• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Tibia]Tibia.pic - Sk?rka do Tibii.

Status
Zamknięty.

Xemronn

Forum friend
Liczba reakcji
337
Witam!
Zauwa?y?em ?e nie ma takiego tematu na forum, wi?c postanowi? go zrobi?. Narazie dodam pare tych sk?rek, jednak z czasem b?d? pojawia?y si? nowe. My?l? ?e ka?dy znajdzie co? dla siebie : )

1.
Sk?rka zaci?gni?ta ze znanego darmowego bota - Tibiatek Bot.
Wzi?te z:
Download:
Screen:
uo0002pl4.jpg

Wygl?d ma fajny, czasem sam j? wklejam : )
2.
Wzi?te z:
Download:
Screen:
uo0003ok5.jpg

Wygl?d ca?y czerwony. Mo?e komu? si? spodoba, mi osobi?cie nie podchodzi do gustu.

Tak wiem, 2 sk?rki to troche ma?o. Z czasem postaram si? dodawa? w?asne produkcje. : )

Ostatnia edycja:
Jest poradnik o sk?rkach. Drug? widzia?em, ale pierwsza dosy? ?adna podoba mi si?. Wrzucaj wi?cej tych sk?rek.

#up
Hyh, no pewnie ?e wrzuce. Sorki nie zauwa?y?em twojego tematu tak to bym tego nie robi?.

Mi si? najbardziej podoba ta 1. Jest ?wietna.
Mam nadziej?, ?e na bie??co b?dziesz wrzuca? sk?rki.

Mmmm...Spoko sk?rki.Uzyje sobie tej pierwszej ocenka narazie 7/10 bo ma?o ich jest.I tak spoko ze da?e?.

To ja teraz dam t?, o kt?r? mnie du?o os?b prosi?o. Szuka?am, szuka?am i znalaz?am :D

Link ;

Tylko nasuwa mi si? pytanie. Jak je wklei? pod tibie 8.20 ? :p

Dzi?ki Andzia... Bardzo chcia?em t? sk?rk?;D Teraz dzi?ki tobie ju? j? mam :)

#Andzia

Andziu, czy ta sk?rka dzia?a pod Tibi? 8.2 ? Bo mi co? nie wchodzi ; /

A na jakiej Tibii gram ;> Chodzi, chodzi

No Andziu ?ada sk?rka a teraz ja mo?e wklej? co? swojego bo nikt nie zagl?da do mojego tematu :( :

1.
pic1bh9.png

2.

pic2li3jp3.png

A tutaj daje linka :) na 8.2 powinno dzia?ac mi spokojnie ?miga .

Ostatnia edycja:
Ja se wybra?em t? czerwon? ;D dzia?a pod 8.1. M?g?by? porobi? par? poprawek dla mnie?;D ja nie robie tak dobrze jak ty wi?c mi raczej si? nie uda ;PP

1. Rogi w hp i mana nie s? czerwone kratki jak reszta. Wcale rogi tych hp i many nie pasuj? xd

2. W tych miejscach mo?na by te? by?o zrobi? czerwone zamiast szarych xD

3. Bia?e kreski? :/

4. Mo?na by by?o jako? ozdobi? mane i hp xD np. zrobi? kreski w skos o tym kolorze ale ja?niejszym jako? by spoko wygl?da?o ;PP takie np. jak w po?cie up xD

M?g?by? popracowa? nad t??xD a i zamiast takich kwadratowych default start itd. mo?na by zrobi? jakie? okr?g?e ko?c?wki ;PP

Ostatnia edycja:
Andzia ta sk?rka jest pi?kna. D?ugo co? w tym stylu szuka?em, no i w ko?cu dzi?ki Tobie znalaz?em. Wielkie dzi?ki.

#Andzia
No wiesz niby dzia?a, a? tu nagle...

Wklejam sk?rke, odpalam Tibie - Wszystko elegancko

Biore "Enter Game" wpisuje passy pojawia si? co? takiego:
uo0002ea3.jpg

Gdy to si? za?aduje pojawia si? komunikat:
uo0003pf6.jpg

:confused: Ju? sam nie wiem : (

nie wiem czy pod real tibie mo?na podmieni? pic :mad:
ja pr?bowa?em i tak samo : download new images, czy pictures:mad:

Hmm.. Nie wiem, co jest. Wklejcie moj? Tibi?.pic

@2up:

a co to za r??nica czy real czy ots. I tu i tu mo?na tylko wersje musz? odpowiada?. Je?li sk?rka jest pod 8.10 to nie jest powiedziane ?e b?dzie dzia?a? pod 8.11 i tak wk??ko. Najlepiej dopasowywa? wersje sk?rki do odpowiedniej Tibii. Czasem na innej werji Tibii zadzia?a czasem nie...

@topic:

sk?rki s? dobre tylko nie podoba mi si? ten ba?agan... jeden temat powinien by? na sk?rki 8.0 / 8.1 / 8.11 / 8.2 i przed dodaniem powinny zosta? przetestowane a nie chop siup i wrzucam bo mam :rolleyes:

#Andzia
Wielkie Dziex! Teraz dzia?a : ) Mo?e kiedy? ci si? jako? odwdzi?cze..

Status
Zamknięty.
Do góry