Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl Part#3 -> Jak zarobi? i si? nie narobi? :d

Wszyscy wpierdalamy si? Mi?oszowi przez balkon!

Dzi?kuje, dobranoc[*]

Mi?osz <33
wub.gif

http://webcache.googleusercontent.c...-chcialbym-pozdrowic-milosza.html#post1210953 _/

Dobra koniec tematu i tak administracji nie przegadamy ;/ pisanie na marne i tak

Mi?osz, pewnie siedzisz w pracy na 33 etapie i nie masz czasu!

C??, przyznam si?, ?e te? chcia?em kupi? to forum. Wsp?lnie z Dromaderem negocjowali?my to (no, w?a?ciwie to on negocjowa?, ja tylko konsultantem technicznym by?em). Ale 30k to jednak za du?o jak na t? stron? wed?ug nas, nie sta? nas na wywalenie ot tak sobie takiej kasy, IMHO to si? zwr?ci?o by po kilku(nastu) latach zak?adaj?c dopiero.
Dla strony pewnie by?o by to lepsze rozwi?zanie, bo jak pewnie niekt?rzy wiedz?, mamy ju? troch? do?wiadczenia (najpierw tibia.pl, potem tibiaspy, w mi?dzyczasie troch? hunted i wiki), ale z punktu widzenia admin?w, kt?rzy brali kas?, zrobi? bym to samo na ich miejscu.

Obecnie zastanawiam si? nad nowym forum/stron?. Czemu nie tibiaspy? Bo TS to promoted fansite, wi?c bez bot?w i OTS?w, a wygl?da na to, ?e dobrej, rozwijaj?cej si? strony o tym obecnie nie ma. Obecnie badamy sytuacj?, czyli zastanawiamy si?, czy byli by ch?tni do pomocy przy rozkr?caniu tego, bo prawda jest taka, ?e do tego by trzeba mie? wiele os?b chc?cych sporo i sensownie pisa? na forum.

Ostatnia edycja:

Dobra koniec tematu i tak administracji nie przegadamy ;/ pisanie na marne i tak
Akurat administracji to tu tyle odpisa?o co 2 (?) posty Milosza xd

Olewasz.... ale liza?es tak mocno, ?e by? skoczy? przez okno zeby dosta? "Redaktora"

Pozdro! Wtedy jeszcze my?la?em, ?e forum si? rozwija i idzie na prz?d i chcia?em co? od siebie da?, teraz po tym temacie wida?, co i jak.

Bogu dzi?ki odszed?em w por? zanim mnie sprzedali za moimi plecami. Ave intuicja!

All'thbest

Ludzie!
W niebie jest zajebi?cie, ale czasem trzeba zej?? na ziemi? i niekt?rym ogarn?? dupska - rock'n'roll kurwa! Sprzeda? - koniec, nic nie zrobicie, ale jedno mnie zastanawia czy ten diamond czy jak on tam ma, posiada serce z kamienia? Tak chamsko potraktowa? kadr?, bo jego kadr? nie mo?na nazwa?, jedynie jebanym zbijaczem kasy.
Anyway, pos?uchajcie mojego starego nagrania:
YouTube - Elvis Presley - Love Me Tender

A i jeszcze jedno mi?oszku kochany, wykupi? u Ciebie 500h zapierdalania, bo akurat mam na to kas?, aby takich skurwieli jak ty zam?czy? na ?mier?! Gi? kurwo i rock'n'roll!

Love me(YOU) tender (TNET), love me sweet, never let me go.
You have made my life complete and I love you so.
Love me tender(TNET), love me true, all my dreams fulfill.
For, my darlin', I love you and I always will.

PEACE!

A i:
U?ytkownicy aktualnie czytaj?cy ten w?tek: 35 (33 u?ytkownik i 2 go?ci)
Dla tych ludzi rock'n'roll na maksa!

Nie usuwajcie moich post?w, frajerzy.

Beka z dzika - aluzja do "beka z wieprza(tede)"

No i jak m?g?bym zapomnie? o muthergangsterrapwerset?!

Usi?d? we? strzelbe kim jest kurwa dzikson?​

Uwa?ajcie! Za Mi?oszem stoi ca?e szeregi chuligan?w propagandy JP! Nie mia? czasu na forum bo musia? dowodzi?! KTO NIE SKACZE TEN Z MI?OSZEM!!

ja tu tylko na beki jestem bo mo?na si? pok??ci? i jest ZAJEBISCIE

ta

Jest z nami Mi?osz i jest z nami Speeder, nie ma z nami ElD'a, gdzie jest kurwa Eldek?!

Czekamy?

Tibia.net.pl NIE S?YSZE WAS!!! ZR?BCIE HA?AS!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry