-Tibia 8.54 Tiscal.pl V2 ju? niebawem Zapraszamy!!!

Status
Zamknięty.

sebos14

Active User
Kwiecień 18, 2008
Liczba reakcji
1

Tiscal.pl V2 8.5!!
Wkrocz w niezwyk?y ?wiat Tibii. Poznaj przyjaci?? i prze?yj z nimi niepowtarzalne przygody. Rozwijaj swoj? posta?, wybierz jej przeznaczenie. Czy ma zosta? Kr?lewskim Paladynem, mistrzem ?uku, czy mo?e Elitarnym rycerzem, on jak nikt inny potrafi w?ada? swoim mieczem, lub Starszym Druidem, kt?ry zrodzonym z natury zosta? jej w?adc?, czy mo?e Mistycznym Magiem, kt?ry sw? pot??n? r??d?k? zes?a? do piek?a nie jednego wys?annika diab?a. Sam zdecyduj o losach swojej postaci ! Umo?liwiamy Ci sp?dzenie niezapomnianych chwil na mi?dzynarodowym serwerze OTS! Premium Account na naszym serverze b?dzie za darmo wiec nie musisz wydawa? sms?w.
OTS jest g?ownie dla graczy nastawionych na dobr? zabawe, rywalizacje i wsp??prace poniewa? s? zadania na kt?rych nie raz zw?tpicie sami w siebie.
Co do stat?w dobiera?em je tak aby po 2 dniach na OTSie nie by?o 300 poziom?w poniewa? to psuje ca?y klimat.
Wykonaj misje w utrzymane w niesamowitym klimacie i odbierz nagrody. Wejd? w posiadanie niepowtarzalnych przedmiot?w, zdob?d? je pierwszy!!
Na Tiscal.pl znajdziesz wiele znanych Ci z Real Tibii questow ( POI, Anhi, Demon Oak i wiele innych-mniejszych ) oraz wyj?tkowymi terenami ( Karmia, Yalahar, Anshara, Inferna, Venore, Liberty Bay, Norde, Port Hope, Svargrond, Folda, Edron, Ankrahmun, Darashia, Tiquanda, Triada, Jenno, Lost Castle, Lost Tunnels, Gengia, Oken, Pyre oraz wieeeele innych ) Dodatkowo nasz Team postara? si? urozmaici? Ci gr? wieloma questami, ktorych nie znajdziesz na ?adnym innym OTSie.

Informacje o serwerze:

EXP STAGE:
1 lvl - 20 lvl - x80
21 lvl - 40 lvl - x60
41 lvl - 80 lvl - x40
81 lvl - 100 lvl - x15
101 lvl - 120 lvl - x8
121 lvl - 150 lvl - x6
151 lvl - 180 lvl - x5
181 lvl - 200 lvl - x4
201 lvl++ - x3
Skill - x10
Mlvl - x5
Loot - x2
mog? ulec zmianie mo?ecie podawa? propozycje​
DODATKOWE INFORMACJE:
World: pvp/rpg
Server Dedykowany: 24/7
Pacc: FREE
Daily Frag To RedSkull: 5
Weekly Frag To RedSkull: 25
Monthly Frag To RedSkull: 75
Houses: 150 lvl

Takiej mapy nie znajdziesz nigdzie indziej:

Spodoba?o si?? START: 17 luty 2010 godz:20:00 Zapraszamy.
Na chwile obecn? zapraszamy na forum servera Tiscal.pl
Komenty mile widziane

Odp: Tiscal.pl V2 ju? niebawem Zapraszamy!!!

Zapraszamy do test Servera 8.5 Tiscal.pl
Exp 100
Skill 50
Mlvl 30
Loot 10
:):):):)

Od?wie?am!!! Komentowa? i podawa? propozycje Exp Stages;)

uhm fajny otsiknarazie na test serverze 0 bugow sie znalazlo mysle ze niezle bd sie trzymal

Bardzo fajny ots.Zapraszam start jutro o 20 SRODA
Jest bardzo dobry ots.
Gralem na poprzedniej edycji i jestem bardzo zadowolony.
Gm bardzo czesto siedzi i naprawia rozne bugi.
Serdecznie Zapraszam.

dobry ots. gralem na poprzedniej edycji. wbijam z ekipa ;]

Ooo! Dlaczego zauwa?y?em to dopiero teraz? Gra?em na pierwszej edycji tego OTSa i by?em pod wielkim wra?eniem. Wida?, ?e serwerem zajmuj? si? fachowcy dlategote? z pewno?ci? zagoszcz? na drugiej edycji!

Ja nie gra?em na poprzedniej edycji ale du?o dobrych s??w s?ysza?em o tym otsie, tylko troch? ten exp rate mi nie pasuje :( Jak dla mnie to jest za ma?y :/ B?dzie WIELE BOTER?W, poniewa? jest s?aby exp rate i nikt nie b?dzie si? patyczkowa? z r?cznie wbijaniem lvl. Dlatego prosi? bym o zwi?kszenie exp rate. Na otsy chodzi o to aby si? ora? a nie expi? 24 h na dob?,
Moja propozycja exp rate:
1 lvl - 20 lvl - x120
21 lvl - 40 lvl - x90
41 lvl - 80 lvl - x60
81 lvl - 100 lvl - x30
101 lvl - 120 lvl - x25
121 lvl - 150 lvl - x20
151 lvl - 180 lvl - x10
181 lvl - 200 lvl - x4
201 lvl++ - x3

No nie wiem jak reszta ale dla mnie prawdziwe oro zaczyna si? od 150-180 lvl, na waszym exp rate to trzeba by by?o boci? jakie? 50 h, dla mnie to nie zabawa gdy trzeba expi? d?ugo i mozolnie :/

Pozdrawiam
Radu

Go?ciu co Ty pier^*^isz exp stage jak naj bardziej odpowiada, poniewaz na openkach nie bedzie tak ze bedzie jak na ?ezi a potem szybkie odrabianie lvl, tylko potem bedzie praca nad lvlem i to mi sie podoba ;D

Poza tym gralem na poprzednich edycjach i powiem tylko tyle, ze klimat jaki tam panuje jest za**bisty, fajne openki ! mila atmosfera, oraz pomocna i pracowita administracja !

Licze iz na tej edycji takze znajda sie druzyny, ktore beda probowaly przejac wladze na serverze !

Elder'dumel !

Dla mnie nawet exp jest jeszcze troszeczk? za wysoki ;)
mam nadziej? ,?e troszk? typa wbija na serwer bo nie po to organizuje ludzi by sta? w depo :D

Serwer bardzo ciekawie si? zapowiada, zagram sobie chyba nawet na nim. ;) Wreszcie jaka? inna mapka, a nie jak wsz?dzie RL map. ;) Mam jednak nadziej?, ?e serwer nie upadnie po tygodniu, jak wiele innych. Mia?bym te? sugesti? dotycz?c? stage expa:

EXP STAGE:
1 lvl - 20 lvl - x100
21 lvl - 51 lvl - x50
51 lvl - 80 lvl - x40
81 lvl - 100 lvl - x30
101 lvl - 120 lvl - x20
121 lvl - 150 lvl - x15
151 lvl - 180 lvl - x10
181 lvl - 200+ lvl - x5
Skill - x10
Mlvl - x5
Loot - x2

Moim zdaniem cieszy?oby si? to wi?ksz? popularno?ci?, bo nikomu na takim OTS nie chce si? wbija? lvl na x3 stage. ;)

Pozdrawiam,
Ven~

Zapraszam do zakladania kont.
Start dzisiaj, rowno o 20.00.

a jaka tibia?? chetnie zagram

Wystartowalismy. Zapraszam. Klient 8.5.

20:13 New record: 77 players are logged in.

Ostatnia edycja:

Ten Ots si? r??ni od innych tym ?e nie ma Exita na trainerach po prostu wyloguje ci? po 15 min ;)

Notka moderatorska:
Tak ma praktycznie ka?dy serwer, wi?c co w tym takiego niezwyk?ego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry