• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Status
Zamknięty.
Odp: Tibia obroniona..ja w wi?zieniu

Je?eli to by?o oparte na faktach, to czy gra jest wa?niejsza od istoty ?ywej? Moim zdaniem g?upio post?pi? ten ch?opiec, postanowi? zabi? swojego kuzyna, za to ?e on si? nudzi? i zresetowa? mu kompa? Mo?e i pad?a posta? jego kolegi, ale wtedy m?g?by odrobi? straty, a niestety jego kuzyn ju? nie ?yje...

Naprawd? fajne opowiadanie... To jest straszne co mo?na zrobi? przez gr?!
A wi?c: Opowiadanie jest bardzo wci?gaj?ce, troch? krwawe i "straszne"...
A co do tibi to seryjnie tak by?o ?e by?a zakazana a mo?e nadal jest??? Kto wie...

O... za takie co? to bym kumplowi raz, ale tak porz?dnie odda?, ale be? przesady, ?eby go zabi??? :confused:

Mo?e i bym si? zdenerwowa? ale nie ?eby go zabi?! O tibie???? Pozatym niewiadomo czy pad? w tibi.
A jego kuzyn straci? ?ycie, tego nie da si? odzyska?, tak wogule widok siebie w rodzinie to by by?o przygnembienie...

opowiadanie jest oparte na faktach autentycznych Nie wie?e ze to prawda ,troch? to dziecin?,ale Rozumiem jego rodzina by?a patologiczna??

Ja przy taki czlowieku to bym psyche zgubil pojego pierwszym tekscie ,,Eeee... 54 Mega Sorc? To chyba niski lvl...?''

T? historie przeczyta?em 2 razy i powiem ?e jest troche kontrowersyjna ale niewierze ?e jest ona prawdziwa... ja bym temu synkowi mocno wpier***i? ale znowu nie tak ?eby go zabi?....

O Cholera jak to czyta?em to jak przeczyta?em s?owo zabi?em to a? ciarki mi przesz?y na prawd? warto przeczyta? ;>

Ja to bym kupi? troche paczek puzli przed przyjazdem takiego "kuzyna" ;) Albo pogrzeba?bym i da?bym mu do poczytania podr?czniki z 1 gim (akurat w 1 gim jestem) i by mia? do poczytania ksi??ki a jakby mu sie to znudzi?o to bym poszed? do depo z drag?w i wylogowa? sie i pogra? z nim w co? ale nie ?eby go za***** no i nawet bym mu przebaczy? tego deda jakby mi tak zrobi? gdy? znam sie na tym i wiem co tamten m?g? prze?ywa? gdy? mam kuzyna i on ma 18 lat , znaczy sie bedzie mia? bo oboje mamy w tym samym dniu i tym samym miechu urodziny :D Tylko ?e m?j kuzyn zawsze mi w??cza? jak?? gre i se gra?em za? on w tym czasie ogl?da? se co? w telewizji :p

no opowiesc fajna tylko ze ponios?o go troche ja bym nie bym taki wkurwiony. Jakby dal mu to ksiazke albo cos to by tej calej histori nie bylo...

Nie wa?ne jaki to by? ?wiat jaka ta posta? by?a oraz ile by?a warta. Liczy si? trze?wy umys? nie mo?emy si? tak da? ponie?? emocjom pami?tajmy ?e "tibia"jest to tylko jedna z licznych gier MMORG i nie mo?emy wpa?? przez ni? w sza? i zrobi? czego? czego b?dziemy potem d?ugo ?a?owa?..

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jakie wy wszyscy bajki piszecie oprucz Supporta up by?a prawda je?eli kto? ma w??czonego kompa i mu go wy??czysz to poprostu niechce mu sie czeka? i idzie albo co? je?eli kole? przyszed? po niego...
A wy zara o ja bym go napie*doli? ta jeszcze pewnie ten kole? by was najeb*? i by si? wam zako?czy? dzie? cwaniaka, pisa? ka?dy mo?e ale by?cie nie ude?yli spowodu reseta kompa bo wy grali?cie w tibia i byli?cie na dragach, ja bym m?wi? albo oddajesz kase albo ide do twoich rodzic?w i im wystawie rachunek a jak nie to nie b?dziesz mia? szyb w domu.

jak by mi kto wy??czy? kompa jak bym expi? na dragach albo na czyms te? bym wykurwi? ale bez przesady :) :p

Tacy ludzie powinni dostawa? 3 lata codziennego ucz?szczanie do psychologa ni? wiezienie/poprawczak.:D

?wi?ta prawda. W 100% zgadzam si? z Urbexxem. Wi?zienie nic nie zmieni, mo?e doprowadzi? do jeszcze gorszego obiegu wydarze?, natomiast psycholog powinien takiemu klientowi pom?c... Nasza polityka schodzi na psy :|

zn?w bez przesady bym waln?? mocno go w brzuch czy w mord? ale jak by by? starszy to bym sie z nim pobi? :mad:

Dobre opowiadanie... :)
Co do tego, to niekt?rzy maj? tak zapchany m?zg Tibi?, ?e ?wiata po za ni? nie widz?...

Juz czytalem kiedys na .org. To opowiadanie jest the best ;D

Nie mo?e to byc prawda poniwa? by by?o g?osno w telewizji ale sie usmialem xd
Jestem S?d
S?d :Dlaczego zabi?es swojego kuzyna
On: Bo resetno? mi kompa jak expi?em 54 ms na dragach AHahaha lol

To nie jest prawda... bo jakim cudem nic nie m?wili w wiadomo?ciach czy faktach.... i o tym, ?e tibi nie mo?na mie? na kompie... to tibia jest nie legalna ? hehe kto? fajnie bajki wymy?la :D pozdro (nie wie?cie w takie g?upoty bo wiedzieli by to wszystcy a nie nagle na forum sie dowiadujemy :))

Raczej to nie jest prawdziwe chocia? ten kole? ma jakie? ADHD,bo kto zabija kuzyna za to ?e mu kompa zresetowa? gdy chodzi postaci? kumpla?? Ja bym sie wyt?umaczy?,albo szybko odrobi? lvl i m?wi? ?e nic nie expi?em :p Opowiadanie nawet dobre. Pozdro

to nie jest napewno w polsce bo byla wymieniona w tekscie zaloba narodowa po 2 watpie ze to jest na faktach a po 3 fajne opowiadanko

Status
Zamknięty.
Do góry