• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tregoh and ... | Xerena

Status
Zamknięty.
A jak? masz profesje bo niegdzie nie moge zaczia? tej informacji:D
*I powiedz do tego swoje skile(jezeli knight,pall) i mlvl :D(oczywi?cie nie muszisz m?wi? :}

#up

Nie zauwa?y?e? na ss, ?e kole? trzyma w r?c? wand of vortex?

Chyba knightem, ani pallem by nie biega? po mie?cie z WoV... A mlvl mo?na si? domy?le? ?e je?eli by? SS z 1mlvl, to bedzie gdzie? ko?o 2... Pewnie...

#edit

Sam zacz??em gra? na Xerenie... :D

Podoba mi si? tlyko Quagmire rod 2 dragon hammer i 1 knight axe za 6,5k?? samo Quag bym selnal za dobre 5k

Rozwalasz mnie kole?.
Teraz (po update 8.1) TO nazywa si? Terra Rod i warte jest 1,5k.
Wiem bo mam Druida na Nebuli.:cool:

#EDIT
Leci prawie z ka?dego Beholdera.:D

Ostatnia edycja:
Zaraz ide zam?wi? premium acc wi?c mam nadziej?, ze jeszcze dzisiaj dojdzie ;)

Jezeli zaczynacie grac na Xerenie to mozecie sie do mnie odedzwa? i mam nadzieje, ze bedziecie grac, a nie do 15 lvl i cya :P

Tutaj stan postaci na dzien dzisiejszy.

Taa...

Witaj,

Prosze nam wyslac swoje dane personalne, dane postaci oraz czas i miejsce dokonania wplaty. Pewnie ktos na poczcie/w banku przekrecil Pana/Pani nick i dlatego, jeszcze nie otrzymal(a) Pan(i) premium account.

Pozdrawiam
Mateusz "Parys" Wanat
Dzia? Obs?ugi Klienta firmy Drom

Zabic wszystkie babsztyle w banku, ktore nie potrafia czytac! I wszystkie dni wolnego zmarnowaly sie...

Przykro s?ysze? co narobi? ten bank. Dlatego jestem zwolennikiem "Inteligowc?w". Oby ci szybko dostarczyli Premium Account'a.

Nareszcie :)

Po aktywowaniu premium czas na jaki? wygl?d :D

Podczas robienia Barbarian testu na Svargrond Barabariany zaatakowa?y okolice miasta :>

Juz niedlugo arenka ;)

M?j kolega te? gra? na xerenie, mia? 24 knighta kupi? go od znajomego, ma?o gra? tylko w kawiarence internetowej... jak to si? m?wi g?upi maj? szcz??cie znalaz? golden armor -,- jednak w nim nie chodzi?, nie zmieni? e-maila ani niemia? recka, po hacku nie odzyska? ju? postaci ;/

a wiesz? A jak? masz profesje bo niegdzie nie moge zaczia? tej informacji
I powiedz do tego swoje skile(jezeli knight,pall) i mlvl (oczywi?cie nie muszisz m?wi? :}

Nie zauwa?y?e? na ss, ?e kole? trzyma w r?c? wand of vortex? Chyba knightem, ani pallem by nie biega? po mie?cie z WoV... A mlvl mo?na si? domy?le? ?e je?eli by? SS z 1mlvl, to bedzie gdzie? ko?o 2... Pewnie...

@up
Po to ?e jak by pad? to za du?e straty?

@topic
Gz Deme~ m?wi?em ci, zaczynam gra? z tob? ;s

Nie d?ugo walne jakie? ss'y ch?opaki ^^

Fajne SS Kumpel Kiedy? Tam Gral mial 28 Druta jak sie nie myle ;p
i Go Go Level Numer 100 :P

Super screeny...
zazdroszcze kasy...ja nawet tyle nie mam, a mam 54 sorcerera :p
Wiara hakuje...nie umie grac normalnie... mam 54 sorcia na rl..tylko ze bez kasy...reszte mam...nie mam pojecia jaki haker nie wzi?? mojego eq:D

EQ JEST NA DOPISKU :D

za screeny daje 10/10 brawo... i powodzenia w dalszej grze.

pozdrawiam:):D:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Promocja :>

Czy kto? m?wi?, ze CM'owie i GM'owie nic nie robi??

I gildia :)

Gratzy ?ycze powodzenia dalej my tam na xerenie war mamy mo?e co? pokminimy i wybijemy sie ehmm.. :(

fajne ssy
zycze powodzenia w dalszej grze
P.S. czekamy na wiecej :D:D:D;P

Status
Zamknięty.
Do góry