Time To Work! - Zmiany na forum!

Status
Zamknięty.
Odp: Time To Work! - Zmiany na forum!

srutututu bedzie wiosna, obiecanki cacanki... xd ktory to juz taki temat z zapowiadanymi rewolucjami a i tak gowno z tego wyjdzie xD

Je?li nie macie zrobionych konkret?w to po prostu nie zak?adajcie takich temat?w. Zgadzam si? z Aramiszonem..

"Jeste?my tu, bo co? robimy. Je?li nie szanujesz nas za to, ?e co? robimy, to szanuj nas chocia? za to, ?e co? robimy."

Nie zrozumia?e?. Rozchodzi si? o to, ?e skoro twierdzicie 'tak uparcie', ?e nic nie robimy, szanujcie nas za to, ?e robili?my dawniej, bo pi?knymi oczami na rang? nie zas?u?yli?my (ofc. pisz? to z Waszego punktu widzenia, wcale nie uwa?am, ?e nic nie robimy).

Inn? kwesti? jest to, czy np. Ty dosta?e? "kolorek" za prac?, bo z tego co pami?tam, to Tw?j wyb?r na globala Kurtis t?umaczy? "intuicj?", ale mniejsza o to ;)

Owszem, ale zapominasz o wcze?niejszych rangach. Zanim powsta? Imperator awansowa?em na Supportera, p??niej Moderatora i w ko?cu Globala. To raczej by? efekt mojej pracy, a nie intuicji (chocia? w sumie wybieraj?c ka?dego kadrowicza trzeba si? kierowa? te? intuicj? ^^)

Beo na administratora, zaraz bym tu porz?dek zrobi?a z nierobami.

Ja zrobi?em - teraz s? g?ownymi hejterami na tibia.net.pl, a co wi?cej - w tym temacie chc? udowodni?, ?e w obijaniu si? byli niezast?pieni.

Proponuj? zmian? g??wnego administratora.
Nie ma takiej potrzeby

Huhu hu, hihi ha, ca?y temat ***** prawda. Forum zdech?o, by?a kiedy? kadra ( ale ju? nie ma :( ), wstawia?a swoje silniki, skrypty, kody itp, po prostu o?ywia?a forum, ale przyszed? z?y ksi??? Rebuild i rozdupi? wszystko co widzia? na swojej drodze. Zmiany zmianami, co da gazetki, co ona da, je?eli na forum nic si? nie dzieje? O czym b?dziecie pisali? Nooo chyba, ?e we?miecie wie?ci z Real Tibii, albo " Narvia.eu ". G?upszej rzeczy od dzia?u LoL nie widzia?em na forum gry Tibia. Mo?e za???my Metin2, Counter-Strike, World of Warcraft czy jako? tak.

Patrz?c na jednych z najlepszych moderator?w tego forum, mo?emy ujrze? samych zas?u?onych, albo nie wiem co.. Support, kt?ry jest teraz, nawet **** nie ruszy ?eby komu? pom?c, co ja m?wie, supportu nie ma :).

Zmianami nic nie wynagrodzicie, w dodatku takie zmiany nie b?d? tak strasznie widoczne.

Mo?ecie mi wlepia? warny za m?wienie prawdy, ale w?a?nie tak jest.

Ka?dy u?ytkownik, kt?ry czego? szuka, nie znajdzie tego, no i wychodzi. Raczej ?adne gazetki nikogo nie przekonaj?, taka jest moja opinia.

Ostatnia edycja:

Kolega wy?ej dobrze prawi, a co do kadry to TRO i tak ***** robi z Kurtisem. Oni lec? tylko na kas?.

Prawda jest taka, ?e na przestrzeni dw?ch miesi?cy traffic na stronie wzr?s?, to samo z ilo?ci? napisanych temat?w i post?w. To jest dla mnie wa?niejsze ni? niezadowolenie 10 przyjaci?? obibok?w.

Prawda jest taka, ?e na przestrzeni dw?ch miesi?cy traffic na stronie wzr?s?, to samo z ilo?ci? napisanych temat?w i post?w. To jest dla mnie wa?niejsze ni? niezadowolenie 10 przyjaci?? obibok?w.

Wzr?s?, bo takie tematy jak ten istniej? zamiast jest od razu zamkn?c. Przez to jest dyskusja, w kt?rej u?ytkownicy na Ciebie narzekaj?.

http://tibia.net.pl/members/363105-Alastor na admina.

Aha, czyli pewnie wchodzicie te? dziennie z oko?o 300 komputer?w, kt?re posiadaj? unikatowe adres IP oraz tworzycie po 10 kont ( ka?dy z Was ) dziennie? To te? jest wasza zas?uga?

No nie powiesz mi, ?e zbanowa?e? wszystkie multikonta? Grzonasek, Marcinek nadal s? na tym forum..

Ci??ko ci? rozszyfrowa?, chyba nie skuma?e? o czym ja do ciebie rozmawiam...

Zrozumia?em i wiem o czym pisa?e?, ale w wi?kszo?ci to zas?uga w?a?nie MK.

Koniec dyskusji, bo zn?w dostane bana na ?arty, lol.

10 kont dziennie, to nawet nie jest r?wne liczbie rozdanej ban?w. Jedn? spraw? jest banicja, a drug? nap?yw nowych u?ytkownik?w. Nie rozumiem uporu niekt?rych, tak ci??ko czasem przyzna? racj?, kiedy jej si? nie ma?

Szanujmy si? za czyny, nie za rang?. Nie zmienia to jednak faktu, ?e na forum jest wielu Stefan?w burczymuch?w, kt?rym zaanga?owanie administracja nie podoba si? - bo niekt?re decyzje nie s? im na r?k?, chocia? i tak na nie b?d? zwisa?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Aramiszon, ja po swojej stronie mam liczby, a Ty tylko twoje urojenia.

To, ?e napisa? do Cb tak to si? chwali. Bo nie jest adminkiem takim, kt?ry b?dzie wchodzi? Ci w dup?. Lepszy jest szczery i normalny w rozmowie, ni? s?u?bista z kijem w dupie. Dlatego go popieram w jego s?owach. (Pierwszy i ostatni post w tym temacie.)

Co nie zmienia faktu, ?e statystki nie daj? pe?nego ogl?du sytuacji. Je?li ja zarabiam 2000 z?, a Ty 5000 z?, to statystycznie ka?dy z nas dostaje 3500 z? miesi?cznie, a tak nie jest. Mo?e napiszesz o wykorzystaniu rangi VIP, o wykorzystaniu rangi support, o ftp, o nowych partnerach Forum?

Co nie zmienia faktu, ?e statystki nie daj? pe?nego ogl?du sytuacji. Je?li ja zarabiam 2000 z?, a Ty 5000 z?, to statystycznie ka?dy z nas dostaje 3500 z? miesi?cznie, a tak nie jest. Mo?e napiszesz o wykorzystaniu rangi VIP, o wykorzystaniu rangi support, o ftp, o nowych partnerach Forum?

Ranga VIP
Obecnie mo?na j? otrzyma? za udzia? w konkursach lub za zas?ugi dla forum.
Support
Obecnie ranga jest nie dost?pna, dopiero za jaki? czas:)
FTP
Co Ci tutaj powiedzie??:)
nowych partnerach Forum?
Wszystko w odpowiednim czasie:)

No widzisz Xinum, o to mi w?a?nie chodzi. Ob?o?nie chory cz?owiek nie b?dzie wymaga? ogl?dania kabaret?w 24h/na dob?, tylko hospitalizacji. Tak te? jest z Forum. Odpowiedzia?e? mi na wszystkie 4 kwestie, z czego 3 jak widzisz to pora?ki obecnej administracji. FTP jak sam przyzna?e? nie ma, supportu nie ma, partner?w p?ki co te?, a takowi mieli pojawi? si? na dniach. Co Wam da to, ?e ja sobie za?o?? nowe mc i skocz? Wam statystyki nowych u?ytkownik?w, je?li to nie buduje Forum? Nie buduje go te? LoL, czy gazetka w takim kszta?cie, do jakiego d??ycie, a buduj? rozs?dne zmiany kadrowe od podstaw. Nie ma sensu walczy? z wiatrakami, ale widz?, ?e dalej walczycie.

Wielu z Was wspomina?o o przywr?ceniu rangi Moderator. Pojawi?a si? dla Was ankieta:) G?osujcie oraz piszcie swoje dalsze propozycje!

Regards,
Xinum

Status
Zamknięty.
Back
Do góry