• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Turnieje!

Status
Zamknięty.
Odp: Turnieje!

Wszyscy dopisani, dzisiaj ustal? termin gry w k??ko i krzy?yk ;)

Niestety brakuje 1 osoby do k??ka i krzy?yka, Don Wakeful czytaj?c moj? g?upi? wiadomo??, jak sam stwierdzi? pad? na rl tibi, moje wielkie kondolencje, a mia?a by? fajna zabawa? >.> Mi?ego ciupania w tibie.

Na prawd? robi mi si? s?abo czytaj?c takie wym?wki... Zapisujcie si?, je?li nie odegramy wszystkich turniej?w to przynajmniej kilka...

@up

Ekhm...Mo?esz mnie dopisa? na to k??ko i krzy?yk.

Pozdrawiam,
Xinx.

Niestety musia?em usun?? 2 ch?tnych z k??ka i krzy?yka, jak wida? maj? bana. Zosta?y 2 wolne miejsca

?al...
Ok Zapisz mnie na warcaby jak kto? b?dzie odwa?ny ?eby zagra? to se pogramy ale z tego co widz? to ka?dy woli w o i x gra?

Niestety jestem zmuszony 'zwin?? interes' kt?rego nie by?o. Chc?c przeprowadzi? turniej (3 razy) za ka?dym razem jedna b?d? wi?cej os?b si? w og?le nie odzywa?a, bezsens...

Oczywi?cie mog?em pomin?? te osoby, ale nie ma sensu prowadzi? turnieju w kt?rym 1 b?d? wi?cej os?b dostaje bonus - przej?cie do nast?pnej rundy.

Nie wiem dlaczego, ale na tym forum zorganizowa? jaki? konkurs jest wr?cz niemo?liwe...

Szczerze m?wi?c spodziewa?em si? bardzo du?ego zainteresowania, trudno... Temat uwa?am za zamkni?ty!

Dzi?kuje za uszanowanie moich stara?.

W takim razie ja zamykam temat... ; )

Pozdrawiam,
Koybi

Status
Zamknięty.
Do góry