Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Xanosta, chc? wiedzie? co powiesz na post One.
Pomijaj?c, ?e ?aden moderator, nie us?ysza? nawet marnego "dzi?kuj?", za wykonywan? prac?.

Przeczytaj post Speedera, ogarnij w?asn? zmienno?? zdania i pierdolnij si? w ?eb. Najlepiej dobrze zaostrzon? siekier?.

A ty czytaj ze zrozumieniem moje wcze?niejsze posty. Masz kompleksy? Odejd? z tej wirtualnej spo?eczno?ci...

Close, plx.

Dziecko...(a raczej Przemys?awie) zastan?w si? co ty pierdolisz...wed?ug Ciebie elD i Mi?osz s? tacy zajebi?ci bo kupili od Alasotra forum potrzymali p?l roku i je sprzedali? I to jest dla Ciebie co? takiego zajebistego? A powiem Ci co? ?miesznego ?e przez pewien czas ty zapierdala?e? na ich konto, i co ?yso Ci ?

Kupili, sprzedali. O to chodzi w biznesie, czy? nie? Zapierdala?em bo chcia?em, nic w zamian nie oczekiwa?em.

Wyjebane. Nie to to inne. Mo?e tibiainfo? Tam mo?e chocia? mod us?yszy dzi?kuje : D
xanosta chyba sie wstrzyma od wypowiedzi.

"One" a sk?d wiesz???
Czyli tak w Polsacie ma by? gala "dzi?kujemy modk? z tnetu" i dostaj? nagrody i podzi?kowania ;]

Kurwa prosz? szanownie o wolniejsze pisanie bo nie nad??am czyta?. Dzi?kuj?.

Nie chcia?em dzi?kowa?, tylko cytowa? ...

"One" a sk?d wiesz???
Czyli tak w Polsacie ma by? gala "dzi?kujemy modk? z tnetu" i dostaj? nagrody i podzi?kowania ;]

Zosta? moderatorem najpierw, by zrozumie? co to dla nich znaczy.
Olewam to forum, Nara!

Nie, ale kadra, nie dostawa?a ?adnego wynagrodzenia, wszyscy pracowali lepiej lub gorzej, ale mieli wk?ad w rozw?j forum. Zapierdalanie za darmo, jest fajne, szczeg?lnie, ?e nikt tego nie doceni, pope?nisz jeden b??d i dostaniesz karteczk? z napisanym "wypierdalaj", i kresk? na nicku. Szacunek dla tych, co si? nie sfrajerzyli i odeszli w por? =)

Olewasz.... ale liza?es tak mocno, ?e by? skoczy? przez okno zeby dosta? "Redaktora"

A my pozdrawiamy niespe?nionych ?yciowo u?ytkownik?w ;)

- Jemu dzi?kuj? za posty ; x

Jestem tutaj dla zabawy. Pierdole to w trzy chuje ! Wa?ne, ?e mam to czego chc? - poleffka z tnet!

Ostatnia edycja:

"One" a sk?d wiesz???
Bo by? w kadrze, t?uku. Nikt nie musi nam w dup? w?azi? dziekuj?c za prac?, ale pierdolone "dzi?ki za sw?j czas" - nawet od niechcenia, mog?oby wyp?ywa? z "ust" Mi?osza czy elDiamonda. Ale racja, liczy si? kasa i ludzkie nawyki sa obce.

Drodzy rodacy!

Prosz? o zaniechanie tych bezsensownych k??tni. Partia Tibia.net.pl zosta?a sprzedana bez odwrotu i ?adne ironiczne ?arty, b?d? wulgaryzmy tutaj nie pomog?. Chcia?bym jednak przypomnie? panu premierowi, mowa tutaj o premierze elDiamondzie, kt?rzy bezmy?lnie sprzeda? t? parti?, m?g? przecie? d?u?ej poczeka? w swojej norze na bogatszego kupca i wtedy sprzeda? - dro?ej.

