- Liczba reakcji
- 2
Siemanko!
Jak wiadomo w dzisiejszych czasach wi?cej ludzi chcia?oby postawi? ots'a ni? na nim pogra?. Ka?dy ma swoj? wizj? wymarzonego serwera, mi?o wspominamy te ulubione, nasze najlepsze czasy gry i nie raz chcieliby?my do nich wr?ci?.
Chcia?bym Was spyta? jaki ots najmilej wspominacie i co go wyr??nia?o? Jaka wersja tibii jest wed?ug Was najlepsza? Jaka mapa/wyspa/miasto budzi w Was najwi?kszy sentyment?
dla przypomnienia, kilka screen?w z neta:
Jak wiadomo w dzisiejszych czasach wi?cej ludzi chcia?oby postawi? ots'a ni? na nim pogra?. Ka?dy ma swoj? wizj? wymarzonego serwera, mi?o wspominamy te ulubione, nasze najlepsze czasy gry i nie raz chcieliby?my do nich wr?ci?.
Chcia?bym Was spyta? jaki ots najmilej wspominacie i co go wyr??nia?o? Jaka wersja tibii jest wed?ug Was najlepsza? Jaka mapa/wyspa/miasto budzi w Was najwi?kszy sentyment?
dla przypomnienia, kilka screen?w z neta:
Z 7.92 to by? chyba taki serwer jeszcze jak Xamash(?) z map? evo
Wi?kszo?? z tych serwer?w to by?y orshabumby z expem 999x, zmienia?em je co chwile, ale uwielbia?em si? na nich bawi?. Pami?tam jak wysz?a tibia 8.0 i pierwszy raz zobaczy?em nowe grafiki, od razu mi si? nie spodoba?y, a zw?aszcza grafiki czar?w(tera itp) jak to zjebali to ma?o powiedziane pomy?la?em i mam tak do dzi?, zdania nie zmieni?. Pozdrawiam wariat?w