What's new

Titania - m?j pallek

Sinner

ChoSen|One
Reaction score
54
Odp: Titania - m?j pallek

http://tibia.net.pl/zdjecia/38489-titania-thread.html <<Wsadzaj tutaj fotki.
Toko acid, ehh?
To ty tak do mnie kozaczy?e?, buehehe, no nic powodzenia ^^
Wsadzaj fotki w wi?kszym rozmiarze.
Co do twojej postaci wbij sobie na Yalahar, tam szybko dobijesz 100 :) I dodawaj wi?cej fotek, skoro zrobi?e? temat.

Last edited:

Kuarhodron

User
Reaction score
0

Ja tobie kozaczylem serio ? to wielkie sorki naprawde.. moz ebyl inny ovner ale teraz juz ja na stale jestem.. ja pisalem z toba z mojedo noobka taki knight "Darkryu" nie wime czy pamietasz wtedy mialem 56 ed.. odezwij sie w grze elo ;*

Edit: Ja tobie kozaczylem serio ? to wielkie sorki naprawde.. moz ebyl inny ovner ale teraz juz ja na stale jestem.. ja pisalem z toba z mojedo noobka taki knight "Darkryu" nie wime czy pamietasz wtedy mialem 56 ed.. odezwij sie w grze elo ;*

Semaq

User
Reaction score
2

No, no, GratZ lvl'u ;]

Kristo

Advanced User
Reaction score
5

GZ lvl'a i skilli :) pewnie sie napracowa?e? na tak? posta? :) czekamy na kolejne screeny

Roy1222

Active User
Reaction score
4

Gratz, Gratz, Gratz CHARA! Zaje**sty char!. Ale m?wisz, ?e owner przez jaki? czas by? inny? To sam nie wbi?e? tego 100 lvl'a? Ale i tak Very Good! ;D. A ja bym zrobi? na twoim miejscu full citizena, czemu? Bo ?adny :)

PS. Chyba te? zaczne gra? na Titani :p. Znalaz? by si? dla mnie jaki? placiak? ;D

alkvito

Active User
Reaction score
11

Wyt?umacz mi jakim sposobem Toko acid na twoim banerze jest na ?wiecie Aldora, je?li w rzeczywisto?ci jest na Titani, he?
Aha i owner tego chara ma na imie Artur, wi?c je?li nim jeste? zagadaj do mnie na gg i wyt?umacz, je?li nie schowaj sie i nie dawaj screen?w kupionego chara i nie m?w ?e sam go zrobi?e?.

Elo, Krzysiek (je?li to ty Artur domy?lisz sie kt?ry)