• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tregoh and ... | Xerena

Status
Zamknięty.
Fajnie lecisz. Dobrze ?e wykupi?e? Promocj?. ?ycz? dalszych sukces?w, ja z Tibi? zrobi?em sobie przerw?.

Bardzo fajna posta?, masz pacca to teraz b?dziesz ?miga? i nabija? lvl ^^

Ciekawe ssy, ale mog?e? zostawi? sobie to blue robe, bo jest lekkie i Ci si? przyda potem i b?dziesz ?a?owa?.

fajne ssy nie to co inni kt?rzy umieszczj? tylko advy ..
powodzenia w dalszym odkrywaniu ?wiata tibi :P
ocenk? zachowam dla siebi? :P czekam na dalsze screeny :P
Pozdro Dla Tych Prawd?wych

No to "troszeczk?" zaniedba?em temat, ale powracam i bior? si? do roboty :P

Co? z hydr

Solo style 60~ ek

Crystal Spidery

Solo Kumpla ;) (24 ed)

Z?apali?my faze i postanowili?my pohunci? (jest takie s?owo? :p) bossa pingwin?w :D

P?yn?c z Ankrahmun do Thais w celu sprzedania kilku itemk?w wyrzuci?o mnie na Gorome. M?j pech obr?ci? si? w szcz??cie po zabiciu pierwszego island trolla :)

Czas na jaki? nowy outfit ;)

?wiezy level...

P.S Bior? si? za t?umaczenie teasera :) Zajrzyjcie za kilkana?cie minut do dzia?u Wie?ci!

Ostatnia edycja:
Witam. ?adne screeny i fajne hunty. I we? si? doroboty i expij :) i hunciki. O ch?tnie wejd? na Wie?ci i zobacze co tam :)

No, no "miszczu" wida?, ?e znasz si? na rzeczy. ;) Dobrze Ci idzie, ?ycz? dalszych sukces?w. Wstawiaj wi?cej fotek. :D

Pozdrawiam,
Vendeto

Powodzenia! Har ciekawy, ma co trzeba ( kasy jak lodu ). Z lvl widze, ?e te? idzie jak w?ciek?y.

Jun 13 2008, 19:23:06 CEST Killed at Level 30 by an orc berserker of Sir Guldfisk

Pff... Random PK :/

@up

28 :p Jak wbije 45 to robie sd na zam?wienie wi?c sobie mlvl podkoksam ;)

o.O na takim lvl tyle kasy :D to ty masz maj?tek :D

@topic
fajne screeny :P dawaj wi?cej fot :P bo chyba ka?demu si? podobaj?~~!!

Dawaj wi?cej avans'?w i wsp?lnych hunt'?w ;)
M?g?by? da? SS'a z EQ i Skill?(stan postaci)

?ycz? dalszych sukces?w!

@offtop
Ja aktualnie gram z koleg? na sp??e na Asterze ;-)
74 Knight :D

No no no...Jak na 10 lvl kasy masz zajebi?cie du?o.Fajne ss'y dodawaj zdj?cia z hunt?w i quest?w.Zycz? jak najszybszego wbicia 45 levela.

hehe Xerena to Szwedzki swiat a na takich inne narody maja malo do gadania mimo licznej ilosci polakow... gralem tam troche jednak szybko mi sie znudzlo :P

Xerena jest jedynym serverem na kt?rym panuje taka atmosfera...
Na ca?ym servie nie lubi?em tylko 2 zdrajc?w...
FalCon Morales i Julietta Enlia, wszyscy byli?my tam ?wiadkami powstania nowego hackera ^^ kt?regoniechc?cy urazi? Mitzum ( wtedy +180ms)
Widzieli?my tak?e jak upada pot?ga ( tengu) mo?e to i dziwne, ale na tym serverze nawet szwedzi i brazole byli podzieleni, to niezwyk?y server, goraco polecam ;)

Temat zamykam poniewa? nie gram ju? na Xerenie.

Mo?e kiedy? wr?c? to otworz? temat.

Status
Zamknięty.
Do góry