu wkladu wysilku w niego wlozyliscie ;/ no ale czas ile go robicie a ile bedzie stal ? bo napewno nie bedzie sie to oplacalo ... ale szanuje Was za to ze nadal chcecie przy nim pracowac , zycze powodzenia chlopaki !

A ja sobie zagram, bo i tak nie ma nic innego ciekawego do grania. Co mi si? spieszy. Jak jest dane nam zagra? to zagramy.

?mia? si? czy p?aka??

Ostatnia edycja:

LEPIEJ SI? ?MIA? I ZAMKN?? TEN TEMAT A JESZCZE PLACI?EM HAJS 30 ZL SMS I isanto mi pisal ze ruszy jak 3 razy sie go pyta?em =/

Ostatnia edycja:

LEPIEJ SI? ?MIA? I ZAMKN?? TEN TEMAT A JESZCZE PLACI?EM HAJS 30 ZL SMS I isanto mi pisal ze ruszy jak 3 razy sie go pyta?em =/

XDDD, lolz wydawa? 30 z? na ots to mog?e? ju? zainwestowa? w pacca na rl :D

A ja sobie zagram, bo i tak nie ma nic innego ciekawego do grania. Co mi si? spieszy. Jak jest dane nam zagra? to zagramy.

Jestem tego samego zdania.

Data ta, tj: 2 kwietnia, jest nieodwo?ywalna.

Tak wi?c, 2 kwietnia 2016 12:00...

Gdzie? ju? to widzia?em...

Ju? mnie zniech?ci?o to ci?g?e czekanie na start. Powodzenia.

Ostatnia edycja:

Da?em poprawny adres stronki, nie zrobi?em b??du w adresie :) Ty da?e? link do serwer?w z ca?ego ?wiata a wi?kszo?? polak?w gra na polskich otsach.... 6 stron ots?w :wink: kiedy? na g??wnej by?o po 30-40...

To jak b?dzie i czy wejd? czy nie wejd? czas poka?e :> Jeszcze troch? i b?dzie 150 kont, do jutra 200+ pewnie wbije, oby ots si? rozwija? :P
By?o tyle stron bo ka?dy stawia? XMLa u siebie w domu, teraz wymaga to u?ycia m?zgu wi?c i ots?w mniej.
[MENTION=322409]iSanto[/MENTION]
Bardziej komicznej sytuacji ju? chyba nie stworzycie :wink:

Skoro napisa?, ?e to z powodu nie zwi?zanym z organizacj? jego czy jego zespo?u a osoby kt?ra tworzy clienta nie powiniene? pisa? takich komentarzy. Dla mnie jest to plus, mam du?o zalicze? w szkole i ma?o czasu na wbicie, w kwietniu mam nadziej?, ?e si? to zmieni i sprawdz? par? system?w :)

A osoba, kt?ra tworzy klienta, nie jest cz??ci? zespo?u? Do tego nadz?r ww. zespo?u nale?y do Santo, a skoro dzie? przed startem si? o tym dowiedzia? to niezbyt mu idzie.

A kto teraz wchodzi w sk?ad tego zespo?u?

Szkoda sensu

2dni przed startem 'admin' dowiaduje sie,ze klienta nie maja :D
Taki odkladaniem terminow nic nie zyskasz.. nawet stracisz.
Trzebabylo narazie to puscic na zwyjklym tibijskim.
ja podziekuje, w tibie nie gram 5lat, chcialem wrocic dla tego ots, ale widac nie warto.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry