TibiaMe na PC

Status
Zamknięty.

Barrid

User
Sierpień 4, 2011
Liczba reakcji
4
TibiaMe na PC
02401726489830088704.png

Z powodu i? stary temat jest ju? troch? nieaktualny oraz po?owa zdj?? wygas?a na serwerach hostingowych postanowi?em napisa? nowy.

Pierwsz? rzecz?, kt?r? musimy zrobi?, aby zagra? w TibieMe na komputerze jest pobranie oraz instalacja emulatora Javy. Osobi?cie polecam Sjboy:
Download
Skan

Po zainstalowaniu emulatora nale?y pobra? najnowsz? wersj? tibiiMe na jave (classic).
Download (Wybieramy TibiaME Classic for J2ME).

Gdy ju? ?ci?gniemy plik jar musimy go odpali? przy pomocy SjBoy. Mamy do wyboru kilka wygl?d?w naszego emulatora, proponuje u?ywa? Nokia N70.
12090795046936180678.png

Aby stworzy? posta? nale?y wej?? w New game oraz wype?ni? podstawowe informacje o koncie
57177242130516640426.png

?wiaty w TibiiMe nie maj? nazw, lecz numery od 1 do 30. Proponuje gr? na ?wiecie 7, gdzie jest masa polak?w. Po stworzeniu konta przy kolejnych logowaniach u?ywamy ju? opcji Continue.

Mi?ej gry

Screeny wygas?y oraz istnieje o wiele prostsza metoda gry z komputera, przenosz? do kosza //Dziki~~

Odp: TibiaMe na PC

Co to jest za gra? :)

TibiaMe /Sourbi

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Kemulator jest lepszy.
Jest jedno w miar? du?e okienko i obok drugie z wszystkimi przyciskami.
Gra? na jakiej? starej nokii na komputerze jest tak jako? wie?niacko nie s?dzisz?

tym emulatorem nie pograsz sobie w wersje na androida, tak czy inaczej dziala fajnie, pamietam ze kedys sie tym bawilem.

To ju? nie jest to samo - ta atmosfera na lekcjach i kolegach graj?cych w t? nudn? gr?.
Granie w TibiaMe na pc jest jak kr?cenie film?w tosterem.
Skoro macie komputer, to nie lepiej gra? na rl tibi?

mam pewien problem wszystko wypelnione tak jak
m?wiles klikam start game caly czas pisze
connecting a potem informacja "connection to login server failed"
prosze o pomoc

this_is_spam

Lepiej wej?? na Tibiame.com i klikn?? u samej g?ry "Play". Mo?emy wtedy zagra? na grafice Hi-Res, dzia?a pisanie na klawiaturze.

Tosian wy??cz antywirusa. Gdy ju? si? po??czysz z serwerem mo?esz go w??czy? :)

nie podoba mi si? ten program wole na Xperi siedzie? godzinami ;p

( tak a propo nie dzia?a mi na kompie )

No ja osobi?cie wole gra? na moim telefonie (Android, cho? mam jeszcze Tablet :)) w samochodzie lub po prostu nudz?c si?.
Lepiej zagra? na RL Tibia.

Ostatnia edycja:

tibiame nie dzia?a ju? na Sjboy wyskakuj? b??dy po aktualizacji gry jak na razie
dzia?a tylko na KEmulator sprawdza?em pod najnowsz? tibie 2.5 mo?na pobra? z st?d
Download KEmulator Lite free :p

Og?lnie to kemulator jest lepszy niz (by?) Sjboy.

Nie wiem po co ten temat.
Plus za ch?ci.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry