TP ROOM[Cos Podobnego]

Status
Zamknięty.

PicWick

Advanced User
Sierpień 17, 2008
Liczba reakcji
8
Witam. Mam do oddania jakis tp room robilem dla kogos ale on stwierdzil ze nie pasuje wiec moze komus sie przyda. Ilosc miejsc na teleporty to 27. A i praca byla robiona w 20 minut.

DOWNLOAD: tproom.otbm
SCAN:http://www.virustotal.com/analisis/...ab9b762d53f49a291651f06e4ef5c3e7f1-1254328805

donwload_safe2.png

Reupload:
http://uploading.com/files/63m6f732/tproom.rar/

http://tnet.studentlive.pl/Uploads/Quepasa/tproom.rar

Odp: TP ROOM[Cos Podobnego]

No, no.. ?adnie.. Tylko jak pozwolisz wezm? to bez tp xD, 10/10 pomys?owe ; ]

9/10 Fajne mi sie podoba, ?ciagne sobie. Ale ja bym to wykorzysta? w jaki? innych celach ni? tp room. Jako? za ma?o przejrzyste by?o by to dla mnie.

Fajne i du?o detali . :thx:

?ci?gn? sobie i se dodam do mapki :)

8/10, interesuj?ce to jest na serio :D

Mi si? tam podoba ! :d 10/10 wykorzystam se do nowej mapki :) .. ale usune tp :D

Bardzo ?adna praca 9/10 Pomys?owa bym da? 10/10 ale ma za du?o detali i si? to zlewa ale tak to wszystko ok

Odwali?e? kawa? dobrej roboty ;>. Wi?kszo?? TP Room?w jest kwadratowa, bez ?adnych detali, jedynie same TP i signy, na kt?rych s? napisane "Drakon Lorty, lub Snejki". 10/10 ;>.

Pozdrawiam,
Healer.

Ja na 20min to Super ..
Szybko trzaskasz prace.

Wypas praca !
Podoba mi si? , mo?e wykorzystam to jako tp room do innych miast na VIP Isle :P
:thx: za umieszczenie to tutaj :)
10/10

naprawde ladna praca!!
ale dal 9/10 :) dlaczego ? nie podoba mi sie ten dach xd
na pewno do czegos uzyje :D

Widz? tu pare b??d?w daje 6/10 :P
Za domkiem jest trawa ( nie ma ro?linno?ci :P )
Dach Zrombany
Nie doko?czona praca robiona na szybko :(

Co tutaj taki nag?y przyp?yw comment?w? :o
Nie wiem ile czasu tutaj nie wchodzi?em - 2 tyg (?))
No w sumie to dobrze :) , dzi?ki za commenty.

slaby zdeka.. malo elementow i wogole nie postarales sie xD popracuj jeszcze troche
pzdr

Mi si? podoba bardzo...ale nie pasuje na TP room :D BTW.:>> 10/10 ;] tak 3maj ... pzdr

Witam pobralem to ale nie moge znalesc na mapie uzywam remere jakie sa wspolzedne ??

Bardzo przyjemny tp room nie to co widze przewaznie KWADRAT TABLICZKI I TELEPORTY.
10/10 za wyjatkowa prace.

Tylko praca nei jest Twoja, widzialem ja juz jakis czas temu, albo tu albo na otland.net :)

Mapka fajna, ale tak jak wy?ej m?wili, nie na tp room :p Nie jest kwadratowo, jest ?adnie :) Wg. mnie [evil]9/10[/evil] mog?o by? lepiej.

Wiem, zaczynam dopiero swoj? przygod? z RME lecz po otworzeniu .otmb mam pust? map?... Poprostu pusto...

@Topic
Pi?kne, wype?nione po brzegi detalami miejsce. Niekt?re rzeczy nie pasuj? do tego gdzie s? umieszczone ale to mo?na sobie samemu poprawi?.
Troche udoskonale? i pi?knie pasuje do jakiego? questa juz to widze : ]
Bossy a tam na g?rze dw?ch stra?nik?w odbieraj?cych misje (StorageValue) lub jaki? item dropowany z poszczeg?lnych boss?w.

Map? oceniam do?? wysoko 9/10 poniewa? zawsze mo?e by? lepiej, wie?e w ciebie, i ten skrawek doda? mi pomys?u na quest :D

@up you
Mapa jest prawdopodobnie wi?ksza ni? obszar wy?wietlany przez RME.
Przewijaj go suwakami w g?re i w do?, w prawo i lewo a napewno znajdziesz ten "kawa?ek" mapy.

@Healer
Nie wiem gdzie takie podpisy widzia?e?, ale poprostu takie tre?ci post?w poprostu mnie irytuj? >.< Sam pewnie Zrobi?e? kiedy? co?, co teraz wy?miewasz i podpisujesz pod tym inne osoby.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry