Tibio! Co dalej?

Status
Zamknięty.

Lucker906

Active User
Lipiec 5, 2012
Liczba reakcji
2
Nowa Ultima ju? powstaje (zapisy do bety: http://ultimaforever.com/), du?o m?odszy Cabal ma juz swojego nast?pce, r?wnie polularny Silkroad r?wnie? takowego mie? b?dzie. A co z tibi?? Czy uka?e si? "tibia 2"? Tibia swojego czasu by?a ogromnie popularna, ale teraz zaczyna umiera? ?mierci? naturaln?... Jak mia?a by wygl?da?? Czy tak jak nowa Ultima zachowa?aby grafik? 2D? Jak my?licie doczekamy si? keidy? drugiej cz??ci? Zapraszam do dyskusji.

Odp: Tibio! Co dalej?

co ty pierdolisz? jedni przestali grac ze wzgl?du na g?upie update a inni bo nie maj? czasu albo wyro?li z tego. proste.

Zeksio, daruj mu.

Tibia 2? My?l?, ?e nie xD Pr?dzej Donald Tusk b?dzie prezydentem polski i nas wyjebi? z UE. :D
Gra?em w Cabala i powiem, ?e nie potrzebuje nast?pcy, jest ca?kiem fajny.

Wida? Tw?j ojciec ma za du?o wolnego czasu ;)

@TOPIC
Na pewno si? nie doczekamy Tibi 2. Taka jak jest teraz jest najlepsza mimo, ?e w przesz?o?ci mia?a wi?ksze "branie".

Wida? Tw?j ojciec ma za du?o wolnego czasu ;)

Oj nie... Na ta chwil? jest jedynym ?ywicielem rodziny i czasu du?o nie ma... Na granie po?wi?ca jedynie 1,5 godziny podczas swojego dnia wolnego od pracy. Ale tutaj moje ?ycie rodzinne wa?ne nie jest... Wracaj?c do nast?pcy/nast?pczyni Tibii. Uwa?am, ?e gra posiadaj?ca tak? historie nie powinna tak po prostu odej?? w niepami?? i jaki sequel powinien si? kiedy? pojawi?. :)

Pr?dzej Donald Tusk b?dzie prezydentem polski i nas wyjebi? z UE

Bez polityki prosz?... Ka?dy ma swoje pogl?dy.
A co do Tibii 2 to nie obchodzi mnie to, dla mnie Tibia sko?czy?a si? na kliencie 8.60. Cipsoft coraz to jakie? nowe, dziwaczne updaty wprowadza i gra ta traci ju? sw?j klimat.
Nied?ugo to jeszcze zrobi? Tibi? w 3D (co? typu Cabal) -.-

Klimat obecn? Tibi? zabija. Jest 30k online, z czego spora cz??? do boty. Nic nie przywr?ci dawnego klimatu, kt?ry si? mi?o wspomina. Stanie pod depo w AB i wbijanie mlvl, trapowanie bot?w w Kazo przy czym by?o si? zawsze minimum 10k na plusie w ci?gu dnia :)
Pami?tam jak si? w Tibie kiedy? gra?o w szkole na informatyce, potem wywieszali karteczki z og?oszeniem "Zakaz gry w Tibi?", ech. Lecz powiem Wam, ?e teraz nie raz i na informatyce jak znajd? Tibi?, IPChangera to wejd? czasem na jaki? serwer.

Nied?ugo to jeszcze zrobi? Tibi? w 3D
Obawiam si?, ?e programi?ci obecni mieliby zbyt ma?e do?wiadczenie dot. grafiki 3D.

Ostatnia edycja:

wyro?li niekt?rzy z niekt?rych gier. Taka prawda. albo po prostu si? im znudzi?o i tyle;] ja w tibie gram od czasu do czasu i pewnie b?d? gra? przez d?ugi czas bo lubie czasami wbi? np na ots i si? pobawi? z ekip?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry