• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Tnet RL photos? ^^

Status
Zamknięty.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
223
Kadro, czy nie s?dzicie, ?e tnet real photos to jaka? pora?ka? XD Napisali?cie temat, kazali?cie userom wysy?a? swoje zdj?cia, podczas gdy Forseti leci w ****a, loguje si? na forum, ale filmiku niet - pomimo obiecywania ?e jutro, ?e pojtrze, ?e jak wr?c? z pracy, od mamy, babci, ze spaceru z psem. Robicie user?w w konia, obiecujecie, zach?cacie, podczas gdy miesi?c po obiecywanym terminie nie ma nawet jakiego? oficjalnego przeproszenia za op??nienie, tylko zwalanie winy ka?dy na ka?dego. ;) Je?li Forseti wiedzia?, ?e nie podo?a czasowo to nie powinien si? zobowi?zywa? robienia czegokolwiek w tym temacie, ale skoro ju? wypi?? si? na ca?? spraw? to czysta przyzwoito?? i resztki szacunku wobec user?ww, kt?rzy si? do eventu zg?osili (w tym ja. :<) nakazywa?yby zrobienie tego filmiku przez kogo? innego. Bo tak to jest ?miech, "rzal i bul". I jak wy chcecie by? dobrze postrzegani przez forumowych ludk?w? ^^;

No, a ?e dzia? to "propozycj? zmian" to... Proponuj? zmieni? szefa projektu na kogo? bardziej odpowiedzialnego albo publicznie odwo?a? akcj?. Nie ma nic gorszego ni? trwanie w bezruchu. ;x

Odp: Tnet RL photos? ^^

Hehehehe, Beoska, jeste? tutaj tak d?ugo, a nadal nie wiesz, ?e na si? w ****a robi? xd Ale to przegi?cie troch? jest, ?e tak d?ugo :<

ch*j w to :) pajace i tyle. ile to zrobi? filmik z 30 zdj?? na mmm ?:D la? na to :) czy bedzie ten filmik czy nie. niech nie robi. bo straszny to wysi?ek zrobi? taki filmik :(

Ca?e ?ycie na p?aczu, przecie? to wiadome ?e tego nie b?dzie, marna prowokacja ze strony kadry.

Najbardziej zadziwia mnie Rebuild, ?e nic w zwi?zku z tym nie robi. Powinien wyci?gn?? jakie? konsekwencje za nie wywi?zywanie si? ze swoich obowi?zk?w/zada?, kt?rych si? podj??o i lenistwo. Naprawd?! W?tpi?, ?e cz?owiek nie znajdzie 30 minut na stworzenie filmiku. Je?eli chcecie to mog? pogada? ze znajomym z Serbii. Jest movie-makerem. Mo?e podj??by si? tego zadania.

Ostatnia edycja:

kto? z kadry wylecia? za to ?e napisa? skarge na rebuild czy kogo? tam. ciekawe jak b?dzie z tym filmikiem :) pewnie forseti otrzyma upomnienie i tyle.

@up wildhells ;p

A co do filmiku to az smiac sie chce samo zrobienie filmiku zajmuje ok max 15min, potem jedynie upload gdzie przy kompie nie musisz byc ...

Wed?ug mnie forum upadlo juz dawno, wygl?da na to, ?e tylko zwykli u?ytkownicy si? staraj? ?eby to forum jeszcze dzia?a?o, bo administracja(nie ca?a) ma wszystko w dupie. Ci?gle m?wi?, ?e pracuj? nad serwisem, ?e nied?ugo b?dzie zar?biste, zaczynaj? jakie? akcje (na logo na przyk?ad), a p??niej je olewaj? i nic w kierunku rozstrzygni?cia nie robi?. Ciekawe jak d?ugo ten post b?dzie lub ciekawe kiedy mnie zbanuj? za m?wienie prawdy.

