Co nowego?
Tibia.net.pl

PO ZMIANIE SKRYPTU FORUM MOGĄ WYSTĘPOWAĆ PROBLEMY Z LOGOWANIEM. "ZRESETUJ HASŁO(klik)", ABY SIĘ ZALOGOWAĆ .

JEŻELI NIE PAMIĘTASZ STAREGO E-MAILA ZAJRZYJ NA NASZEGO "DISCORDA(klik)" LUB "NAPISZ E-MAILA(klik)"

Actions TP Scroll System - Temple

DenZ

Zasłużony
Dołączył
Luty 23, 2011
Posty
855
Liczba reakcji
28
Wiek
24
Przedstawiam wam prosty skrypt na TP Scroll, mam nadzieje ?e komu? si? przyda.


Kod:
local config = {
   teleportTo = {x=780, y=700, z=7} -- pozycja gracza do jakiej ma by? prze teleportowany 
}

function onUse(cid, item, frompos, item2, topos)
   if (getTilePzInfo(getPlayerPosition(cid)) == TRUE) then
   doTeleportThing(cid, config.teleportTo)
   doSendMagicEffect(config.teleportTo, 10)
   else
   doPlayerSendTextMessage(cid,22,"You can only use this item inside protection zone!")
   end
   return true
end
 

Venaria

Stały bywalec
Dołączył
Wrzesień 29, 2016
Posty
62
Liczba reakcji
0
Odp: TP Scroll System - Temple

Nie wiem po co robi? zb?dne kody jak mo?na napisa? komend? na !tp 1, !tp2, !tp3. Ten kod co ty napisa?e? jest przydatny na tibi 7.60 ale nie na tibi 8.60, poniewa? jest to nie potrzebne bo mozna napisa? na komende i jest lepsze. :)
 

R A H

Stały bywalec
Dołączył
Maj 24, 2014
Posty
1342
Liczba reakcji
46
Odp: TP Scroll System - Temple

Zale?y.
Mo?na doda? item do sms shopa.
Ma to swoje + i -
 

DenZ

Zasłużony
Dołączył
Luty 23, 2011
Posty
855
Liczba reakcji
28
Wiek
24
Odp: TP Scroll System - Temple

Nie wiem po co robi? zb?dne kody jak mo?na napisa? komend? na !tp 1, !tp2, !tp3. Ten kod co ty napisa?e? jest przydatny na tibi 7.60 ale nie na tibi 8.60, poniewa? jest to nie potrzebne bo mozna napisa? na komende i jest lepsze. :)
Mi si? przyda? wi?c komu? te? mo?e si? przyda?
 

kamil2422

Nowy użytkownik
Dołączył
Maj 25, 2009
Posty
2
Liczba reakcji
0
Odp: TP Scroll System - Temple

tp scroll jest itemem wiec mozna wylootowac z potworka , mi sie przyda
thx :)
 

4ev

Nowy użytkownik
Dołączył
Styczeń 1, 2011
Posty
4
Liczba reakcji
0
Odp: TP Scroll System - Temple

Mi nie dzia?a opcja z pobraniem pz'ta(dzia?a nawet w walce)- apo 6.6.6
 
Do góry