• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibia Wesoly Rookstayer (81 Lvl Rook) Hacked (by Vego !)

Niedo??, ?e prawie nic nie widac, to jeszcze gdzie jest muzyczka!!! No a hack jak to hack niestety ludzie to ?winie, jedni zyskuj? drudzy trac? :P

dobrze ?e nie by? taki chamski i nie wszyszed? z rooka bo znam takich pro pro evul hackejr?w co wychodzili z rooka 50 rockslayerem z addonem druida (?apki).

nom masz racje ma szczescie ze nie wyszed? mu na maina bo ..s ami wiecie co ;/ szkoda takiej postaci

PozDrawiam
Beki&

Co wy wiecie o rooku... Wesoly Rookstayer 108 no-vocation...op??nione jeste?cie w rozwoju

Ty!! facet m?w osobie nikogo nie b?dziesz tu obra?a?. Raportuje tw?j post, bo w regulaminie jest, ?e nie mo?na obra?a? innych user?w. :)

I tak ten frajer nic z tego nie mia? (chyba ?e za?o?y? by se posta? na antice). Takie moje zdanie. Ale zgadzam si?, ?e m?g? wyj?? na main takim Rookstayerem. Wtedy nasz RS nie by? by ju? taki Weso?y :D

Ja tam uwa?am, ?e to nie by? OTS. Rozmawia?em kiedy? przez internet z Vego (mam stronk? do forum own~), powiedzia?, ?e zarobi? na tym tylko 15cc (czy jako? ko?o tego. Powiedzia?, ?e on nie z typu tych kt?rzy zje?d?aj? level itp, wi?c na Mainland'a mu nie wyszed?. Po prostu zabra? co? co mo?na powiedzie? Weso?ek sam mu odda? (nie chodzi si? po stronach podejrzanych i nie ?ci?ga si? plik?w z nieznanego ?r?d?a). Co do botowania, mo?liwe, ?e botowa? (je?li nawet to musia?o mu to zaj?? naprawd? du?o czasu), ale ja tam go nie pos?dzam bezpodstawnie. Oczywi?cie nie zak?adam, ?e nie botowa?, ale nie mog? wyrokowa? bez dowodu, ?e botowa?. ;)

@topic

Szkoda go, ale za te 15cc i tak na Rookgaardzie nic nie kupi (chyba, ?e life fluidy)ewentualnie na Allegro, ale to z?ot?wki. :)

Pozdrawiam,
~ < F r e e z e r > ~

Najlepszy?? Wejd? se na www.tibia.com>comunnity>characters>wpisz Sunrise on jest najlepszy

Tak si? sk?ada ?e aktualnie najwy?szy lvl na rooku to Wesoly Rookstayer ;) r??nica mi?dzy nim a Sunrise to 7 lvli , jak co? piszesz to to sprawd? ;)

@topic

Ten filmik jest stary jak ?wiat , hacka mia? na 81 ,a teraz ma 109 wi?c wiecie ;)
Kiedy? te? hackowa?em , to si? wydaje trudne ale wystarczy klikn?? w jedn? nie po??dan? rzecz i bye bye posta? ;)

No c?? nic nadzwyczajnego, ale szkoda mi kolesia :/

On ju? odzyska? swoje konto bo mia? rec - key i dalej gra :)

Widzia?em to, gada?em nawet kiedy? z Vego. Szkoda go, ale prawdopodobnie jest wybotowany, chocia? ja bezpodstawnie nie oskar?am. Filmik troch? ?le zrobiony, brak muzyki itp. Hacker za du?o nie zyska?.

Pozdrawiam,
Vendeto

Do góry