Drodzy rodacy!
,,Ko?ci zosta?y rzucone", nie ma odwrotu, nie mo?emy tak?e dopu?ci?, aby zgraja PO wesz?a nam na g?ow?, buntujcie si?, chocia? i tak to nie pomo?e.

Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty pracy policji.

U?ytkownicy aktualnie czytaj?cy ten w?tek: 27 (27 u?ytkownik i 0 go?ci)
Poniedzia?ek dniem pracy, a w sejmie odbywaj? si? huczne zabawy z okazji sprzedania parti Tibia.net.pl, widocznie pos?anki jak i premierzy s? zadowoleni z tego faktu. Ku chwal? ojczy?nie - powiedzia?bym, ,,Wszystko b?dzie przemy?lane'' - powiedzia? premier Mi?osz.

Ostatnia edycja:

A ty czytaj ze zrozumieniem moje wcze?niejsze posty. Masz kompleksy? Odejd? z tej wirtualnej spo?eczno?ci...
Close, plx.
Kupili, sprzedali. O to chodzi w biznesie, czy? nie? Zapierdala?em bo chcia?em, nic w zamian nie oczekiwa?em.
Zamkn??, to mo?na co najwy?ej twoj? jap?, a nie ten temat. W biznesie nie chodzi o to by kupi? i sprzeda? debilu TYLKO ZAROBI?, a skoro jeste? dzieciakiem, kt?ry nawet nie potrafi my?le?, to ju? problem twoich rodzic?w, kt?rzy pewnie s? cia?ami martwymi, bo dw?ch prob?wek nie mo?na nazwa? istotami ?ywymi. Dodatkowo jak nie wiesz co to s? kurwa kompleksy, to mistrzu nie mog?cy posiada? kompleksu Edypa zamknij jap?, bo czuj? od ciebie ni?szo??.

Nie, ale kadra, nie dostawa?a ?adnego wynagrodzenia, wszyscy pracowali lepiej lub gorzej, ale mieli wk?ad w rozw?j forum. Zapierdalanie za darmo, jest fajne, szczeg?lnie, ?e nikt tego nie doceni, pope?nisz jeden b??d i dostaniesz karteczk? z napisanym "wypierdalaj" i kresk? na nicku. Szacunek dla tych, co si? nie sfrajerzyli i odeszli w por? =)
I tu masz ziomek racje. Jednak mimo i? odeszli wjebali wcze?niej kilka pln na konto pana Milosza i przecudownego elDiamonda. ; (

S?uchajcie Tuska, albowiem m?drze prawi

Speeder jak tam siedzicie na tibia.info.pl ???????

A mnie to chuja obchodzi czy sobie zarobili czy nie. Wiadomo, ?e kasa si? liczy bo kto by za darmo z dzieciami siedzia?

#Xentaziz

Racja, nawet ja si? do tego przyczyni?em, jak i ka?dy inny u?ytkownik tego forum. Ale gdyby po?wi?cali czas dla forum, mieli dobre relacje z kadr?, czy chocia?by udawali, ?e co? robi? - sprawa wygl?da?aby inaczej.

Ludzie, ten temat nie ma na celu jechanie po Mi?oszu czy elDiamondzie - chcia?em tylko ukaza?, ?e jak zawsze na tym forum, kadra dowiaduje si? jak ostatnia o jakiejkolwiek sprawie - czyli osoby, kt?re s? W CENTRUM wiedz? ca?e g?wno, a z racji tego, ?e zapierdalaj? dla dobrego bytu i rozwoju tego przedsi?wzi?cia, powinny wiedzie? o wszystkim na bie??co.

Stwierdz? ?mia?o, ?e gladiatorzy w staro?ytno?ci byli lepiej traktowani, bo za triumf dostawali chocia? nagrod?, tutaj za zapierdol mo?esz dosta? co najwy?ej opierdol ;d

No r?zne fora s?. Tibia.net.pl by?a taka, inne forum jest ju? inne i si? tego nie zmieni ;d

I chuj....

@Ja odrazu m?wie ze nie jezdze po Mi?oszu....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry