Tibia RL Padl net

Status
Zamknięty.

gracjan911

User
Grudzień 9, 2010
Liczba reakcji
0
Wiec, mam taki maly problem, mam cos z internetem i wylancza sie.
Co sie stanie jak wylaczy mi sie internet ?
slyszalem ze podobno potwork icie przestaja bic lub cie wylogoje.
mi chodzi jak bija mnie potworki.

Odp: Tibia RL Padl net

Je?li stracisz kontakt ze swoj? postaci? (tzn. dasz exita/wywali neta/wywali korki/komp si? wy??czy... itd)
Twoja posta? stanie w miejscu i po 5 sec staniesz si? niewidzialny dla potwork?w, a w przeci?gu minuty wyloguje ci? z gry.

Je?li stracisz kontakt ze swoj? postaci? (tzn. dasz exita/wywali neta/wywali korki/komp si? wy??czy... itd)
Twoja posta? stanie w miejscu i po 5 sec staniesz si? niewidzialny dla potwork?w, a w przeci?gu minuty wyloguje ci? z gry.
No chyba, ?e jest w ?rodku battle to wtedy po prostu potworki go zabij? :suspicious:

Dami 1 s?ysze:) mi wiele razy net pada? i jako? trwa?o to d?u?ej ni? 5 sec. i nie chce mi sie wierzy? ?e daj?c exit potworki Cie po 5 sec olewaj?:D pieprzysz g?upoty. tak?e nie znasz si? to si? nie wypowiadaj. bo to co piszesz to kompletne bzdury. celowe wychodzenie z gry czyli exit itd r?wna si? z tym ?e padniemy.

Spr?buj sobie, zanim w??czysz clienta od nowa i si? zalogujesz to potwork?w ju? nie b?dzie (p?jd? sobie).
<tibia + post?p = odpuszczanie potwork?w po 5 sec od exita>

Ostatnia edycja:

Tak swoj? drog? to jest idiotyczne, np jak sko?cz? Ci si? potki to dajesz exita i przybiegasz drug? postaci? wyczy?ci? teren, po czym spokojnie wracasz do miasta ;/

To co dami pisze to prawda .

Na Vip liscie wtedy robisz si? pomara?czowy dla innych ludzi co ci? maj? na liscie ;d
I jak mi net pada? to si? logowa?em zawsze z red HP :D

Dzieki za pomoc, ostatnio skillowalem na mad sheep i kolega stal kolo mnie i padl mi net, powiedzial ze mnie wyrzucilo z gry odrazu.
Przepraszam za ortografie, mieszkam w angli i zle pisze ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry