Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Pierdolicie.
Omnom, nie?le. Te? bym chcia? 30k za nicnierobienie, nawet do podzia?u z kumplem, kt?ry te? nic nie robi?.

Jak by nic nie by?o robione... to owe forum nie mia?o by tylu odwiedzin dziennie. Nie mo?ecie pogodzi? si? z faktem ?e kto? zgarnia 30 kafli za "g?upi?" stron?? Za???cie serwis, zainwestujcie, wynajmijcie seo-mastera, przeczytajcie par? lektur, poczekajcie 3 lata, zapewniam was ?e serwis w kt?ry w?o?ycie mas? czasu sprzeda si? podobnie.

Mo?e i aktywno?? elDiamonda by?a ma?a, ale zrobi? ?wietny biznes, biznes kt?ry nie koniecznie ma wam si? podoba?. ; )

Regards,
Xanosta

Pierdolicie.
Jak by nic nie by?o robione... to owe forum nie mia?o by tylu odwiedzin dziennie. Nie mo?ecie pogodzi? si? z faktem ?e kto? zgarnia 30 kafli za "g?upi?" stron?? Za???cie serwis, zainwestujcie, wynajmijcie seo-mastera, przeczytajcie par? lektur, poczekajcie 3 lata, zapewniam was ?e serwis w kt?ry w?o?ycie mas? czasu sprzeda si? podobnie.
Mo?e i aktywno?? elDiamonda by?a ma?a, ale zrobi? ?wietny biznes, biznes kt?ry nie koniecznie ma wam si? podoba?. ; )
Regards,
Xanosta

Eldiamond i mi?osz co? zrobili?!

ShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuavvvvvShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasuaShaushuahsuahusahusahuashaushauhaushsuhasua

@
Jedynym czasem kiedy by?a tu mo?liwo?c do robienia czegokolwiek, to czasy, kiedy Alastor by? aktywny.

S?uchajcie Vendeta, bo jak si? wam na balkon wjebie to b?d? dopiero cyrki ; d

edit@$#$@
Mi?osz wszed? na topic.

Pierdolicie.
Regards,
Xanosta

Ty si? kurwa nadajesz od czerwca na forum i wszystkie rozumy pozjada?es.
Nie wiesz jak by?o na pocz?tku wiec nie wypowiadaj si?.

Alastor pierdoli? diamenciki i si? kopalnia wyjeba?a. Teraz b?dzie sprzedana.

U?ytkownicy aktualnie czytaj?cy ten w?tek: 13 (13 u?ytkownik i 0 go?ci)
Xentaziz, Drohix, Shadok, Lee Parkour, Xanosta, Vendeto, Dasper, Reverse, Kamcio003, Time, Milosz, PickOne, Viper xD

Czekamy na wypowied? : D

Sprawa do przemy?lenia!

Zamykam.

"Wszystko do przemy?lenia" -, Mi?osz

Teraz milosz ma bardziej goracy temat niz wielce dlugie opowiadanie o jego czynach na forum.

On tego nie zamknie ;] m?wie wam....

Je?eli to ta jebana firma od ajo.pl to szykujcie si? na spam na poczcie jakimi? g?wnami ;d

Ty si? kurwa nadajesz od czerwca na forum i wszystkie rozumy pozjada?es.
Nie wiesz jak by?o na pocz?tku wiec nie wypowiadaj si?.

Nie patrz na dat?, forum jest mi bliskie od 3 lat. Ci??ko si? z tym pogodzi?, nie? ?ycie toczy si? dalej, id?cie zrobi? co? po?ytecznego dla spo?ecze?stwa a nie swoje ?zy wylewacie w ten temat.

Proponuj? zamkn?? w?tek.

Cze??!

Pierdolicie.
Regards,
Xanosta
Jedyn? osob?, kt?ra tu pierdoli od rzeczy, to ty jeste?.

elDiamond czeka? 3 lata na rozw?j strony? ZROBI? CO? DLA TNETU?

Te 30 kawa?k?w powinno i?? na podzia? dla tych wszystkich ex-admin?w, kt?rzy forum trzymali na swoich barkach przez dobre dwa lata, a nie jakiego? biznesmena, kt?ry przyszed? na gotowe, polecia? w chuja przez p?? roku i odszed?.

Hahhahahahaha POST Mi?osza w temacie i po seknudzie KRZYK NA VT:

"MI?OSZ! MI?OSZ!"
"MI?OSZ NAPISA?!!!"
"MI?OSZ ZA OKNEM UCIEKA?!"

HAHAHA beka si? toczy

Tu chyba 75% mia? decyzje ElDiamond a tylko 25% Mi?osz;d;d wi?c nie pierdolcie ze sobie Mi?osz zarobii;d

Xanosta wez si? kurwa uspok?j, g?wno wiesz i g?wno widzia?es

niema to jak wojny na tnecie ;d

Nie patrz na dat?, forum jest mi bliskie od 3 lat. Ci??ko si? z tym pogodzi?, nie? ?ycie toczy si? dalej, id?cie zrobi? co? po?ytecznego dla spo?ecze?stwa a nie swoje ?zy wylewacie w ten temat.
Proponuj? zamkn?? w?tek.
Cze??!
Id? na tibijczyk?w czy chuj wie na czym mia?e? globala/menagera.
A my pozdrawiamy niespe?nionych ?yciowo u?ytkownik?w ;)

Pozdrawiam niespe?nionego finansowo typa co musi zapierdala? na dwa etaty by utrzyma? rodzin? - gratuluj?. Usi?d? we? krzes?o upierdol dzika strzelb?.

Pierdolicie.
Regards,
Xanosta
Cz?owieku, nie twierdze, ?e nie ubili zajebistego interesu, bo to akurat prawda - zapierdala?a kupa os?b, a oni si? dorobili i mo?na im tego pogratulowa?. Ale mo?na mie? te? w sobie odrobin? honoru, by napisa? - szukamy kadry, my jeste?my tutaj jako zarz?dcy forum, Wy zapierdalajcie. Jakby dali co? od siebie raz na jaki? czas, to nikt nie mia?by ?adnych w?t?w do nikogo. Sam ?mialo mog? stwierdzi?, ?e si? przez okres pierwszych 3 miesi?cy dogadywa?em i z jednym, i z drugim, ale p??niej nastawa?y gorsze czasy, kt?re nie sprzyja?y niczemu.

I nigdy nic bym nie mia? do ?adnego z dw?ch pan?w, ale bez jaj - wystarczy odrobin? szczero?ci.

A my pozdrawiamy niespe?nionych ?yciowo u?ytkownik?w ;)
Zastanawiam si?, czy jeste? takim kretynem na jakiego pr?bujesz si? kreowa?, czy tylko masz smyka?k? do pierdolenia bez sensu. Niespe?niony ?yciowo? Myslisz, ?e g?upie forum o Tibii ma mnie spe?nia? ?yciowo? Kole?, to ?e masz ?eb do interes?w, ?e ogarniasz informatyk?, czy co tam by nie by?o, nie oznacza, ?e jeste? zajebisty - mo?e i jeste? starszy, ale nie mam 15 lat, by? mi pierdoli?, ?e jestem niespe?niony, bo odszed?em z kadry przez dw?ch go?ci z ego wyniesionym ponad wy?yny. Zajmij si? swoj? robot?, kt?r? wykonujesz dobrze i nie pierdol na temat rzeczy, o kt?rych poj?cia nie masz - bo mnie nie znasz i nie poznasz.

Ostatnia edycja:

Pomijaj?c, ?e ?aden moderator, nie us?ysza? nawet marnego "dzi?kuj?", za wykonywan? prac?.

Jedyn? osob?, kt?ra tu pierdoli od rzeczy, to ty jeste?.
elDiamond czeka? 3 lata na rozw?j strony? ZROBI? CO? DLA TNETU?
Te 30 kawa?k?w powinno i?? na podzia? dla tych wszystkich ex-admin?w, kt?rzy forum trzymali na swoich barkach przez dobre dwa lata, a nie jakiego? biznesmena, kt?ry przyszed? na gotowe, polecia? w chuja przez p?? roku i odszed?.

Tu nie chodzi o to czy co? zrobi? czy nie. Tu chodzi o ?wietnie przemy?lany biznes z jego strony. On jest w?a?cicielem, on zgarnia hajs. Nic nie powinno i?? dla ex-admin?w, bo nie robili swojej pracy "dla pieni?dzy". Nikt ich do niczego nie zmusza?, nikt z nimi nie mia? podpisanej umowy.

Mo?e dzi?ki temu zrobi si? porz?dek...

Dzi?kuje One za to, ?? by?e? globalem.

Tu nie chodzi o to czy co? zrobi? czy nie. Tu chodzi o ?wietnie przemy?lany biznes z jego strony. On jest w?a?cicielem, on zgarnia hajs. Nic nie powinno i?? dla ex-admin?w, bo nie robili swojej pracy "dla pieni?dzy". Nikt ich do niczego nie zmusza?, nikt z nimi nie mia? podpisanej umowy.
Mo?e dzi?ki temu zrobi si? porz?dek...
Przeczytaj post Speedera, ogarnij w?asn? zmienno?? zdania i pierdolnij si? w ?eb. Najlepiej dobrze zaostrzon? siekier?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry