Tibia Pare pyta? odno?nie task?w.

Status
Zamknięty.

Gram Nogami 2

Active User
Listopad 2, 2009
Liczba reakcji
2
Witam. Jutro zakupuje pacca, i zamierzam porobi? sobie taski.
Na krokodyle i tarantule i mam 2 pytania:
Gdzie jest najwiecej krokodyli a tarantul? Krokodyli podobno na fenrock z zlowiami to wiem,ale tarantuli? wiem ze sa na lb -2 z rotami ale tam ich jest malo :/
A pytanie nr 2 brzmi jak mam bossa, to on sie respi w jakims specjalnym miejscu, czy jak zabije poprostu 300 tarantul to sie pojawia Hide, jak to jest z tym? prosze o pomoc.

Odp: Tibia Pare pyta? odno?nie task?w.

Na Ph masz jaskinie Tarantul A bosa Po zabiciu 300 tarantul idziesz do adamsa I pozniej do tp w jeden z jaskin :)

Gdzie jest najwiecej krokodyli a tarantul? Krokodyli podobno na fenrock z zlowiami to wiem,ale tarantuli? wiem ze sa na lb -2 z rotami ale tam ich jest malo :/

Najwi?cej krokodyli jest na Port Hope, tutaj ->
Tiquanda_Map.PNG
(oznaczony na mapie liter? 2 - jaskinia krokodyli, jest tam sporo croco oraz blood crab?w).

A pytanie nr 2 brzmi jak mam bossa, to on sie respi w jakims specjalnym miejscu, czy jak zabije poprostu 300 tarantul to sie pojawia Hide, jak to jest z tym? prosze o pomoc.

Musisz i?? do specjalnego miejsca za teleport, znajduje si? ono tutaj:
Tibia ML ? World Map

Pozdrawiam,
Vendeto.

dziekuje bardzo za pomoc, a mam jescze pytanie bo za taski sa pkt do questu paw and fur .. i jak np zrobie 2 razy tas na tarantule, to bede mial 2 pkt za zabicie tarantul czy juz drugi pkt do tego questu sie nie licza

Zabijasz tarantule, wracasz do gryzllego dostajesz punkt i mo?liwo?c zabicia bossa, bo zabiciu bossa dostajesz itemy z niego + kolejny punkt i exp za taska. Po czym mo?esz wzi??? kolejnego

My?l?, ?e pomog?em.

@szycha03, dzi?ki za pomoc.
Ale prosze o odpowied? na moje pytanie, wiem ?e tasi moge powtarza?, ale czy za 2 razem dostane te? pkt do Paw and Fur quest?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry