Wi?c postanowi?em za?o?y? temat o mojej postaci. Uwaga je?eli chcecie komentowa? "fajne foty 10/10 to nie komentujcie w cale. Du?o i cz?sto huncimy z gildi? wi?c troch? tego jest.
Zaczynamy. Nudne adv
Wow fajne fotki fajnie, ?e chodzicie razem z gildi? na hunty itd. a i dlaczego 2 ostatnie ss'y s? takie same? daj wi?cej fotek i widz?, ?e ci?gle zmienia si? eq;d
Gratuluj? wysokiego poziomu. Sam kiedy? gra?em na tym ?wiecie, ale zrezygnowa?em, gdy? na non-pvp zbyt du?o boter?w (nawet z tym nowym systemem). Ciesz? si?, ?e nie botujesz.
Widz? na tibia.com, ?e masz ju? 103 poziom. Proponuj? nie wrzucania samych awans?w, ale te? questy itp.
Zdj?cia ciekawe, wrzucaj tak?e z quest?w. Fajnie, ?e nie jest to znowu knight, powiedz mi czy szybko ci si? expi? Mam nadziej?, ?e nie przestaniesz na 103 poziomie i osi?gniesz co? wi?cej. Nied?ugo POI? Masz domek? Wklejaj te? zdj?cia z loot?w A tak w og?le to weso?ych ?wi?t, i nie sp?d? ich przed Tibi?.
Pozdrawiam
deaven
To nie by?/jest OTS... Wpis na Tibia.com jego nick... To, ?e kto? osi?gn? poziom, kt?rego nigdy nie mia?e?, to nie pow?d, aby m?wi?, ?e jest to server OT.
@Topic
Gratuluj? awans?w. Osi?gn??e? wysoki poziom, mam nadziej?, ?e na tym nie zaprzestaniesz... Kto? si? ju? zapyta?... Sk?d na twojej postaci a? 6 par soft boots?w? Proponuj?, aby? umieszcza? tutaj te? zdj?cia z quest?w, exp?w i loot?w, gdy? same awanse s?... nudne.
Powodzenia w dalszej grze.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.