Tibia.net.pl rl photos 2010- The movie

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl rl photos 2010- The movie

Og?lnie filmik jest dobry, lecz nie podoba? mi si? pocz?tek oraz koniec natomiast w edycji 2009 zupe?nie odwrotnie. Jednym zdaniem ten filmik nie dor?wnuje poprzedniemu ale doceniam trud i wysi?ek nad prac?.
7/10

Huehuehue, filmik fajny.
Krzysieq pokazal jakim wiesniakiem naprawde jest.
Rotni nie pokazal ryja, pewnie mu obili =/

Mysle ze 2009 bylo lepsze, polowy ludzi z tej edycji nie znam..

Dopiero teraz zauwazylem ze mamy tu az tak ladne panie, slyszalem ze Kate Sa~ jest spasiona 13-latka, a tu taka ladna panienka ;-)

Edit2:
Spa... spasion? 13 - latk?? O___x"
Mhmm! Ale oczywiscie po obejrzeniu tego filmiku moje zdanie o tobie strasznie sie zmienilo! Jestes piekna dziewczyna! ;-)

xDDD! Surprise
XDDDD

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adnie zmontowant filmik, ?adne przej?cia i dobra muzyka.
Nie s?dzi?em, ?e a? tyle nieznajomych u?ytkownik?w wy?le swoje zdj?cia, bo po?owy nie znam :P.

Mix youtube cz??? czwarta? (Czy kt?ra tam)
Widz? ?e bardzo lubisz Biebiera, jak b?dziesz chcia? to podam Ci gg mojej siostry i powklejacie "s?it" focie na nk z napisem "Love Bieber" ? Piosenka te? jest pora?k?, mogli?cie da? co? pod klimat a nie zapoda? pierwsz? lepsz? piosenke z pulpitu. Napisy pod zdj?ciami jest ci??ko rozczyta?, nie wszystkie ale niekt?re tak.
Po?owy os?b z filmiku chyba nigdy na forum nie widzia?em, chodzi mi o ich posty.
Ja w?asnej fotki nie wysy?a?em bo nie mia?em czasu ;p Mam nadziej? ?e nast?pna cz??? b?dzie o wiele lepsza i nie b?dzie robiona przez fana Biebera i innych pierd??, takich jak kr?coca g?owa si? psa...
Pozdro.

Tylko w ramach wyja?nienia.

Gdy zbiera?em zdj?cia zaznacza?em kolory w chwili gdy filmik powstawa? (kilka dni temu), wtedy jeszcze Beo fioletowa nie by?a.

Opr?cz podzi?kowa? dla autora, chcia?bym uwzgl?dni? jeszcze jedn? osob?. Mianowicie chodzi mi o Mikiego - naprawd? wykaza? zaanga?owanie ; )

Jak dla mnie - wszystko jest zajebi?cie, ale niech ka?dy oceni indywidualnie.

Dzi?ki!

Tylko ok. 20 os?b widzia?em wcze?niej na forum, reszty w og?le nie kojarze.

@Kazsha:

Najs kokardka ;p

Filmik jako taki mo?e by?,ale rok temu jako? by?o wi?cej znanych os?b. Rok temu by?o lepiej.

3:35, Kate Sayuki - : OOOOOO Idealny przyk?ad tego, jak przez rok mo?na si? zmieni?. Imho jedno z fajniejszych zdj?? tej edycji (...)
I m?wi to osoba, kt?ra zdo?a?a przez te dwana?cie miesi?cy zabawi? si? z wyrzutni? gwo?dzi? ; )

Za Chiny bym nie przypuszcza?, ?e na forum jest tyle dziewczyn. Tak jak w poprzedniej edycji by?a tylko Beosia i Kate (wybaczcie gdybym si? myli?), tak 2010 bije 2009 o g?ow? przez sam ten fakt. Te dwie w sumie ca?kiem wy?adnia?y - mo?e to sprawa tych czerwonych r?kawiczek, kt?re Ka?ka mi podpierniczy?a?
Kto? potrafi mi mo?e wyja?ni? dlaczego kiedy zdj?cie Fluosa si? ukaza?o, nagle zacz?li si? drze?: 'Ja, ja, ja, ?o, ?o, ?o!', bo nie chce mi si? wierzy?, ?e jego zajebisto?? ju? przewy?szy?a moj?...

Mnie si? ta wersja podoba, pomimo, ?e swojego zdj?cia nie wys?a?em. Maybe next time.

Regards,
Sey~

Widz?, ?e ludzie twarze zmieniaj? z roku na rok ; d

Og??em filmik mi si? nie podoba, Matre robi? ?wietne filmiki, a? chce si? je ogl?da?. Pami?tajcie, nie liczy si? jako??, tylko ch?ci :)

Ciesz? si?, ?e tak du?o os?b wys?a?o zdj?cia :)

O matko... wi?c tak: Nie uda?o Ci si? pobi? kompletnie RL photo 2009. Pora?ka
Po 1. Po choler? ten typ od mix?w youtube? Potrzebny on?
Jakich mix?w? Nie bra?em go z ?adnego mixa. Na fm'ie si? ten motyw spodoba?, wi?c po co mia?bym go usuwa??
Po 2. Muzyka - mo?na by?o da? ciut l?ejsze klimaty
O gustach nie mam co dyskutowa?.
Po 3. Morda psa na ko?cu? Je?li chcia?e? zako?czy? filmik nutk? humoru... zapomnij.
Zapomniane prosz? pana.
Po 4. Wypisywanie u?ywanych program?w przy RL photo z TNP jest kompletnie zb?dne.
A przy czym jest niezb?dne? Zosta? zrobiony film, wi?c s? tak?e podane programy, kt?rymi zosta? stworzony aby nie by?o spamu. Przy rl photos 2009 a? tak nie wadzi?o.
Po 5. Beoska jest zas?u?onym a zdj?cie jest w ?r?d u?ytkownik?w - nie przesadzasz?
One wyja?ni?.
Po 6. Przej?cie mi?dzy zdj?ciami u?ytkownik?w a kadry - mog?e? co? wymy?li? oryginalniejszego ni? czarna plama.
Nie pomy?la?em aby da? fanfary. Sorry :ops:
Jak co? robisz, to r?b to porz?dnie do ko?ca ;].
Nast?pnym razem swoj? pewno?? siebie w g?bie zamie? na to co robisz.
Oj ?eby? wiedzia? jak laguje taka ilo?? danych i jak du?o wtedy wida? ^^ Wszystko g??wnie przez borykanie si? z prawami autorskimi w Polsce.
Postanowi?em po prostu wstawi? film z takim ma?ym szczeg?likiem aby by? wcze?niej, a p??niej go poprawi?( zapisanie filmu to nie 10 minut).

Mix youtube cz??? czwarta? (Czy kt?ra tam)
Widz? ?e bardzo lubisz Biebiera, jak b?dziesz chcia? to podam Ci gg mojej siostry i powklejacie "s?it" focie na nk z napisem "Love Bieber" ?
Czy mina tego kolesia oraz to, ?e prze??cza t? muzyk? naprawd? wskazuje na to, ?e LOffciAm J. Biebera?( tak wiem, podpis pod nickiem robi swoje)

C??, to chyba tyle co do dyskusji.

Po pierwsze... ko?c?wka filmiku, creditsy. Nie jestem przekonany, czy forma "Muzyki" jest poprawna. Mog? by? melodie, piosenki, kawa?ki, ale muzyki? Bez kitu, wygl?da chujowo.
Fakt.

Ostatnia edycja:

Przyznam, ?e spodziewa?em si? gorszego wykonania i jestem pozytywnie zaskoczony, no ale nie by?bym sob? gdybym si? do czego? nie dojeba? ; d

Po pierwsze... ko?c?wka filmiku, creditsy. Nie jestem przekonany, czy forma "Muzyki" jest poprawna. Mog? by? melodie, piosenki, kawa?ki, ale muzyki? Bez kitu, wygl?da chujowo.
A skoro ju? jeste?my przy muzyce... Ostatnio by?a lepsza, zdecydowanie. Jedyny utw?r, kt?ry podoba? mi si? w tegorocznym filmiku to ten, kt?ry lecia? w tle zdj?? kadry. Reszta nie trafi?a w m?j gust, no ale - co kto lubi.

Troch? o osobach w filmiku. Pierwszym powa?nym failem jest zaliczenie Beoski do u?ytkownik?w. Ludzie, dla niej powinni?cie zrobi? osobn? melodi? po kadrze albo przynajmniej wepchn?? na fiolet, a tak przez chwilowy brak rangi sko?czy?a z "szarakami" (bez urazy dla szarak?w).
Do przewidzenia by?o, ?e kadra nie ogarnie wysy?ania zdj??. Co do paru os?b by?em pewien, ?e nie pochwal? si? swoj? mordk? i nie myli?em si?.

Kilkana?cie os?b na filmie by?o r?wnie? w ubieg?orocznej edycji i teraz napisz? to, co napisa? ju? kto? przede mn? - zmienili?cie si?. Jedni bardziej, inni mniej, ale kurwa niekt?rych prawie bym nie pozna?, gdyby nie nick pod zdj?ciem.

