Trogania World of Magic! Prawdziwy serwer RPG [DATA STARTU NIEZNANA]

Status
Zamknięty.

paxtsw

Advanced User
Maj 6, 2009
Liczba reakcji
4

Witam Was,
na wst?pie chcia?em og?osi? i? ten temat jest za?o?ony po to, by us?ysze? Wasze opinie na temat tego serwera oraz wasze propozycje. PODKRE?LAM, AKTUALNIE ROBI? SAM TEN SERWER.

Te? mam par? pyta? do was, a o to one:

• Czy mounty maj? by? kupywane u jednego npc, czy te? u paru NPC rozmieszczonych po r??nych zak?tkach mapy?
  • Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
  • Ma zosta? wprowadzony cast system?
  • Czy mam wprowadzi? rookgard?
  • Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.)
  • Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ?
  • W?asne itemy maj? te? by? wprowadzone?

I to na tyle by by?o pyta? do was, teraz dawka paru zdj?? z pierwszego miasteczka:

52995049892269902016.png

06857968537378056514.png

66254489677065722952.png

39942890354682767572.png

05889082862501624368.png

Szukam paru os?b kt?re by mi pomog?y z serwer, wymagam jedynie pomys?owo?ci, a nie ?e JA co? wymy?lam, a wy to robicie. ?eby ka?dy z przysz?ej dru?yny w?o?y? co? od siebie. W tej sprawie prosz? pisa? do mnie na PW. NIE W TEMACIE
Poszukuj?:

Pisarza ( kto? kto b?dzie wymy?la? fabu?? questow itp)
Skryptera
I ew. Webmastera.

Pozdrawiam, i my?l? ?e zainteresujecie si? tematem.

Odp: Trogania World of Magic! Prawdziwy serwer RPG [DATA STARTU NIEZNANA]

Czy mounty maj? by? kupywane u jednego npc, czy te? u paru NPC rozmieszczonych po r??nych zak?tkach mapy?
Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
Ma zosta? wprowadzony cast system?
Czy mam wprowadzi? rookgard?
Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.)
Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ?
W?asne itemy maj? te? by? wprowadzone?
1.Najlepiej questy na mounty itp.Takie rpg?w od npc?w
2. tak p?atny
3. Tak
4.Tak(albo w?asny rookgard)
5.Tak
6.Tak(albo w?asne questy podobne do poi itp)
7.Tak
Dodatkowe rzeczy najlepiej w?asne grafiki Client ots niech bazuje na OTClient(Muzyka w client,??twy w obs?udze itp)
Nowy grafiki,mounty,itemy i to na tyle @Pozdrawiam Groncio

1. Questy na mounty [r??ne rozwi?zania w zale?no?ci od mounta]
2. Osobi?cie dla mnie/dla graczy lepszym rozwi?zaniem by by?o kupowanie pacca w grze, ale serwer musi si? utrzyma? z czego?.
3. Bez r??nicy.
4. Jak najbardziej, najlepiej by by?o jakby by? on dosy? z?o?ony.
5. No way. G?upota, ogranicza, do tego psuje klimat tibii.
6. Bez r??nicy.
7. Troch? z tym motania, dlatego lepiej by by?o jakby? si? za to nie zabiera?.

@vRaa,
7. Troch? z tym motania, dlatego lepiej by by?o jakby? si? za to nie zabiera?.
Prosz? Ci?, wyjd? st?d i pierdolnij si? w ten pusty ?eb, dopierdoli?e? si? do mnie jak mucha do g?wna.
Wybaczcie za s?ownictwo, ale takich ludzi naprawd? jest coraz wi?cej i nic tylko pod ?cian? i ich rozstrzela?.

Odpowiem na 2 pytania:
1. Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.)
Stanowczo kurwa nie.

2. Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ?
Za? te nudne POI i INQ?

1. Rozstawione po mapie i do?? zagmatwane misje
2. Przelew np 8z? == 31dni / Sms np 23zl
3. Hmm a powiedz kto tego uzywa?
4. Tak, jakis wlasny z paroma questami ~~ jakis quest, ktory zadecyduje co bedziesz robic na mainie ;s w sensie ze jak nie zaczniesz questa na rooku to np nie masz dostepu do czegos tam
5. Nieeee... To jest kurwa tibia nie margonem
6. Popieram @UP to jest juz nuudne ~~ questow z rl nie kopiuj ale rob cos na podobnej zasadzie
7. Jestem za ~~ bedzie ciekawiej poznajac nowe atrybuty etc

1.Czy mounty maj? by? kupywane u jednego npc, czy te? u paru NPC rozmieszczonych po r??nych zak?tkach mapy?
2.Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
3.Ma zosta? wprowadzony cast system?
4.Czy mam wprowadzi? rookgard?
5.Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.)
6.Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ?
7.W?asne itemy maj? te? by? wprowadzone?

Ad 1. Dobrze by by?o gdyby kupno odbywa?o si? przy wielu NPC'tach a nie przy jednym tzn. ale ?eby nie by?o tak ze piszesz hi>mount>yes tylko jakie? misje by by?y.
Ad 2. Pacc ma by? p?atny.
Ad 3. Jak najbardziej.
Ad 4. Rookgard - tak ale ?eby wbijanie 8 poziomu nie trwa?o 3 min tylko + 1h:)
Ad 5. Jak chcesz ju? robi? po polsku to full - czyli misje,itemy,acc maker,layout.
Ad 6. Oczywi?cie.
Ad 7. To ju? zale?y tzn. licz si? z tym ze mniej graczy b?dzie gra?o z powodu tego i? musieliby pobra? nowego clienta.

@vRaa,

Prosz? Ci?, wyjd? st?d i pierdolnij si? w ten pusty ?eb, dopierdoli?e? si? do mnie jak mucha do g?wna.
Wybaczcie za s?ownictwo, ale takich ludzi naprawd? jest coraz wi?cej i nic tylko pod ?cian? i ich rozstrzela?.
Ym. Chyba nie rozumiem, ale przypu??my te 300 itemk?w zrobi? to ju? dodatkowa robota, a wiadomo, ?e im wi?cej roboty tym mniejsze szanse na powstanie serwera.
Dlatego te? lepiej by by?o zrobi? jaki? system z losowymi atrybutami przy wypadaniu z potwork?w.
A'la np.
ejcy.jpg

Urozmaici to monotoni? tibijsk? i napewno b?dzie si? lepiej prezentowa? nije?eli "w?asne itemy".

Czy mounty maj? by? kupywane u jednego npc, czy te? u paru NPC rozmieszczonych po r??nych zak?tkach mapy? - Mounty (poza koniami) powinny by? do z?apania na respie.
Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?] - Tak, ma by? p?atny. Je?li to jest powa?ny projekt to najlepiej tylko przez SMS Shop/przelew.
Ma zosta? wprowadzony cast system? - Chyba nikt z niego nie skorzysta.
Czy mam wprowadzi? rookgard? - Przyda?oby si? wprowadzenie do gry.
Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.) - Zdecydowanie nie.
Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ? - Po co? Zr?b co? w?asnego.
W?asne itemy maj? te? by? wprowadzone? - Je?li tak czy siak chcesz w?asnego klienta to tak, a jak nie ma na to parcia to zdecydowanie nie.

1. Czy mounty maj? by? kupywane u jednego npc, czy te? u paru NPC rozmieszczonych po r??nych zak?tkach mapy?
  2. Pacc ma by? p?atny? [Je?li nie, to co ma by? p?atne na prawdziwym serwerze RPG?]
  3. Ma zosta? wprowadzony cast system?
  4. Czy mam wprowadzi? rookgard?
  5. Serwer ma by? tylko po polsku? ( Dialogi NPC, QUESTY ETC.)
  6. Czy te? wprowadzi? questy z real tibii typu. POI, INQ itp. ?
  7. W?asne itemy maj? te? by? wprowadzone?
1. Misje na mounty, kilka oswajalnych przedmiotami, kilka wymiana przedmiot?w za mounta.
2. PACC jest s?aby. Generalnie je?li co? ma by? p?atne to dobrze by by?o, ?eby da?o si? to otrzyma? na wskutek ci??kiej pracy ingame.
3. -
4. Je?li masz unikalne systemy to przyda?by si? tutorial island.
5. Za chuj nie, nie, nie. Je?li chcesz to zr?b mo?liwo?? zmiany j?zyka na polski, ale tylko polski to chujowy pomys?.
6. -
7. -

Status
Zamknięty.
Back
Do góry