Ulfur
Senior User
- Liczba reakcji
- 105
Jako i? ostatnio my?l? nad kupnem jedno?ladowca, zastanawiam si? gdzie go trzyma?, bo mieszkam w bloku.
1. W piwnicy nie ma miejsca, a poza tym wyprowadzanie stu kilowca z podziemi, to troch? ha?as albo katorga.
2. Na dzia?kach strasznie kradn?. ?ule przyuwa??, ?e na dzia?ce chowam motorower, to w nocy si? w ?ami? i go zajebi?. Nawet jak im nie uda si? go ukra??, to zdemoluj? dzia?k?.
3. Nie mam gara?u i nie ma zamiaru go wynajmowa?.
4. W moim mie?cie nie mam parking?w strze?onych (poza tym g?upio zostawia? mojego kochanego wierzchowca pod chmurkami).
No dobra, a teraz pytanie.
Czy sp??dzielnia wybuduje specjalny kontener na motorowery/motory? Dodam, ze nie jestem sam, jest par? os?b, kt?rym taki kontener by si? przyda?.
Rozumiem, ?e jedna osoba nic nie zdzia?a, ale mo?e jakbym zebra? x podpis?w na petycji, to by si? zgodzili.
Co wy na to? Jest jaka? szansa?
Je?eli macie jakie? pomys?y na trzymanie motorka, to te? mo?ecie pisa?
Ka?da warto?ciowa wypowied? zostanie odpowiednio nagrodzona.
Z g?ry dzi?ki.
@Down
Oszala?e? xd
1. W piwnicy nie ma miejsca, a poza tym wyprowadzanie stu kilowca z podziemi, to troch? ha?as albo katorga.
2. Na dzia?kach strasznie kradn?. ?ule przyuwa??, ?e na dzia?ce chowam motorower, to w nocy si? w ?ami? i go zajebi?. Nawet jak im nie uda si? go ukra??, to zdemoluj? dzia?k?.
3. Nie mam gara?u i nie ma zamiaru go wynajmowa?.
4. W moim mie?cie nie mam parking?w strze?onych (poza tym g?upio zostawia? mojego kochanego wierzchowca pod chmurkami).
No dobra, a teraz pytanie.

Czy sp??dzielnia wybuduje specjalny kontener na motorowery/motory? Dodam, ze nie jestem sam, jest par? os?b, kt?rym taki kontener by si? przyda?.
Rozumiem, ?e jedna osoba nic nie zdzia?a, ale mo?e jakbym zebra? x podpis?w na petycji, to by si? zgodzili.
Co wy na to? Jest jaka? szansa?
Je?eli macie jakie? pomys?y na trzymanie motorka, to te? mo?ecie pisa?

Ka?da warto?ciowa wypowied? zostanie odpowiednio nagrodzona.
Z g?ry dzi?ki.
@Down
Matka mnie z mieczem b?dzie goni?, jak wbij? do domu z motorem.ew. jest jeszcze jedna opcja we? go do mieszkania
Oszala?e? xd