Wed?ug mnie forum upadlo juz dawno, wygl?da na to, ?e tylko zwykli u?ytkownicy si? staraj? ?eby to forum jeszcze dzia?a?o, bo administracja(nie ca?a) ma wszystko w dupie. Ci?gle m?wi?, ?e pracuj? nad serwisem, ?e nied?ugo b?dzie zar?biste, zaczynaj? jakie? akcje (na logo na przyk?ad), a p??niej je olewaj? i nic w kierunku rozstrzygni?cia nie robi?. Ciekawe jak d?ugo ten post b?dzie lub ciekawe kiedy mnie zbanuj? za m?wienie prawdy.
Za malo prawdy powiedziales, wiec pewnie tylko jakiegos warna dostaniesz albo tylko usuniecie posta :P Albo nawet nic.

@up wildhells ;p

A co do filmiku to az smiac sie chce samo zrobienie filmiku zajmuje ok max 15min, potem jedynie upload gdzie przy kompie nie musisz byc ...

Denerwuje mnie gdy kto? komentuje co? na czym si? co najmniej nie zna.
To ?e Ty umiesz zrobi? 5 slajdow? prezentacj? z samymi napisami w 15 minut wcale nie musi oznacza? ?e zrobienie prezentacji pod wi?ksz? skal? odbiorc?w zajmie r?wnie ma?o czasu.
Gdyby? chocia? raz przy?o?y? si? do jakiejkolwiek prezentacji, wiedzia?by?, ?e dopasowanie d?wi?ku, przej?? i obrazu tak by to porz?dnie wygl?da?o zajmuje co najmniej ze 30 minut na minute filmu, a gdy w gr? wchodz? r??ne podk?ady to jeszcze d?u?ej gdy? ca?o?? musi by? dopasowana.

Musisz bardzo dobrze zna? histori? organizowanych tu ,,akcji", je?li tak ?atwo stwierdzasz ?e wi?kszo?? / wszystkie ko?cz? si? niepowodzeniem, a je?li na tyle dobrze znasz t? histori? to powiniene? r?wnie? wiedzie? ?e w?adz? nad forum ma TRO a nie administracja.
Nikt r?wnie? nie zla? tej akcji tak jak Ty to stwierdzi?e?, lecz zanim logo zostanie zmienione najpierw musi zosta? wgrane na serwer z kt?rego nie zniknie a to ju? robota po stronie TRO - nie kadry.

Za malo prawdy powiedziales, wiec pewnie tylko jakiegos warna dostaniesz albo tylko usuniecie posta :P Albo nawet nic.

W tej chwili to Ty te? walisz post nie na temat ;P

Pozdrawiam

Hej hej - ale prosz?, nie odbiegajcie od tematu. ;) Otworzy?am temat o Tnet RL Photos i to na tym si? mo?e skupcie w swoich ewentualnych odpowiedziach, za? subiektywne opinie na temat kadry przenie?cie prosz? gdzie indziej. <3

Zapewne macie racj? co do Forsetiego. Nie wywi?za? si? z tego do czego si? zobowi?za?, to powinien otrzyma? konsekwencj? i kto powiedzia?, ?e tak nie b?dzie? Napisa? kilka dni temu, ?e nie podejmie si? tego zadania, lecz nie mamy ?adnej innej osoby w kadrze, kt?ra temu "podo?a". Postaram si? jak najszybciej znale?? odpowiedni? osob? do tego i udziel? informacji jak najszybciej. Je?eli kto? ma jeszcze jakie? pytania to zapraszam na pw.

Regards,
Xinum

---Aktualizacja---

DzikiJohnson napisa? mi, ?e przejmie te zadanie, jednak?e czeka na zdj?cia, kt?re ma mu przes?a? Forseti.

Ostatnia edycja:

Konsekwencje wzgl?dem Forsetiego zosta?y wyci?gni?te. Tworzeniem filmu zaj?? si? teraz Dziki - postara si? zrobi? to najszybciej jak si? da. Jest to g??wnie uzale?nione od Forsetiego, kt?ry przetrzymuje zdj?cia... C??, sprawa ponownie nie wygl?da kolorowo, a wszystko przez nieodpowiedni dob?r ludzi do kadry. Postaramy si? jeszcze mocniej popracowa? nad tym mankamentem naszej organizacji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry