Tr?jca z Celesty

Ullixx

Active User
Kwiecień 1, 2009
Liczba reakcji
0
Wi?c postanowi?em za?o?y? temat o mojej postaci. Uwaga je?eli chcecie komentowa? "fajne foty 10/10 to nie komentujcie w cale. Du?o i cz?sto huncimy z gildi? wi?c troch? tego jest.
Zaczynamy. Nudne adv
50lvlhr4.jpg

55gp7.jpg

60mf1.jpg

71ny2.jpg

75et8.jpg

85re5.jpg

86mv1.jpg

88gj0.jpg

89eu5.jpg

Ostatnia edycja:
Odp: Tr?jca z Celesty

Pieknie . Mam pytanie dlugo wbijales te lvl ?? :) a takto to gz . Tez gram na celescie 72 lvl nick lord-janusz :) moze se poexpimy :P

vips.gif

Wow fajne fotki fajnie, ?e chodzicie razem z gildi? na hunty itd. a i dlaczego 2 ostatnie ss'y s? takie same? daj wi?cej fotek;) i widz?, ?e ci?gle zmienia si? eq;d

Ale fajny teamik :] Gz lvla mo?e zdradzisz nam w jakim czasie go wbi?e? bo jestem ciekaw.

Fajne fotki,Tez gram na Celescie mam tam 37 palladyna xD m?j nick :Stick Pall ^^ ;d Pozdrawiam

Tibia.com sie k?ania. Wcze?niejszy char mia? hacka i rooked wi?c go usuno?em.

Drobny huncik na dl'ach

90zg8.jpg

uo0021yi3.png

uo0020un8.png

uo0018lm1.png

uo0025mm5.png

rhwz0.png

Oh jeszcze cos znalaz?em:

94340996.jpg

72865194.jpg

Posty sklejone.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Gratuluj? wysokiego poziomu. Sam kiedy? gra?em na tym ?wiecie, ale zrezygnowa?em, gdy? na non-pvp zbyt du?o boter?w (nawet z tym nowym systemem). Ciesz? si?, ?e nie botujesz.
Widz? na tibia.com, ?e masz ju? 103 poziom. Proponuj? nie wrzucania samych awans?w, ale te? questy itp.

No i tu d?ugo wyczekiwana seteczka

ss1wch.jpg

?adne zdj?cia, pi?kna posta?. Mam nadziej?, ?e na tym nie poprzestaniesz. Sk?d masz 6 par Soft'?w ? :)

Zdj?cia ciekawe, wrzucaj tak?e z quest?w. Fajnie, ?e nie jest to znowu knight, powiedz mi czy szybko ci si? expi? Mam nadziej?, ?e nie przestaniesz na 103 poziomie i osi?gniesz co? wi?cej. Nied?ugo POI? Masz domek? Wklejaj te? zdj?cia z loot?w:D A tak w og?le to weso?ych ?wi?t, i nie sp?d? ich przed Tibi?.
Pozdrawiam
deaven

No ,no ?adne s'sy , czy?by nowy Hi LVL si? zapowiada? ?? Z gildi? zawsze ra?niej , co nie :p.

no no widze ?e posta? po??dna :D
GZ 100+ lvla i fajnie wyglada terra set :D
6 par soft?w xD? nie no nice!!

No No gratulacje. Mam nadziej? ?e na tym lvlu sie nie sko?czy;]

No ?adnie ?adnie, ciekaw jestem jaki to OTS by? ;]

No ?adnie ?adnie, ciekaw jestem jaki to OTS by? ;]
To nie by?/jest OTS... Wpis na Tibia.com jego nick... To, ?e kto? osi?gn? poziom, kt?rego nigdy nie mia?e?, to nie pow?d, aby m?wi?, ?e jest to server OT.
@Topic
Gratuluj? awans?w. Osi?gn??e? wysoki poziom, mam nadziej?, ?e na tym nie zaprzestaniesz... Kto? si? ju? zapyta?... Sk?d na twojej postaci a? 6 par soft boots?w? Proponuj?, aby? umieszcza? tutaj te? zdj?cia z quest?w, exp?w i loot?w, gdy? same awanse s?... nudne.
Powodzenia w dalszej grze.

Aha, zapomnia?bym, nasz team upad?. gervix ban, Spirdon nie gra. B?d? dodawa? jeszcze jakie? fotki. Ja level t?uk? :)

Back
Do góry