Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To Jest OT's Enfo Nie rpg ... Ahh... Tutaj Si? expi na ludzikachlol drzwi niema tylko jakie? kraty wsz?dzie co to ma by?a na dodatek niema nigdzie monstera (w ka?dym razie ja nie znalaz?em) i co ja mam z takim silnikiem niby zrobi???
a nie na monsterach :>Tam niema skrypta ze cie teleportuje ... jest dobrze nie podoba ci si? to nie ?ci?gaj ;/ ja go tu da?em i ju?no wiem ale takie co? jak wej?cia na balkon powinny by? otwarte.

i niech nie gada k?upot kole? cfaniaczy bo da?em komu? ?eby hostowa? i mnie wych**** wie? wiecie, wstawi? na neta i my?li, ?e jest mondry
wiem teraz, ?e ludziom nie mo?na ufac
wi?c kupi?em dedyka i nowy ?ilnik mam.no wiem ale takie co? jak wej?cia na balkon powinny by? otwarte.
O ja mam sie simia? czy p?aka? ?Idzie w Piz** z takim noobem
Ja robi?em ten serveri niech nie gada k?upot kole? cfaniaczy bo da?em komu? ?eby hostowa? i mnie wych**** wie? wiecie, wstawi? na neta i my?li, ?e jest mondry
wiem teraz, ?e ludziom nie mo?na ufac
wi?c kupi?em dedyka i nowy ?ilnik mam.
XDDD A? jak to przeczytalem to kurwa jego ma? brechac mi sie chce ziomek :>Prosze o ukaranie twurcy tematu jako ze ma on obowizek pilnowac i udzielac odpowiedzi na swoj teamt

Prosze o ukaranie twurcy tematu jako ze ma on obowizek pilnowac i udzielac odpowiedzi na swoj teamt