• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 7.92 Tlos

Status
Zamknięty.
Odp: Tlos

Server nie ma dedyka , dlatego ja odpalam jak jestem (wtedy mi sie komp wy??czy? a by?em u lekarza wi?c by?o oko?o 1h off). Np o 11 w??cze bo dzisiaj dodaj? jakiego? expa :) mo?e nawet questa ale w?tpi?.

Online , Zapraszam! Free premium dla wszystkich. Chcesz si? pobawi? , pkowa? , expi? i robi? misje i wiele quest?w oraz przej?? wszystkie 4 anihilatory to zapraszam!

Refresh , codziennie online w danych godzinach ! Ciekawy ots , naprawde polecam. OTS 4 Fun , free premium , du?a mapa nowots przerobiona du?o czar?w mojej produkcji.

Refresh , dzisiaj zosta? dodany nowy exp i quest. Stworki zostaj? os?abione i exp zmniejszony. Cennik pacca jest na acc makerze. W jaki? dzie? przewiduj? free premium (tylko 1 dzie?). Zapraszam

Zapraszam na forum tlosa , dzis ruszylo przez hamachi ten sam client ( )
ID: Tlosots Has?o: tlos
IP: 5.34.126.124
Passy 11111/tlosots
tutaj zosta?y przygotowane pare test char?w.
Mi?ego grania!

Sorki za odkop, podacie ip? :<

Desfaq, Creepa

Pami?tacie mo?e Mitochondrium z dbv s2 ?! :D

Ta , pami?tam. Evanescene? ;d tlos.ugu.pl forum ale jutro dopiero bedzie online najprawdopodobniej bo hostera nie ma.

OTS Dzi? o 12 ruszy?. Zapraszam ka?dego aby ogarn??!

Tlos.no-ip.org

Rifresh , obecnie off bo hostera nie ma ale dzi? b?dzie online. Update gotowy i b?dzie prawdopodobnie 1 lipca b?d? wcze?niej.

Refresh, zapraszam po update doszed? paccland poprawione spelle i poprawione wi?szkszo?? bug?w oraz nowe anihi.

Fajny serwer tylko jakby?cie transy ogarn?li bo trwaj? tylko kilka sekund i nie ma ?adnych sta?ych... Ale i tak polecam

Status
Zamknięty.
Do góry