• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Trening, Rookgard i... co dalej ?

Status
Zamknięty.
Cze?? wam.

Mam nietypowy problem z p??niejsz? gr?.
Do czasu gdy by?em na Rookgardzie (dobrze to napisa?em ?) wszystko uk?ada?o si? po mojej my?li, by? trening, potem kontynuacja treningu "Rookie Guard". Og??em wszystko zwi??le zawarte. No c??, zrobi?em to wszystko i pan Vascalir pod koniec oznajmi?, i? musz? i?? bi? stwory, ?eby wbi? 8 poziom. Troch? mnie to zaskoczy?o, poniewa? ca?kiem dobrze mi sz?o, by?y zadania do wykonania, by?o bicie stwor?w po drodze (to rozumiem). Tylko to mnie zastanawia, bo nie wiedzia?em, ?e gra tak obiecuj?co zapowiadaj?ca si? mo?e nie mie? jako takiej fabu?y.

C??, przyszed?em tu do was prosi? o rad?. Naprawd? nie ma ?adnych innych zada?, kt?re dawa?y by PD ?

Dzi?ki za ka?d? odpowied?.

Odp: Trening, Rookgard i... co dalej ?

Nie ma, poniewa? rookgaard jest do 8 levela - a p??niej wi?cej owych atrakcji znajdujesz na mainie =)

Questy za PD mam rozumie? ?
Po wej?ciu na Maine dosta?em quest Loose Ends, w kt?rym znajduje si? kilka innych quest?w. Je?li dobrze rozumiem, to s? zadania kt?re najlepiej zrobi? na pocz?tku ?

Dobra, ju? si? z tym oswoi?em.
Generalnie graj?c w jakiekolwiek gry cRPG i MMORPG mia?em t? ci?g?o?? zada?. Przyk?adowo - dostaje zadanie w jednym mie?cie, ?eby je wykona? musz? i?? do drugiego miasta, w kt?rym znajduje kolejne zadanie/a. Takiej ci?g?o?ci mi tu brakuje. Rozumiem, ?eby nie by?o za ?atwo. Mo?na pos?u?y? si? dwoma dzia?aj?cymi sposobami:
a) r??norakie Wiki Tiki.
b) samodzielne odkrywanie ?wiata

Osobi?cie wola?bym i?? w to drugie, poniewa? spojlerowanie ca?ej gry jest niesmaczne. Teraz zachodzi pytanie czy da si? tak gra? w TIBIE ? Mo?liwe, ?e po prostu ?le wszystko interpretuje i zamiast i?? bi? moby po prostu szukam zada?.

Mhm to teraz Ci odpowiem tak. Mo?na i?? t? drog? RPG, lecz za du?o PD si? nie dostaje za misje. Jedynie jakie? przedmioty/dost?py. Niekt?re questy/misje s? ciekawe i po prostu warto je robi?. Lecz najszybciej wbijesz lvl, w?a?nie bij?c moby ni? na misjach/questach.
Jedynie co jest dobre dla graczy RPG to system task?w =), lecz trzeba mie? premium. Poczytaj sobie troch? o "Task System" ;)

No to nie pozostaje nic innego jak kwestia wyboru serwera. Nie umiem si? zdecydowa? co do PVP czy NON PVP. Jaki polecasz ?

Graj z nami na Celesta (N-PVP). Du?o Polak?w gra og??em =)
Mo?esz te? napisa? do mnie nick Rewxk - zawsze mo?e w czym? pomog? :D

Hej, ch?opaki, w?a?nie zrobi?em posta? na Cele?cie, je?li kto? chcia?by ze mn? pogra?, czy tam popisa? chocia? podczas gry to napiszcie mi tutaj na forum wiadomo??, pozdrawiam, mi?ej gry!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom