• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Training monki na rl

Status
Zamknięty.

Xinx

Senior User
Czerwiec 17, 2008
Liczba reakcji
126
uo09061819331443.jpg

Co s?dzicie o tej sytuacji ? Przecie? co teraz b?dzie z profesjami magicznymi ? Rl tibia,przemienia si? w ots ? Komentujcie !

Pozdrawiam,
Xinx.

Odp: Training monki na rl

Ju? napisa?em swoj? opini? pod postem g??wnym :curse:

W sumie powiem to jeszcze raz ... To jest ?enuj?ce.
P?acz i rozpacz ogarnie Cipsoft po tym update. :|

Ej a to jest RL? :D Bo dawno nie gra?em ;/ a og?lnie Train Monki na RL to nie najgorszy pomys? ;)PoZdRaWiAm

Co b?dzie teraz z profesjami magicznymi?? Dobre pytanie.
Cipsoft my?li ?e jak dorobi pare r??d?ek to b?dzie to r?wnoznaczne z balansem postaci magicznych z palladynem i knightem.
I tu si? myl?, na RL podstawa to skill tak? Wi?c przewage tak czy tak b?d? mieli Palladynowie i Knightowie. Postacie magiczne te? b?d? mog?y trenowa? mlvl, na trainach ale to nie b?dzie to samo co zostawienie na 10-min, afk knighta lub palla. My?l? ?e CipSoft nie zdaje sobie sprawy, co robi w tym momencie.
Zapewne robi? to w dobrych intencjach, ale nie wiedz? chyba jakie b?d? tego konsekwencje...
Og?lnie m?wi?c, nie mo?na teraz odrazu za?o?y? ?e trainy b?d?, ale je?eli Cipsoft posun?? si? ju? do takich krok?w to znaczy ?e RL, zaczyna powoli szuka? innych priorytet?w. Jakich ?? Tego nikt niewie.

W sumie to my?l?, ?e Cipsoft na pewno dobrze to opracowa?...
Trainy pewnie s? dost?pne dla wysokopoziomowych graczy czy co?...
Poza tym pvp musi by? wyr?wnane. Oni maj? w tym wpraw? i wiedz? co robi?.
Jedyn? rzecz? w tym jaka mnie boli to, ?e Real zmienia si? w OTs.
Szara zwyczajna tibia (lubiana przez wszystkich) zmienia si? w kolorowe lokacje ?ywcem wyj?te z Open Tibia Server.
Chyba zako?cz? moj? przygod? z t? gr?. OTs Only.

to jest chyba yalahar(nie znam sie) i cipsoft daje trainery na wyspe pacc i znowu namawia innych ludzi do kupowania pacc..

Moim zdaniem to jest ?a?osne WTF!?!?!

nied?ugo bedzie tak

Kod:
Trainery only pacc? omg ? a Facc?? omggg

i co z t? tibi? sie dzieje ;(

@Mikepall.
Mylisz si?. Oni doskonale wiedz? co robi? i chc?, by na wy?szym lvl'u knight i paladyn nie odst?powa? damage'm od maga i druida, kt?rzy zadaj? o wiele wi?ksze obra?enia.

to jest chyba yalahar(nie znam sie) i cipsoft daje trainery na wyspe pacc i znowu namawia innych ludzi do kupowania pacc..
No masz racj?, oczywi?cie. Specjalnie dla Ciebie b?d? wszystko przenosi?, bo synkowi nie chce si? zarobi? g?upich 30tu z?otych. FACC to DEMO, to nie pe?na wersja jak widzicie... W og?le to masz ten 100 lvl, ?e tak p?aczesz?

@topic;
Czemu p?aczecie? Wiecie w og?le gdzie to jest, na jakiej podstawie to dzia?a? Wydaje mi si?, ?e nie. Czemu nie p?akali?cie gdy pall dosta? czar zwi?kszaj?cy distance fighting o 100?Nie rozumiecie, ?e o to w tym chodzi? I tak ma?o kto z Was posiada ten 100 lvl, pacc, wykonany quest oraz uczestniczy w wojnie, by p?aka?.

Je?li chodzi o mnie, jestem zadowolony. Na pewno poprawi to balans, bo ostatnimi czasy rycerze p?akali nad balansem.

My?lcie, nie ubolewajcie :).

Ehh.. to nie a? taki z?y pomys? czemu? Ano temu ?e napewno mniej ludzi b?dzie botowac poniewa?, pewnie Tutor, GM , czy CM bedzie kontrolowa? tam graczy.

Kod:
No masz racj?, oczywi?cie. Specjalnie dla Ciebie b?d? wszystko przenosi?, bo synkowi nie chce si? zarobi? g?upich 30tu z?otych. FACC to DEMO, to nie pe?na wersja jak widzicie... W og?le to masz ten 100 lvl, ?e tak p?aczesz?

Omg! Chodzi mi o to , ?e ludzie bed? tak mowi? ja dawno sk?czy??m gra? na rl po hacku !
...

To jest my?lenie tylko o sobie !

mo?esz mi da? warna mam to w dupie !:up:

to jest bez sensu... Cipsoft jest niesprawiedliwy daje Train Monki Dla pacc
a Facc znowu w dupie bo po co komu facc w ko?cu nie p?ac? i graj? sobie pff -.-
nie powiem ju? ?e tibia to ots powiem tym razem ?e to najwi?ksza komercja na ?wiecie

Szczerze trainery sa niepotrzebne takie jest moje zdanie.Naprawde cipsoft robi juz z tibi totalny ots ale ots to w koncu tez tibia. Mogli by zrobic takie cos jak trainery w stylu shielding jezeli by uderzal cie trainer lecialo by ci dam zaluzmy 0.05 magic levela i to by bylo spoko a zabieralo by mane ;)

Z tego co wida? na tych potworach nie wbije si? nawet shieldingu... A to wa?na rzecz.
Za wiele o tym nie wiemy wi?c nie ryczcie tak. Ja i tak wybior? skilowanie na summonie i 2 ratach do shieldingu bo te potwory nie atakuj? i by?by to tylko 1 potw?r a nie 2.

Ludzie, puacz of plix... Ogarnijcie si? troche. Zagrajcie EK i wbijcie 100level. S?u?y do czego - tylko do blokowania! Mam sam 98EK i moge tylko expi? Dragi Yalahar, bo gdzie indziej wale stwory, np. frosty godzinami...

Wed?ug mnie jest to ?wietny pomys? ale tylko dla knight?w i palladyn?w ;/
niestety mam sorca ... : ( i sobie nie poskillam ale pomys? jest wy?mienity !

to jest bez sensu... Cipsoft jest niesprawiedliwy daje Train Monki Dla pacc
a Facc znowu w dupie bo po co komu facc w ko?cu nie p?ac? i graj? sobie pff -.-
nie powiem ju? ?e tibia to ots powiem tym razem ?e to najwi?ksza komercja na ?wiecie
Tibia nie jest darmow? gr?!
Wiem, ?e trudno si? gra 150 knightem bez pacc'a, b?d?c hunted, no ale bywa.

CipSoft nie jest instytucj? charytatywn? i nie tworz? gry za darmo. W sklepie te? si? g?owisz czemu wszystko jest za pieni?dze? No poza ulotkami :rolleyes:.

Xon napisał:
Ludzie, puacz of plix... Ogarnijcie si? troche. Zagrajcie EK i wbijcie 100level. S?u?y do czego - tylko do blokowania! Mam sam 98EK i moge tylko expi? Dragi Yalahar, bo gdzie indziej wale stwory, np. frosty godzinami...
Brawo dla tego pana. Prosz? Was dzieci, zrozumcie go, ?e on na 150+ lvl'u mo?e albo ustawi? bota, albo podczas akcji na PvP m wallowa? innych, b?d? trapowa?, blokowa?.

Ostatnia edycja:

Kurde. W skillowaniu jest w?a?nie taka nieprzyjemno??, ?e trzeba samemu se znale?? potworki, one w ko?cu padaj?, albo kto? Ci je ubije. Wed?ug mnie train monki powinny by? tylko dla Palladyn?w i Knight?w 150+. Nawet FACC. Bo jakby taki powiedzmy 10 palladyn poszed? tam i wbi? 100 distance to nie by?oby fajnie.

A dosta?e? pozwolenie od u?ytkownika tibia.org.pl do rozpowszechniania jego zdj?cia ?
Pewnie chcia?e? pochwali? si? niby to "swoj?" postaci?.

#Topic
Zawsze m?wi?em,?e jak wprowadz? train monki,to ko?cz? gr?.Na dodatek bramki levelowe zach?caj? mnie do zako?czenia gry.
Cipsoft sam sobie kopie gr?b.

Mhm...
Bo?e! Wi?kszo?? z tych co narzekaj? nie maj? PACC, ani nawet 100 levela, a nie kt?rzy nawet nie graj? w Tibie! Przecie? oni to robi? dla balansu profesji, bo popatrzcie, pall nawet wy?mienity, mo?e uderzy? z combo jakie? 1k? A np. sorcerer, druid atakuj? z combo du?o, du?o wi?cej... A o knighcie nie wspomn?, np. Druid 100 level da rady zabi? Demona, a 100 knight ju? nie bardzo, zaj??o by mu to bardzo du?o czasu i prze ogromne Waste... Po za tym te trainy nie stoj? pod depot, tylko trzeba zrobi? do?? trudny quest...​

A ja tam jestem zadowolony,co prawda nie posiadam ani 120lvl(taki jest potrzebny aby uko?czy? quest)ani Premium account ale przecie? na ?wiatach pvp tak samo skilluje si? na monkach jak i na tych trainerach,wi?c nie rozumiem dlaczego 3/4 os?b kt?re odwiedzi?o temat p?acze i wyje ,?e tibia zamienia si? w OTS...

Zgadzam si? z @up, ale no z drugiej strony cipsoft to korporacja komercyjna, lecz tak jak kto? tam wy?ej napisa?, Facc to jest demo tej gry :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry