Tomurka 461 DED

Tomurka 461 DED

• Raczej TAK

Votes: 0 0,0%
  • Raczej NIE

• Nie interesuje mnie to!

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

• Raczej NIE

• Raczej TAK

Votes: 38 50,7%
  • Raczej NIE

Votes: 17 22,7%

Votes: 20 26,7%

• Total voters
    75
Status
Zamknięty.

kamil17a

Active User
Marzec 25, 2009
Liczba reakcji
2
Jak wiemy Tomurka ciska z lvl z tydzien na tydzien jego lvl rosnie o kolejne punkty.

Lecz dzis patrze jak idze Tomurce i patrze ze dzis padl.

Mar 02 2010, 03:06:19 CET Died at Level 461 by a hellhound.

[GRACZ]http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Tomurka[/GRACZ]

Jak myslicie czym moglo to bys spowodowane? Moze tomurka gra na bocie w komnatach POI i sie wylozyl?

Odp: Tomurka 461 DED

To oczywiste , ze jedzie na bocie , nikt nie m?g? by siedzie? kilkana?cie godzin na dob? i gapi? si? w monitor . co do jego deda to my?l? , ze si? wyjeba? na yalahar .

Jest tyle mo?liwo?ci, ?e w g?owie si? nie mie?ci...

Mo?e gra? na bocie, a ten pad?, mo?e mu roz??czy?o neta, mo?e usn?? przed kompem, bo za d?ugo si? gapi? w pixelki, mo?e nie ogarn??, mo?e sko?czy?y mu si? GMP, mo?e bi?o go 10 potwor?w, a Hellhound tylko dobi?...

Moze i gra na bocie, ale siedzi przy kompie wiekszosc czasu i odpisuje, bo niechce wyrwac bana tak jak Lord. Dziwi mnie to czemu sie wylozyl.

No tak tylko tyle co on gra to powinien ogarniac.

Scorpion Andree nie goni juz tak z lvl jak Tomurka.

Mysle ze TOMURKA ma realne szanse na wbicie 500 LVL. I wydaje mi sie ze to mu sie uda juz niedlugo.

Ostatnia edycja:

Wed?ug mnie u?ywa bota. Cz?owiek nie jest przystosowany by w 24h bez przerwy gra? i gra?. Mo?liwe ?e sko?czy?y mu si? potki b?d? bot nie zadzia?a?.

Ja mam tylko jedno ale czy uzywa bota poniewaz nie jest az tak czesto online jak sie wydaje, fakt loga co godzine ale czasami nie jest online wyglada na to ze gra w nocy skoro padl o 3

hmm mo?e boci? ale podkre?lam MO?E nie musi a takie ,,?a?osne'' dedy sa cz?sto wynikiem kicka , lagga neta i wielu innych z?o?liwych przypadk?w maj?cych na celu u?miercenie naszej postaci ;>. Lp boci? ale wy?apali go (efekt delete) wi?c my?le ze jak teraz tomurka jest top 1 to zwr?c? szczeg?ln? uwage czy Boci aby go wy?apa?

Cho? to nasz rodak, to i tak jestem przekonany ?e u?ywa on bot?w, bo kto teraz w tibii bot?w nie u?ywa ? Uwa?am, ?e botowanie jest w 100% lepsze ni? no-lajfowanie przez ca?e dnie. A tutaj m?g? si? wy?o?y? w kilka sposob?w, nie wa?ne jakich. To nie ?wiadczy od razu, ?e botuje bo pad?, ka?dy ma jakie? upadki. To jest zagadka tak jak inne, nie dowiemy si? czy botuje czy nie dop?ki nie dostanie bana/delete'a.

Ostatnia edycja:

@off
CZY UWA?ASZ, ?E TOMURKA MO?E U?YWA? NIELEGALNEGO OPROGRAMOWANIA?
'Nie interesuje mnie to!" - odpowied? nie pasuje do pytania..... albo tak, albo nie.
Te? zrobie temat swojej postaci jak dedne..., ju? naprawd? pomys??w nie macie?
@topic
Nie, nie uwa?am, lagi neta, patologia na chacie, nie wiem. R?wnie dobrze kosmici mogli go porwa? -.-'
A czy Ty, jak padasz i kto? widzi to potem na tibi.com to od razu m?wi "Ten, to na pewno ma bota"? Nigdy si? nie "wy?o?y?e?"?

Po pierwsze, Tomurka posiada wiele w?a?ciciel?w, jak si? nie myle to 9 os?b gra t? postaci?, wi?c jest wiele powod?w:
  • kick internetu.
  • drugi owner chcia? wej?? i nie zd??y? si? uleczy?.
  • zwias Tibii.
  • kick postaci.
  • reset komputera.
  • zwias bota.
Regards,
~v3k.

Nie da sie botowac na Poi... JEstem sioherem w jednej z najlepszych guildi na serwie, i na poi taki hard ze na roomie hellhoundy/hellfire fightery bloker 290 z dwoma sio ledwo wyrabia... Sam by tomurka na bocie nie wybil

Hmm, w?tpi?, aby u?ywa? nielegalne oprogramowania, poniewa? nawet nie mam ?adnego dowodu. Niestety ma?o o nim wiem. Szczerze m?wi?c, nie wierz?, aby postawi? bota na PoI, poniewa? przy poziomie z hff tam jest masakra.

@off
'Nie interesuje mnie to!" - odpowied? nie pasuje do pytania..... albo tak, albo nie.
Te? zrobie temat swojej postaci jak dedne..., ju? naprawd? pomys??w nie macie?
@topic
Nie, nie uwa?am, lagi neta, patologia na chacie, nie wiem. R?wnie dobrze kosmici mogli go porwa? -.-'
A czy Ty, jak padasz i kto? widzi to potem na tibi.com to od razu m?wi "Ten, to na pewno ma bota"? Nigdy si? nie "wy?o?y?e?"?

Powiem tak to jest tylko sugestia. Odpowiedz "Nie interesuje mnie to", jest bo mozna nie interesowac sie tym i nie zwracac uwagi czy ktos boci czy nie.

Tomurka padl i to mnie dziwi i chcialbym sie dowiedziec czy uzywa bota.

Moim zdanie uzywa chodz zle mu nie zycze, ale nie realne jest wbicie +400 bez odobinki pomocy.

Lord P te wylozyl sie hmm... chyba na 450 czy 451 na FROSTACH oczywiscie na bocie.

Nie, ale jak padna +460 lvl to trudno nie zadac takiego pytania.

czemu odrazu bot widzicie ze on padl o 3 w nocy to moze usnal bo byl zmeczony albo kick neta nie oskarzajcie go jak nie macie dowodow

Nie interesuje mnie to...
To jego sprawa czy jedzie na bocie czy bez...
Pad? to pad? jak ka?dy pada zawsze...

[GRACZ]http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Scorpion+Andree[/GRACZ]

Scorpion jednak nie siedzi, chyba zmotywowal go ded TOMURKI i wbij dzis 451 lvl. Brakuje mu ponad 9 lvl do Tomurki.

KTO MA NAJWIEKSZE SZANSE NA WBICIE 500 LVL? O TO JEST PYTANIE NUMER 1!!

Nie interesuje mnie to!
Co mnie to obchodzi co on robi? Boci, nie boci- mi to lotto.
Nawet ?eby dosta? jutro bana za bota to bym nie p?aka?.

Co do deda to ma?o jest takich sytuacji, ?e nie ma kto w danej chwili zainterweniowa? i trzeba samemu si? oderwa? i co? koniecznie zrobi? w danej chwili mimo zgonu?
Po za tym( jak ju? kto? napisa?) mog?o go klepa? z 10 potwor?w a dobi? hellhound lub po prostu by?o ich du?o.

Jakby m?g?, nie boci?? xD
Komu by si? nie nudzi?o siedzie? po 20h dziennie ;p.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry