• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tregoh and ... | Xerena

Status
Zamknięty.
Odp: Tregoh Life | Xerena

Od d?u?szego czasu gram na Tregohu i pomy?la?em, ?e trzeba temat reaktywowa? poniewa? nie ma lepszej motywacji do gry ni? komentarze u?ytkownik?w ;)

Najpierw mlvl...

Lvl...

Tutaj pewna ciekawa sytuacja. Razem z kolegami zaczeli?my pkowa?. Po jakiej? chwili w mie?cie zrobi?o si? gor?co. Minimum 40 os?b lata?o i pkowa?o ka?dego kto szed?. Nawet 60+ lvle si? przy??czy?y. Takiego rozlewu krwi na xerenie jeszcze nigdy nie widzia?em (1.5 roku gram na xerenie). Na zdj?ciu uchwyci?em jak?? 1/4 ludzi, kt?rzy si? bili :D

I pi?kny dead od rla :D Zaatakowa? mnie 4fun i bi? z r??d?ki... Kiedy odda? 2 - 3 hity pad? nam net i ...

Nie chc? by? straci? motywacj? do gry, wi?c skomentuje ;)
Zdj?tka ma?e, cho? sk?pe(ma?y lvl), proponuje ukaza? eq, posiadane przez posta? ;s

C??... Graj dalej! :D
Proponuj? pokazanie EQ:) Screeny ma?e, ale s? OK! Gratulacje Lvl i m lvl ;) Fajny jest ten SS z pk xD

#Up
Nie powtarzaj si? po FMA..

#Top
No c??, ?ycz? kolejnych awans?w i dobrego loota z Pk i w og?le ded?w. Jak Panowie up poka? stan postaci.. :]

Gratuluj? awans?w, i tak jak kolega @up proponuj? pokazanie EQ

Fajna posta? szczerz? m?wi?c ka?dy z mojego bloku m?wi ?e ci??ko si? gra postaci? magiczn? (prawie ka?dy) a ty jak wida? sobie radzisz ale nie dziwie si? bo przecie? pacc czyni cuda.
@offtop
M?j kolega teraz mia? bana ale w ci?gu 2 tygodni wbi? 45 lvl to chyba bardzo dobrze i ma zamiar wbi? 100 lvl do lutego albo wcze?niej moim zdaniem mu si? to uda bo b?dzie siedzia? po 8h na kompie :P.

@down
Naj?atwiejsza profesj? dla pocz?tkuj?cych jest knight poniewa? na rooku tak jak by jest si? knightem i ju? si? mo?na wczu? w t? rol?.

Ostatnia edycja:

@up postaciami "magicznymi" gra sie wg mnie najlatwiej a co do postaci to mioodzio :P powiem szczerze ze troche ci zazdroszcze osiagniec dotychczasowych

Kozackie fotki (najlepsze powycinane :D)Cusz tu m?wi? wrzucajcie wiecej GIE ZET dla was :D:D:D:D:D:D
9/10

Jestem mile zaskoczony tyloma komentarzami. Hm... Wolicie zdj?cia bez orb?bki, ?e a? wam forum si? rozci?gnie? :)

;)

Gratulacje... Widz? ?e ?wietnie Ci idzie ;) ?ycz? Ci 50 lvla i 50 mlvl(na razie), a jak to osi?gniesz to oczywi?cie wi?cej xD Ci?gnij tak dalej ;) Pozdro

Super ci idzie :) go go 50 lvl. niez?a akcja PK by?a... I pomy?le? ?e Ty z kolegami j? zacz???? :D Pozdro!!

Nie zauwa?y?e? na ss, ?e kole? trzyma w r?c? wand of vortex? Chyba knightem, ani pallem by nie biega? po mie?cie z WoV... A mlvl mo?na si? domy?le? ?e je?eli by? SS z 1mlvl, to bedzie gdzie? ko?o 2... Pewnie...