Flaay napisał:
slyszalem ze Kate Sa~ jest spasiona 13-latka
xDDD! Surprise.

Seylit napisał:
Za Chiny bym nie przypuszcza?, ?e na forum jest tyle dziewczyn.
Ja te?, a co ciekawe po obejrzeniu filmiku moja opinia nie zmieni?a si? ani o jot? xd

Og?lnie jednak nie jest ?le, zdj?? jest sporo, gratuluj? wszystkim kt?rzy zdecydowali si? pokaza? ?wiatu.

Film jako tako ?le nie wyszed?, ale pocz?tek i koniec to pora?ka. Chcia?e? by? zabawny, nie wysz?o niestety, ale ch?ci najwa?niejsze. Zdj?? by?o du?o i chocia? jestem tu kr?tko to i tak my?la?em, ?e skojarz? wi?cej os?b. Film mi?o mi si? ogl?da?o, przynajmniej w chwilach gdy pojawia?o si? zdj?cie jakiej? dziewczyny ^^

Teraz troszeczk? o muzyce u?ytej w filmie... Osobi?cie mi si? ona nie podoba?a, ale nie by?o tragedii. Po prostu to nie m?j gatunek. Dobrze, ?e autor nie wpad? na "genialny" pomys? u?ycia znanej i lubianej piosenki "Tibian" ^^

Taka ma?a dygresja, ?adne kolczyki Beoska, mo?na wiedzie? ile tak na oko wyda?a? na nie i na przek?uwanie?

Troch? si? sp??ni?em z rejestracj?, ale trudno. Monta? troch? s?aby, ale video jest ok. Du?o nowych mordek przyby?o ogl?daj?c 2009-2010.

Monta? mi si? nie podoba niestety, ale filmik ok. Mmm, ale mamy tutaj ?adne panie

Kate Sayuki fajna :D

Filmiku ju? nie ma. Wrzucicie go znowu, bo bym se obejrza? xdd.

I m?wi to osoba, kt?ra zdo?a?a przez te dwana?cie miesi?cy zabawi? si? z wyrzutni? gwo?dzi? ; )
Za Chiny bym nie przypuszcza?, ?e na forum jest tyle dziewczyn. Tak jak w poprzedniej edycji by?a tylko Beosia i Kate (wybaczcie gdybym si? myli?), tak 2010 bije 2009 o g?ow? przez sam ten fakt. Te dwie w sumie ca?kiem wy?adnia?y - mo?e to sprawa tych czerwonych r?kawiczek, kt?re Ka?ka mi podpierniczy?a?
Kto? potrafi mi mo?e wyja?ni? dlaczego kiedy zdj?cie Fluosa si? ukaza?o, nagle zacz?li si? drze?: 'Ja, ja, ja, ?o, ?o, ?o!', bo nie chce mi si? wierzy?, ?e jego zajebisto?? ju? przewy?szy?a moj?...
Mnie si? ta wersja podoba, pomimo, ?e swojego zdj?cia nie wys?a?em. Maybe next time.
Regards,
Sey~

By?a jeszcze taka laska z rakiet? ; P

Co do tych '?miesznych' element?w na pocz?tku i na ko?cu to imho zb?dne.

6:28 powinno byc Vergil93 a nie Verney....

Jak macie tak naje?d?a? na $peqto, to zamkn? temat bo to sensu nie ma. Zrobi? filmik, je?eli si? komu? nie podoba to niech nie komentuje. Licz? si? ch?ci.

Og?lnie to wysz?o to ca?kiem nie?le, mog?o by? lepiej ale no wysz?o jak wysz?o.

Filmik supcio, ale si? pozmieniali?cie :D
Niekt?re dzieciaczki z browarkami dobre by?y xd
Og??em do niczego uczepi? si? nie mog?, lepszego bym nie zrobi?.

je?eli si? komu? nie podoba to niech nie komentuje.
To kurwa od czego s? komentarze? My?lisz, ?e komenatrz musi byc pozytywny? Mylisz si?...

Film ?adnie wyszed?, podoba mi si? pocz?tek i koniec, bo jest zabawny ;), bardzo ?adne przej?cie mi?dzy zdj?ciami, og?lnie good!

By?a jeszcze taka laska z rakiet? ; P
Kazia.
@ Topic
Osobi?cie? Og?lnie filmik Ci wyszed?, lecz nie za bardzo pasuje tutaj wycinki z mixa, czyli te obrazki, nie wiem po co one. Nie by?o to ani ?mieszne, ani fajne. Og?lnie to Ci wysz?o, lecz 2009 lepsze ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry