- Pozostałe TIBiaREDBOT.pl Najwi?kszy przekr?t czyta? !!!

creedqa

Advanced User
Grudzień 11, 2011
Liczba reakcji
4
Czy kto? z was skanowa? red bota ze strony tibiaredbot.pl ?
Je?li nie to powiem wam ca?? prawd? tibiaredbot.pl i zacc.pl to jedno?? !!!
tibiaredbot wgra?a do linku z tibaredbot keylogera pobieraj?c ten link nara?asz si? na strat? konta dzisiaj to udowodnili .Widzia?em chyba 20 link?w ?e dnia 4 lutego zosta?o hakni?te moje konto oczywi?cie wszystkie te posty powsta?y na stronie tibiaredbot.pl
My?licie ?e administracja pomog?a co? tym ludziom ?? Oczywi?cie ?e im pomog?a w ten spos?b ?e usune?a ich posty :)
REDBOT BY? skanowany i si? okaza?o to co m?wi?em na pocz?tku TO KEYLOGGER !!!
Je?li mi nie wierzysz we? kasperskiego i skanuj !!!

Droga ADMINISTRACJO JE?ELI TAK?E MI NIE WIERZYSZ MAM NA TO DOWODY !!!
MOG? JE UDOST?PNI? !!!
Notka moderatorska:
Albo dasz te dowody i linki, albo koniec tematu.
/DanJ93

Odp: TIBiaREDBOT.pl Najwi?kszy przekr?t czyta? !!!

Najpierw daj dowody, a nie zakladaj tematu bez dowodow i pisz, ze mozesz je dac...
Poza tym z tego co widzialem na forum to jak byl tam jakis link to ten sam co do downloadu z oficjalnej strony. Sa tez linki do oficjalnej strony zeby tam kliknac download. Pokaz gdzie tam sa wirusy ;<
Ja tam juz nic nie sciagam bo akurat moj komp jest zajety wazniejszymi sprawami ktore moga sie skomplikowac jesli sciagne cokolwiek co ma cokolwiek... Chociaz mysle, ze nie ma to nie chce mi sie nawet sciagac i skanowac.

Jezu nie wierzysz to uwierzysz jak stracisz eq
Przeskanuj sobie Ja mam neta 256 kb nie chcesz wiedzie? ile mi si? plik wysy?a xD

mimo ze nie ma dowodow, milo ze sa tacy uzytkownicy ktorzy pisza o takich rzeczach i informuja innych!

Dzieki :)

Nie strace, bo nie mam co...
Poza tym mogl bys powiedziec o jakie linki ci konkretnie chodzi i gdzie one sa na tym forum...
No i w dodtku mogles sam pomylic stronki bo powstalo duzo z podobnymi nazwami i tylko ta jest oficjalna polska i jeszcze tamta brazylijska. Wszystkie inne sa hackami, mogles pobrac stamtad nie zwrocic uwagi a potem znow wchodzic na ta...
Chce wiedziec ile ci sie plik wysyla ;<
No mogl bym nawet sprawdzic, ale skad mam pobrac jak nawet nie mowisz konkretnych informacji tylko, ze z tego forum a tam sa rozne linki...

Witam Was u?ytkownicy Tnet. Nasze Upload jest czysty. A Kolega pewnie sci?gna? jakiego? syfa z netu i si? teraz zali. Podaje Tutaj Skan Naszego Upload. Wszystkie inne linki
na naszym forum s? usuwane wi?c jest tylko jeden Download. Nie pozwolimy aby taki debil zniszczy? nam reputacje. Posty U?ytkownik?w by?y Usuwane Bo nie by?o dowod?w na to ze w?a?nie z naszej strony taki to keylogger zosta? ?ci?gni?ty. Lecz zawsze znajdzie si? debil co wejdzie na tak? stron? podr?bk? ?ci?gnie co? i leci do nas si? po?ali? ze hacka dosta?. Pozdrawiam V z forum.

U?ytkownik Creedqa dosta? bana na naszym forum i potem grozi? nam ze zacznie rozpowiada? bzdury na nasz temat. Ps Dosta? on bana za Multi Konto wi?c radze wam tutaj tak?e sprawdzi? czy takiego nie posiada Nicki to: Jasiu,Jasiupl210.
Przed Banem wydawa? sie spokojny i mi?y lecz u nas jest zasada Multi konto = Ban I pan jasiu si? troszk? wnerwi?. I teraz wypisuje takie posty wsz?dzie.

https://www.virustotal.com/file/6af...bfd1d5dcb8d828a14b8fe605/analysis/1328401655/

Ostatnia edycja:

Nazywam Si? Jakub mam 15

To chyba m?wi wszystko...

Na forum tibia.com mo?ecie znale?? reklam? nowego super bota zwanego redbot. Jednocze?nie w tym samym po?cie macie informacj? by nie wchodzi? na ?adne strony typu tibiaredbot.info itp bo to fake linki a jedyna prawdziwa to tibiaredbot.net kt?ra oczywi?cie te? jest fake stronk?. To pewnie z tamt?d kole? pobra? syf i p?acze.

Jedyna oficjalna strona to tibiaredbot.com.br i Tibiaredbot.pl RedBot Oficjalne polskie Forum. Reszta to hacklinki i keyloggery.

Ka?dy mo?e wej?? na forum tibiaredbot.pl i sprawdzi? nasz download. A t?umaczenie "mam dowody ale ich nie podam bo mam neta 256 kb" s? ?mieszne i niepowa?ne.

My?l? ?e moderacja powinna zaj?? si? tym panem.

dowody zosta?y wys?ane administracji na PW THX .
Call Me V czemu mi grozicie ?
Cytuje z gg :
Je?li nie usuniesz tych temat?w stracisz konto
Po pierwsze jakie konto po 2 nie u?ywam waszego bota kt?ry ma keyloggera !!!

dowody zosta?y wys?ane administracji na PW THX .
Call Me V czemu mi grozicie ?
Cytuje z gg :

Po pierwsze jakie konto po 2 nie u?ywam waszego bota kt?ry ma keyloggera !!!

Do ktorych adminow? Tu na forum? Na forum red bota? Na polskim forum red bota? Do adminow tibii? Nie badz smieszny... Nie wazne do ktorych i tak nikt nic z tym nie zrobi. Po pierwsze dlatego, ze to kompletna bzdura a po drugie dlatego, ze nikt nie mial by nic do roboty przy tym, ani powodu zeby robic nawet jak by to byla prawda...
Skoro poszly dowody do administracji, to nam tez mozesz je pokazac, nie musisz plakac, ze masz wolnego neta, tylko daj linki... Juz to przeciez wrzuciles i tak. Poza tym, ty nawet konkretnie nie powiesz ktore linki i skad mam sobie przeskanowac, bo pewnie sam nie wiesz, dlatego, ze sciagales z innej stronki, ktora wlasnie jest uzywana do hackowania, a to przez twoja glupote.
Nie ma co kontynuowac tematu. I tak nic nie wnosisz do niego. Tylko oskarzasz wszystkich dookola bez dowodow.

Tylko 20? Ja kiedy? zebra?em ponad 200 kont.

no a ile zbior? oni w ci?gu roku xD

dobra czekaj dam ci prawdziwy skan tego red bota zaraz dam edit nie mo?esz sobie sam wrzuci? ten plik ...

#Edit
https://www.virustotal.com/file/1b9...d0a01402ca5c42616f7c1e2b/analysis/1328470959/

Powtarzajac z tematu o nowym dziale.

Zaden to dowod. Nigdzie nie pisze skad go pobrales. Dowodem by byl link do downloadu ktory sobie mozemy przeskanowac... Jesli skan by byl taki sam to masz dowod. Tak to ja ci powiem, ze poprales plik z podrobionego forum ktore jest reklamowane na forum.tibia.com zeby hackowac ludzi. A nie z oficjalnego brazylijskiego czy polskiego.
Wiec mi tu nie pierdol.
To, ze jestes glupi, chciales bota, a nie potrafisz znalezc normalnego i dales sie hacknac to nie podstawa do oczerniania powaznego forum powaznego bota ktory dziala i sie rozwija.

powiedz , co chcesz ?
Co mam jeszcze Ci da? ?eby? uwierzy? ?
Je?li wiesz co napisz ja tobie dam !!!

powiedz , co chcesz ?
Co mam jeszcze Ci da? ?eby? uwierzy? ?
Je?li wiesz co napisz ja tobie dam !!!

LINK Z KTOREGO POBRALES TEGO REDBOTA KTORY JEST ZAWIRUSOWANY.
Poprosze.

Skan:
http://virusscan.jotti.org/pl/scanr...af25/ceaafe7d6f8637d677d5496933384ac9335c588c
https://www.virustotal.com/file/6af...bfd1d5dcb8d828a14b8fe605/analysis/1328472138/

Pobierane z tego tematu:
http://tibiaredbot.pl/showthread.php?tid=12

Pokaz SKAD MASZ WERSJE Z WIRUSEM! I ostrzegaj przed tamtym forum/downloadem, a nie przed czystym, dlatego, ze ty sciagnales z tamtego bo chciales redbota a to jest forum redbota... To, ze straciles postac bo nie myslisz to nie powod do oczerniania jak juz pisalem zreszta.

Ostatnia edycja:

Link pierwszy, wrzucony na polskie forum:
Redbot486.exe - Skaner malware'u Jotti
https://www.virustotal.com/file/6af...bfd1d5dcb8d828a14b8fe605/analysis/1328473214/

Link drugi, z oficjalnego forum:
Redbot486.exe - Skaner malware'u Jotti
https://www.virustotal.com/file/6af...bfd1d5dcb8d828a14b8fe605/analysis/1328472138/

Download bralem z tego tematu:
RedBot 4.8.6 dla Tibii 9.44

Przeskanowalem dokladnie te same pliki ktore teraz podajesz i sa kompletnie czyste.

Temat do zamkniecia.
Ten czlowiek pobral bota z innego zrodla. Dostal hacka i proboje zbojkotowac projekt bota ktory cieszy sie zainteresowaniem graczy. Tyle w temacie.

Zapewne podmienili pliki gdy napisa?em to na ka?dym forum
Albo co? Ci dali ?eby? tak gada? :)

Temat wyja?niony.
Pliki pobra?e? z nieoficjalnego ?r?d?a, wi?c si? nie dziw ?e mog? tam by? wirusy!
Zamykam

Back
Do góry