Bartas Nie Kopiuj Bo Naprawd? Spamujesz ... Bardzo Fajne Te Screeny CZEKAM Z Niecierpliwo?ci? Na Nast?pne Uwielbiam Na To Patrze?. Oby tak dalej i powodzenia w grze.

Dawno mnie nie by?o :x Og?lnie to przymierzam si? do ponownego zakupienia premium account :) Mam nadziej?, ?e w przysz?ym tygodniu ju? b?d? m?g? pokaza? wam fotki z tomby ;)

Dzisiaj tylko na beho :)

Ju? w ?smym beholderze trafi?a mi si? tarcza :) Zapomnia?em zrobi? ssa wi?c z nerw?w postanowi??m wyd?upa? besti oczko ^^

M?czy?em jeszcze torszke beholdery i jak wida? op?aca?o si? :D Triple loot, pierwszy raz mi si? to zdarzy?o.

Wracaj?c postanowi?em zahaczy? o zerka. Walka by?a ci??ka (hail hotkeye z enfo ots! ), ale op?aca?o si? :)

Beholdery bardzo mnie zaskoczy?y. Kilka razy dosta?em takie combo, ?e z full hp do reda spada?em, a raz nawet mia?em 20 hp -.- . Postanowi?em wr?ci? do miasta zanim dostan? od nich tp :)

Po sprzedaniu loota.

I tutaj jak wida?, jaki? typek si? obudzi? i zalogowa? si? po ok. 1 rocznej przerwie :)

Gratuluje Ci loota ;) Nawet nie?le zarobi?e?, id? expi? dalej, i co najwa?niejsze nie padnij... Kiedy wbijesz kolejny Level/Magic Level? Czekam na kolejne awanse i fotki z expa...

Pozdrawiam,
P@trick

Od dzisiaj b?d? dawa? fotki wraz z moim najlepszym koleg? z xereny :)

Na pocz?tek naj?wie?szy adv :)

Stan postaci :)

Wczoraj kumple mieli wielkiego farta x) Czemu wtedy nie by?em online :<​

@down

full atk poniewa? lubie liony na tombie z fista klepa? xD

Ostatnia edycja:
Odp: Tregoh and Lerana Prie Life | Xerena

No Gratulacje! Nie ma to jak gra na paccu;) Wbijaj te levele ;) Albo mi si? zdaje, albo tu kto? na full ataku Sorcem expi ;> Niech tw?j przyjaciel te? wstawia zdj?cia : D A ty wstawiaj ich wi?cej, bo jak na razie to jest kiepsko ; )

Pozdrawiam,
P@trick

@ P@trick
Tregoh expi na full atk tylko dobijaj?c jakie? s?abe potworki...b?dzie jeszcze wieeele zdj?c

@ Tregoh
Eh...
by?em wtedy online,lecz expi?em
ale nie ?a?uje bo wexpi?em 1,5 lvl'a
?ebym poszed? wbi?bym daj bo?e 0,5 lvla

Stan postaci

Niestety mamy wojne i chwilowy przest?j w expie
a poza tym wiecie szko?a i te sprawy...
nadchodzi weekend :eek:
a wi?c co? w weekend wleci

"Nied?ugo" nast?pna porcja screen?w

Ostatnia edycja:
Odp: Tregoh and ... | Xerena

Gz eq , lvl m lvl ! Ja te? gram na Xerenie . To jest najlepszy world.Spokojnie sobie wbijesz skille i lecisz expic .Pk zda?a si? jak masz 8-12 lvl , przychodzi 20 sorc i cie z flam hura wali . Bez szans ;(.Palkiem nikt Cie nie tknie.Tam jest jedyna taka atmosfera polecam ten ?wiat.

HAIL XERENA!!!

Ps:M?j nick Meazgade Guild i ?ycze dalszych adv.Nakr??cie filmik :)

Odp: Tregoh and ... | Xerena

Hmm... Jako? zach?caj?cy brzmi ten serwer... Mo?e zaczn? xD Zrobi?bym palka, postawi mi kto? monka ;>? Wi?cej fotek plax...

Pozdrawiam,
P@trick

Status
Zamknięty.
Do góry