[Tiket] RePixelART Tiket'a

Status
Zamknięty.

Tiket

Active User
Lipiec 19, 2009
Liczba reakcji
1
Napisa?em nowy temat ju? taki za kt?ry nie dostane warna , a wi?c :

Witam,

Chcia?bym wam przedstawi? moje nowe poprawione prace , kt?re dzisaj zrobi?em , oto one :

Drewniana Tarcza
drewnianatarcza.png

Srebrzysty Miecz
miecysrebrzysty.png

Wodny Miecz
mieczwody.png

Wodna Tarcza i Armor

tarczaiarmor.png

No to na tyle :D Prosz? o oceny :P
Wiem ?e b?dziecie oceniac negatywnie i nie dacie mi nawet 3/10 , ale dopiero dzisaj zaczo?em !!!

Oto moje dalsze prace . My?le ?e s? nieco lepsze od moich pierwszych :D

Mieczyki -

miecz1.png

oraz

miecz2d.png

No to na tyle :)

PZDR
[USER]Tiket[/USER]

Notka moderatorska:
Sklejam.

Odp: [Tiket] RePixelART Tiket'a

Prace s?abe, kszta?t, estetyka, okropnie.

Drewniana Tarcza - zdecydowanie za ma?a, kszta?t nie przypomina tarczy, jedno jest tu dobrze, mowa oczywi?cie o cieniowaniu.

Srebrzysty Miecz - te? za ma?y, lecz ju? ca?kiem dobry, kszta?t niez?y, line'arty te?, cieniowanie dobre, to jedyna dobra praca jaka ci wysz?a.

Wodny Miecz - za ma?y, nudny kszta?t, cieniowania ma?a, strasznie brzydki.

Wodna Tarcza - badziew, za brzydka, cieniowania za ma?o dob?r kolor?w ohydny.

Wodny Armor - to samo co tarcza dodane tylko r?ce, na kt?rych cieniowanie jest z?e, powinno by? od jednego boku do drugiego ci?g?e.

Nowe prace :

Axe

axedoots.png

oraz Set (przer?bka)

seti.png

@Edit

Pomy?la?em ?e to te? wkleje

set2.png

Ostatnia edycja:

Tam chyba wgl. nie ma cieniowania. Jedyne co mi si? podoba to kszta?ty item?w. Kolorystyka jest bardzo ?le dodana. Prace na bardzo niskim poziomie. 1/10

Tam chyba wgl. nie ma cieniowania. Jedyne co mi si? podoba to kszta?ty item?w. Kolorystyka jest bardzo ?le dodana. Prace na bardzo niskim poziomie. 1/10

Jak si? nie znasz nad tym to nie nabijaj post?w -.- Cieniowanie jest lecz np. na SET bardzo ma?e . A po 2 oceniasz mnie jakbymby? do? w tym a ja dopiero pare dni to robie :|

to mi przypomina kombinezony power rengers :D podoba mi si? ten srebrzysty miecz ale nazwa? bym go miecz z drewna czy jakos tak :p a ten wodny armor i tarcza h...e ale jak pocz?tkuj?cy to i tak gz ;P nie ma co wymaga? od nowych w danej dziedzinie

pozdrawiam

to mi przypomina kombinezony power rengers :D podoba mi si? ten srebrzysty miecz ale nazwa? bym go miecz z drewna czy jakos tak :p a ten wodny armor i tarcza h...e ale jak pocz?tkuj?cy to i tak gz ;P nie ma co wymaga? od nowych w danej dziedzinie

pozdrawiam

Ten str?j to dla ciebie co chcia?e? oraz axe . Musze jeszcze zrobi? ksi?ge :D

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!!
[USER]Tiket[/USER]

!@#$%^&*()<Refresh>()*&^%$#@!

Zapraszam do komentowania !!

Tak , 0 cieniowania. Grafiki s? na 2/10. Poczytaj sobie troch? poradnik?w na tym forum o tworzeniu grafik i ich cieniowaniu.

Jak si? nie znasz nad tym to nie nabijaj post?w -.- Cieniowanie jest lecz np. na SET bardzo ma?e . A po 2 oceniasz mnie jakbymby? do? w tym a ja dopiero pare dni to robie :|

no nie wiem nie wiem, toichi sie nie zna? idz sie walnij kk?

co do prac:

kszta?ty bardzo fajne , lecz Kontur?w brak musisz da? czarn? linie otaczaj?c? po konturach prace.
Plusiki:
+>ciekawe pomys?y
oooj.. sko?czy?y sie. teraz minusiki:

-cieniowanie ? brak!
-kontur? brak!
-kolory do dupy totalnie..

podsumuj?:
poradniki poczytaj i ucz ucz ucz sie ucz! :D
http://tibia.net.pl/pixel-art/255951-pixel-art-podstawy.html

!@#$%^&*()<Refresh>()*&^%$#@!

Zapraszam do komentowania !!

Moje nowe prace :D

Miecz bez nazwy
mieczjakis.png

oraz Zestaw Star Wars
starwars1.png

Pozdrawiam
[USER]Tiket[/USER]

Moje nowe prace
i nadal w kszta?cie g?wna.
kur.... R?b jakie? WI?KSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest co? takiego jak cieniowanie!
Lineart!
ale pewnie nic o tym nie wiesz?
da?em ci link do poradnika. po?wi?? chociaz 1 h na zrobienie takiego pixelka kkkkk?
zestaw star g?wno?
1:0/10
2 : 0 /10
3 : 0 /10
all 0
popracuj nad skillem i all jest do dupy srry ;(
zr?b jaki? armor dla mnie kkkk?
ew. zobacz moje pixele
http://tibia.net.pl/showthread.php?p=950025#post950025

Szczerze ? Do kitu ... Jednokolorowe wszystko ... zero cieniowania ... masakra normalnie
Je?li jest ju? jakie? cieniowanie to do .....
Te naj?wie?sze prace najgorsze sa... za male i brzydkie

Przykro mi, ale pixelki bardzo s?abe. Po pierwsze, s? zbyt ma?e a po drugie, bardzo s?abo wycieniowane. Jedyne co ci do?? dobrze wysz?o to ten niebieski set, chocia? te? nie jest najlepszy. Radz? ci poczyta? poradniki o cieniowaniu i twoje prace b?d? wygl?da? o wiele lepiej.

Te wszystkie pixelart s? robione w Paincie a nie w specjalnym programie !! Mam ma?? pro?b? , czy kto? mo?e da? mi tu linka z tym programem bo tutaj na tnp s? ale linki wygas?e !! Dzi?kuje i PZDR

P.S. Jak b?d? mia? ten program to moje pixelarty b?d? lepsze !!

Pozdrawiam
Tiket (LordTibia)

@Edit

Jestem na koncie od brata i prosz? mod?w czy admin?w o usuniecie upomnien bo moge !!

Ostatnia edycja:

Te wszystkie pixelart s? robione w Paincie a nie w specjalnym programie !! [...]

W?a?nie spirity do tibi robi si? w paintcie :) S? osoby kt?re u?ywaj? Gimpa albo innych program?w ale najlepsi robi? w paintcie... to jest 32x32 piksele gdzie tu chcesz programem co? robi?? Owszem te? mo?na .... ale ja osobi?cie nie radz?

Ooo nie wiedzia?em :P Dzi?ki ?e mnie poinformowa?e? . W?a?nie teraz musz? si? postara? bo chc? wyst?pi? w konkursie PIXELART . Wiem ?e nie wygra? ale , warto spr?bowa? :D

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
Zanied?ugo dodam nowe prace !!

Pozdrawiam
Tiket

Wysy?am gratulacje i kondolencje dl autora i wszystkich, kt?rzy nie zauwa?yli pewnej srpawy, ?e armory kszta?tem s? ZAJE*ANE z item?w z Tibii i jedziemy:
He?m: Dragon Scale Helmet
dragonscalehelmetno2.gif

Zbroja: Robe of the Ice Queen
serpentcoat.gif

Nogi: Lightning Legs
lightning_legs.gif

Drogi autorze, inaczej - drogie dzieci?, we? si? za mapping, bo tu na razie g?wno ci si? udaje.
0/10

#Down
Jednak chcia?em zaznaczy?, bo par? os?b napisa?o to, ?e kszta?t chocia? jest, no to taka moja anegdotka (sam tego nie przeczyta?em). Czyli przyznajesz si? do winy. To jeszcze lepiej bo kszta?tu nie umiesz ?adnego, tylko kwadraty z linijki.

#Edit
Aha i jeszcze jedna sprawa: Cieniowanie zryte na maxa.

Ostatnia edycja:

Wysy?am gratulacje i kondolencje dl autora i wszystkich, kt?rzy nie zauwa?yli pewnej srpawy, ?e armory kszta?tem s? ZAJE*ANE z item?w z Tibii i jedziemy:
He?m: Dragon Scale Helmet
dragonscalehelmetno2.gif

Zbroja: Robe of the Ice Queen
serpentcoat.gif

Nogi: Lightning Legs
lightning_legs.gif

Drogi autorze, inaczej - drogie dzieci?, we? si? za mapping, bo tu na razie g?wno ci si? udaje.
0/10

Prosz? zobaczy? ?e tam pisz? przer?bka :/ :> Nie nabijaj post?w bo za to dostaniesz warna . Zapraszam dalej do komentowania !!

Pozdrawiam
Tiket

Status
Zamknięty.
Back
Do góry