• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Twoja Ostatnia Praca

Odp: Twoja Ostatnia Praca

Po prawej duzo bardziej mi sie podoba z t? chust?? Og?lnie sama praca ?wietna.

Fajnie jakbys kiedys zr?bi? mojego ulubionego , Dariusa z LoL'a; > choc jak zapewne sie domyslam nie bd Ci sie chcia?o xd

Drzewiec
forestguard_by_spritemonkey-d7d45ah.png

Praca stara, ale mo?e od?wie?enie tematu zach?ci kogo? do wstawiania swoich dzie?.

Witam, Nudzi?o mi si? trochu dzisiaj i postanowi?em troch? od?wie?y? SCA gdy? jest to klasyk mimo wszystko, co o mojej wersji s?dzicie ?

gRlanmTT.png

0KEPO7sr.jpg

p5Qkk4jup

Na od?wie?enie bo nic si? tu nie dzieje. xD
Credit. butki od Royalza. xD

Fajne prace , Gohanki bardzo ?adnie sie prezentuj?, choc nie wiem czy g?owy lekko nie za du?e

Mo?e teraz ja oceni?, hm? (pod koniec postu wrzuc? lekko przerobion? wersj?)
Po pierwsze, wszystkie gohany maj? za d?ugie r?ce I TO BARDZO, dziwnie to wygl?da, szczeg?lnie, ?e to s? postacie z DB, a nie Slenderman. Jeszcze jedna rzecz, je?eli nie umiesz cieniowa? ciemnych, czarnych w?os?w - nie cieniuj ich, zostaw puste, cienie na czarnym nie s? zazwyczaj wymagane. Nieumiej?tnie zrobione cienie potrafi? zepsu? pixela
Po drugie, dobrze, ?e nie ograniczasz si? do 32 pixeli wysoko?ci, masz teraz wi?ksze pole do popisu, przez co prace wygl?daj? po prostu lepiej (por?wnuj?c do poprzednich pixeli z db)
Po trzecie i raczej ostatnie, nie podoba mi si? kolor ubran w SSJ, w tej formie, jego ubrania zmienia?y ca?y kolor, a nie tylko zostawa?y blasku "w ?rodku". To samo tyczy si? sk?ry, sk?ra zosta?a bez zmian, w?osy zmieni?y kolor, a spodnie zosta?y lekko rozja?nione, popraw to.
Po czwarte i jednak nie ostatnie, dosy? fajnie wykonany armor Kaioshin?w, za to masz propsy.
Na koniec, tak jak wspomina?em wcze?niej, wrzucam moj? wersj? Twojego Gohana:
XaGtQTL.png

"jego ubrania zmienia?y ca?y kolor" -- wtf.. on sie kurwa transformowal a nie przebieral xD (ubrania podczas transformacji jedyne co to sie niszczyly troche //albo to byl efekt walki juz nie pamietam :D)

Goku fajny -- PROPSEU.
Royalz - w twojej edycji jego goka glowa i rece sa lepsze ale stroj natu zrobil lepszy :D [ten stroj z SSJ do wszystkich form goka dac i bd git :D]

"jego ubrania zmienia?y ca?y kolor" -- wtf.. on sie kurwa transformowal a nie przebieral xD (ubrania podczas transformacji jedyne co to sie niszczyly troche //albo to byl efekt walki juz nie pamietam :D)

Goku fajny -- PROPSEU.
Royalz - w twojej edycji jego goka glowa i rece sa lepsze ale stroj natu zrobil lepszy :D [ten stroj z SSJ do wszystkich form goka dac i bd git :D]

To nei je Goku tylko Gohan :)

Natu prosz? cie popraw mu w?osy w SSJ bo a? mi sie ?ezka kraja w oku jak to widze

Chodzi?o mi o u?o?enie w?os?w bo teraz to wygl?da jak ogon Ninetalesa z pokemon?w a nie jak w?osy GOku jakiegokolwiek SSJ

oOTa6qa.png

---------- Tre?? dodana o 12:32 ----------

tmLJsUa.png

Attachments

• gifpal-20141213182711.jpg
    gifpal-20141213182711.jpg
    9,2 KB · Wyś: 0
Ostatnia edycja:
Do góry