-Tibia 8.70 TibiaDatEditor 8.7

Status
Zamknięty.

Xart Irok

Senior User
Wrzesień 7, 2008
Liczba reakcji
410
Nazwa programu: TibiaDatEditor
Wersja: 6.7.1.8 (6.7 Alpha 8)
Protok??: 7.1 - 8.70

Opis programu:
PL: Program s?u?y do edytowania pliku tibia.dat, program obs?uguj? klienta od 7.1 do 8.70.
ENG: The program is used to edit a file tibia.dat, the program supports a client from 7.1 to 8.70.

Zdj?cia:
teexportpictures.png

teexportsprites.png

tefileproperties.png

Download:
Uploading.com - TibiaDatEditor 8.70

Skan:
VirusTotal - Scan TibiaDatEditor 8.70

Odp: TibiaDatEditor 8.7

CZy on dzia? ju? normalnie, bo poprzednie wersje nie edytowa?y tylko mo?na bylo przegl?da? ;/

@Lockee
A co ty chcesz w RL kliencie edytowa??

@topic
Przyda?by si? jako? reupload, bo uploading.com mnie wkurwia ?agodnie m?wi?c... A program dzia?a ?licznie :D dzi?ki

jestem newbie z tym programem:D
jest jaki? poradnik do tego??

Notka moderatorska:
Tutaj oceniamy, problemy na PW!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie dzia?a. Po odznaczeniu Block Path i zapisaniu, bot mi nie idzie po ogniach, a gdy odpalam jeszcze raz editora to jest zaznaczone block path a to odznacza?em!!!!!!!!

hmm a mozesz mi wyt?umaczyc jak tym czym? dodac np. outfit ? :)

Hmm... Wygl?da na fajny program, sprawdzi?em wi?c, no i niestety podczas ?adowania pliku DAT i wywala mi b??d. A kiedy po za?adowaniu sprit?w chc? przesun?? suwak, program si? zalagowuje :/ No niestety, mo?e innym razem :)

mo?e kto? zrobi reupload bo co? ten link nie dzia?a

Mo?na prosi? o reuploada?

Jak zrobi? itema w tym czym?? :p

Nie wiem na co tak narzekacie, program dzia?a normalnie i wszystkie wersj? klient?w mi ?aduje, testowa?em na 8.1, 8.54 i na 8.7
Wyci?gn??em ponad 200 przedmiot?w z 8.7 na 8.1 i ?adnie dzia?aj?.

Program jest niewykle prosty w u?yciu, poradniki nie s? potrzebne, chyba ?e do wyt?umaczeniu atrybut?w przedmiot?w, ale takie tutoriale ju? istniej?.

Jedynie kilka opcji tam nie dzia?a, ale to przecie? beta, wi?c czekam na oficjal, kt?ry mam nadziej?, ?e nie b?dzie p?atny.

ja klikam taka czaszke to mi wchodzi w taka tabelke i tam mozna tylko klikac donate klikam i mi wchodzi zebym lacil na pay pal'u
prosze o pomoc jak uruchomic ten program

ja klikam taka czaszke to mi wchodzi w taka tabelke i tam mozna tylko klikac donate klikam i mi wchodzi zebym lacil na pay pal'u
prosze o pomoc jak uruchomic ten program
Zamykasz okienko z donate a program si? uruchamia sam.
A kiedy po za?adowaniu sprit?w chc? przesun?? suwak, program si? zalagowuje :/
Przesu? raz suwak na sam d?? i odczekaj do maksymalnie 2ch minut, w sumie zale?y od parametr?w komputera.

Co do samego programu mam kilka zastrze?e?. Poza tym, ?e mo?na importowa? grafiki i zapisywa? je do formatu Tibia.spr, to chyba nic wi?cej si? KONKRETNEGO nie da robi?, typu stworzy? nowy item lub go wygenerowa?.
Zada?em kiedy? pytanie czy po ''dotacji'' program ?ci?gnie jakie? uaktualnienie automatycznie, kt?re pozwoli mi na u?ywaniu wi?cej opcji no ale ?adnej odpowiedzi nie uzyska?em.

przepraszam ze odswie?am ale nie moge zrobic "mapclicka po fieldach" poniewaz program nie zapisuje... wybieram przedmiot, daje open > atributes> blocks path > apply > naciskam zamknij i save... daje znow open na plik i dalej bez zmian (tak jak przy wyborze)... wie ktos jak to zmienic?

to chyba przez to ?e to wersja trial... zna ktos inny program do edycji fieldow pod 8.7?

Mi b??d wyskakuje ze jest ?le zainstalowana czy tam skonfigurowana.. o co chodzi..?

PL: Program s?u?y do edytowania pliku tibia.dat, program obs?uguj? klienta od 7.1 do 8.70.
Dam ci 100 z?, jak mi udowodnisz, ?e program s?u?y do edytowania pliku "tibia.dat".
Wg. mnie ten program jest niekompletny, a edycja jedynie pliku "xml", s?u?y do wczytania item?w, nie do edycji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry