Tibia ,nowy sklep?

Status
Zamknięty.

mppk123

New User
Grudzień 17, 2011
Liczba reakcji
0
Witam ot?? wczoraj na necie spotka?em nowy sklep utworzony nie dawno. Czy kto? pr?bowa? zakupy na nim? Zakupi?em 10k dla pewno?ci i dosta?em , ale czy kto? z was o nim s?ysza??
Oto link: http://tibia-sklepik.pl.tl/

Odp: Tibia ,nowy sklep?

Darmowy hosting, darmowa domena, ?a?osny wygl?d, reklamy nachodz? z ka?dej strony - ja bym im nie wysy?a? swoich pieni?dzy :P

Pozdrawiam

@Topic,
Fajna reklama xd
Na sam pocz?tek mo?na uwierzy?, ale widz?c u?ytkownika, kt?ry specjalnie dla napisania tego posta za?o?y? konto, wydaje si? to by? ma?o wiarygodne.

@mppk,
Je?li serio chcesz sprzedawa?, to zainwestuj w hosting czy jak kolega wy?ej wspomnia? layout.

Pozdrawiam i tyle z mojej strony.

@up

To konto mam juz od dawna ;) . Nie moja stronka a nades?ana od kolegi :D .A ,?e chc? opinie od was to nie znacz,?e to moje xd.

@Topic,
Fajna reklama xd
Na sam pocz?tek mo?na uwierzy?, ale widz?c u?ytkownika, kt?ry specjalnie dla napisania tego posta za?o?y? konto, wydaje si? to by? ma?o wiarygodne.

@mppk,
Je?li serio chcesz sprzedawa?, to zainwestuj w hosting czy jak kolega wy?ej wspomnia? layout.

Pozdrawiam i tyle z mojej strony.

Popatrz mo?e lepiej na date rejestracji typa,potem komentuj.

Go?ciu, na 10k to i ja robi?em w Tibii "itemki za zaufanie". Wy?lij im przelew na np. 200k. Pewnie przy takiej kwocie ju? si? skusz? Ci? zrobi? w bambuko.
Ich stany w grze s? zbyt kolorowe, a wizyt?wka za biedna. Za takie co? mogliby na wej?ciu po??czy? to z allegro i zainwestowa? w dobr? stron?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry