• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tibiacam TV PRO

Status
Zamknięty.

Kowol

Senior User
Liczba reakcji
156
Zawsze chcia?e? nagra? sw?j filmik z Tibii? Ale nie mog?e? poniewa? program Tibiacam TV by? p?atny?
Teraz nagranie tym programem b?dzie mo?liwe ZA DARMO.
Program ten ma wiele funkcji, przy starcie programu mo?emy wybra? jak? chcemy wybra? mi?dzy innymi: Ukrycie nick?w graczy, ukrycie eq, ukrycie skilli/lvl'a

SKAN -- ZARAZ B?DZIE (UPLOADUJE SI?)
Posiadam r?wnie? TibiaCam TV Pro dla tibii 8.4, lecz z tym prosz? na pw (b?d? musia? j? zuploadowa?)
P.S Aby odtwarza? filmy potrzebna jest TibiaCam TV Lite. Mo?na j? pobra? z
Skan:
Prosz? o sklejenie posta poniewa? nie widz? teraz opcji edytuj (nie wiem czemu).
Na wyniku wida? par? vir?w lecz (chyba) one nic nie robi?. Ja korzystam i nic mi nie ma.

One nic nie robi?... (pr?cz)
Packer.Win32.UnkPacker.a [Suspicious] - Ju? z nazwy wnioskuj?, ?e co? pakuje/rozpakowywuje...
Suspicious file - Prawdopodobnie has?owane archiwum
Niby masz 214 post?w i 10 reput?w, ale... hm..
Zobacz? co to... ale pierw przeskanuj? jeszcze innymi antywirusami, gdy? bardzo zale?y mi na wersji z opcj? nagrywania ^.^

#edit
Sorry za double...
Stary! Kocham ci?!!
Dzia?a, jest czyste!!
?wietne!!!!!
Repucik dla ciebie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Tibiacam TV PRO

bardzo prosze, niech ktos z administracji to posprawdza. programik sie przyda : )
@ autor gdzie znalazles ten program za darmo? podaj nam link : )

Dzia?a.
Podaj link do oryginalnego tematu. B?dzie pro?ciej. Bo sam tego nie zrobi?e?, prawda?

Nie mam linku, po prostu mam koleg? ,kt?ry ma koleg? ,kt?ry za?atwia takie rzeczy ;p

Hmm nie wiem czy warto scigac ? !! Jezeli bedzie wiecej pozytwych postow to scigne ;) Pozdrawiam.

Keylogger.W tibia cam pro 8.4 by?y takie same wirusy i mi hackneli konto.?ci?gn??em tylko to g?wno bo po formacie by?em.:down::down:

a pozatym program mozna wlonczyc po zalogowaniu;p

//Mog?e? napisa? jeden post, kt?ry by zawiera? tre?? dw?ch, kt?re napisa?e?, a tak to masz 2 warny. Jeden za Ma?o warto?ciowy post, a drugi za post po postem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry