What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

TibiaMe ; Pomoc z Tibi? ; Dyskusja Og?lna ; Rookgard ; Questy

Status
Not open for further replies.
Reaction score
188
Tak jak w nazwie tematu,w tych dzia?ach zaczyna si? robi? niez?e g?wno wi?c wnosz? o przydzielenie tam chocia? jednego moderatora (teraz dzia?y s? bez opieki).
Dla przyk?adu,zacytuj? temat z dyskusji og?lnej (Tutaj mo?ecie porozmawia? na ka?dy temat zwi?zany z Tibi?.):
Mam pytanie, czy jezeli schowam Palke Teleskopowa zawinieta miedzy ciuchy w bagaz podreczny to oni to zauwaza, czy wql mozna z tym przejechac w torbie zeby tego nie zobaczyli. Bo nie chce nie potrzebnych problemow. Chodzi mi oczywiscie o linie lotnicze.

Jak ktos chce to moze napisac do mnie na gg i mi wytlumaczyc 12658024 albo poprostu napisac tutaj.

Prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje

Pozdro.
Dodatkowo wnosz? o zmian? Pomocy z Tibi? (Masz z czym? problem? Pytaj ?mia?o! Dzia? nie s?u?y do rozwi?zywania problem?w z narz?dziami i OTS! na Masz z czym? problem? Pytaj ?mia?o! Tylko RL Tibia (Otsy s? ni?ej)) lub co? w tym stylu.

Pozdrawiam

Marcin24

Ja i Kazia
Reaction score
207
Odp: TibiaMe ; Pomoc z Tibi? ; Dyskusja Og?lna ; Rookgard ; Questy

P?ki co moderator?w nie ma i nie b?dzie(?). Dlatego te? moderatorzy globalni zajmuj? si? moderacj? dzia??w w kt?rych nie ma moderator?w, b?d? gdy s? na urlopie. Managera nie ma, bo nie b?dzie mia? kto moderowa? i ko?o si? zamyka. Raportuj posty, a globale na pewno je sprawdz?. Spokojnie, wszystko si? unormuje.

Korzonek

Forum friend
Reaction score
180
Odp: TibiaMe ; Pomoc z Tibi? ; Dyskusja Og?lna ; Rookgard ; Questy

Tak jak napisa? Marcin (o dziwo m?drze) mamy chwilowe pustki w kadrze, globalni moderatorzy pracuj? jak mog?. Dzi?ki za zg?oszenie i za aktywne przegl?danie forum.

Regards,
Korzonek.

Status
Not open for further replies.