• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Twoja ostatnia praca.

Odp: Twoja Ostatnia Praca

Odp: Twoja Ostatnia Praca

Moja pierwsza praca.(brat) (Wyspa rozbitk?w)

uc9x.png

Ostatnia edycja:
Odp: Twoja ostatnia praca.

#up
Okropne. Fu. Nawet przypadkiem ci??ko tak brzydk? map? zrobi?.

#topic
dkon.jpg

@up
No, mi si? bardzo podoba, mi do takiego poziomu bardzo daleko.

@topic

Po przeczytaniu poradnika o naturze wypoci?em co? takiego :
23.png

Wiem, ?e ci??ko jest tu co? oceni? lecz chodzi mi o to czy taka natura jest dobra.

Nadal jest s?abo, polecam przeczyta? serie poradnik?w Shirako: Click

Oraz, poradnik jak wykona? prawid?owo screen z ME: Click

~Kajlu-Mapping~
1.
ry5e.png

2.
ktq.png

3.
2065.png

[/CENTER]

Co? ma?o tych ostatnich prac wi?c mo?e zaczn? co? dodawa? :lol:

...:::Nr.1:::..
2vlqsdh.png

...:::Nr.2:::..
2s142mg.png

No to i ja pochwale si? moja prac? ,kawa?ek miasta
th-ukdjbcmyzyrlytndvawe.jpg

No c??, mam tylko nadziej?, ?e nie dostan? warna za odkopywanie starego (przyklejonego) tematu.
Po bardzo d?ugiej przerwie od mappingu (jakie? dwa lata chyba) postanowi?am zrobi? co? od?wie?aj?cego moje niewielkie umiej?tno?ci. Wysz?o co? takiego:

2ylwdb7.jpg

Jak wy?apiecie jakie? b??dy i chce wam si? je wytyka? to walcie. Najlepsza nauka to ta na b??dach ;3

Ostatnia edycja:

Najwi?kszy b??d jaki mi si? rzuca w oczy w ka?dym calu tej pracy, to te ohydne bordery g?ra->pod?o?e : < Podkre?li?a? tym samym to, jakie zrobi?a? pi?kne kwadratowe g?ry ; ) Poza tym przyzwoicie : )

Ostatnia edycja:

Podpinam si? do Shirako. Nie bardzo popisa?e? si? tym podkre?leniem "prostych" g?r jak i co? mi si? zdaje, ?e natur? stawia?em na chybi?-trafi?. Wygl?da to tak jakby? oboj?tnie gdzie stawia? krzewy, drzewa, kwiaty itp.

@ Yacoob Jestem dziewczyn? :< A je?li chodzi o drzewka itp to podoba mi si? ich u?o?enie. Ka?dy detal ustawia?am po kolei, starannie, nic nie jest rzucone przypadkowo.

@ Never Give Up Ja i posada? Dzi?kuj? za propozycj?, czuj? si? wyr??niona :D b?d? niestety zmuszona odm?wi? z dw?ch powod?w:
1) Nie mam czasu na robienie map do bardziej zaawansowanych projekt?w, studia poch?aniaj? ka?d? woln? chwil? (i to nie zawsze nauka);
2) Nie uwa?am ?eby moje umiej?tno?ci nadawa?y si? do robienia porz?dnych map - p?ki co robi? tylko g?ry i jakie? proste budynki a i to nie wychodzi mi perfekcyjnie.

Ale dzi?kuj? za wszelakie opinie, przydatne przy rozwijaniu skrzyde?. Spr?buj? poprawi? te bordery, taki z?y nawyk.

@Kate Sayuki, a to nie wiedzia?em wi?c przepraszam ;)

thtrhrth.png

Wytyka? b??dy! Bez lito?ci! Troch? rozmazane, imageshack psuje jako??.

(Kwadratowy domek xD)

Do góry