Odp: Tibia.net.pl rl photos 2010- The movie
Przyznam, ?e spodziewa?em si? gorszego wykonania i jestem pozytywnie zaskoczony, no ale nie by?bym sob? gdybym si? do czego? nie dojeba? ; d
Po pierwsze... ko?c?wka filmiku, creditsy. Nie jestem przekonany, czy forma "Muzyki" jest poprawna. Mog? by? melodie, piosenki, kawa?ki, ale muzyki? Bez kitu, wygl?da chujowo.
A skoro ju? jeste?my przy muzyce... Ostatnio by?a lepsza, zdecydowanie. Jedyny utw?r, kt?ry podoba? mi si? w tegorocznym filmiku to ten, kt?ry lecia? w tle zdj?? kadry. Reszta nie trafi?a w m?j gust, no ale - co kto lubi.
Troch? o osobach w filmiku. Pierwszym powa?nym failem jest zaliczenie Beoski do u?ytkownik?w. Ludzie, dla niej powinni?cie zrobi? osobn? melodi? po kadrze albo przynajmniej wepchn?? na fiolet, a tak przez chwilowy brak rangi sko?czy?a z "szarakami" (bez urazy dla szarak?w).
Do przewidzenia by?o, ?e kadra nie ogarnie wysy?ania zdj??. Co do paru os?b by?em pewien, ?e nie pochwal? si? swoj? mordk? i nie myli?em si?.
Kilkana?cie os?b na filmie by?o r?wnie? w ubieg?orocznej edycji i teraz napisz? to, co napisa? ju? kto? przede mn? - zmienili?cie si?. Jedni bardziej, inni mniej, ale kurwa niekt?rych prawie bym nie pozna?, gdyby nie nick pod zdj?ciem.
Flaay napisał:
slyszalem ze Kate Sa~ jest spasiona 13-latka
xDDD! Surprise.
Seylit napisał:
Za Chiny bym nie przypuszcza?, ?e na forum jest tyle dziewczyn.
Ja te?, a co ciekawe po obejrzeniu filmiku moja opinia nie zmieni?a si? ani o jot? xd
Og?lnie jednak nie jest ?le, zdj?? jest sporo, gratuluj? wszystkim kt?rzy zdecydowali si? pokaza? ?wiatu.