• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Twoja Ostatnia Praca

Odp: Twoja Ostatnia Praca

@UP. Omg chlopaczku co Ty mozesz wiedziec o studiach skoro piszesz ze masz 18 lat, ustawiasz 20 a wygladasz na 15. Ironicznie odpowiadajac, nie ucza tego w tech informatycznym wiesz ;oooo Biberku.
@Dantez, nie wiem co powiedziec, jezeli takie cos potrafisz to naprawde wielkie GZ dla Cb, dla Cb to pewnie juz latwizna, dla innych czarna magia.

Dubler chyba jak juz xD

@Gantee. Omg chlopaczku co Ty mozesz wiedziec o studiach skoro piszesz ze masz 18 lat, ustawiasz 20 a wygladasz na 15. Ironicznie odpowiadajac, nie ucza tego w tech informatycznym wiesz ;oooo Biberku. Widzisz, jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz, Dantez juz wyjasnil.
@Dantez, nie wiem co powiedziec, jezeli takie cos potrafisz to naprawde wielkie GZ dla Cb, dla Cb to pewnie juz latwizna, dla innych czarna magia.
@Topic aby nie bylo moja ostatnia praca xD :

Nie jestem Dantez, ale dzi?ki xD

@Gantee. Omg chlopaczku co Ty mozesz wiedziec o studiach skoro piszesz ze masz 18 lat, ustawiasz 20 a wygladasz na 15. Ironicznie odpowiadajac, nie ucza tego w tech informatycznym wiesz ;oooo Biberku. Widzisz, jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz, Dubler juz wyjasnil.
@Dubles, nie wiem co powiedziec, jezeli takie cos potrafisz to naprawde wielkie GZ dla Cb, dla Cb to pewnie juz latwizna, dla innych czarna magia.
@Topic aby nie bylo moja ostatnia praca xD :
@xD nie no moj blad:)

Dubles :D Tak czytam i chuj nie wiem o co chodzi?o.

Mo?e um?wcie si? od razu na ustawk? co?

Dubler fajny patent. Mo?e pomy?l o np. pod??czeniu jakiego? silniczka z zabawki do komputera i poruszaniu nim za pomoc? komend w komputerze? Zrobisz jeden, drugi, podczepisz kawa?ki metalu i masz metalow? ?ap? sterowan? komputerem :D

@Aby nie bylo moja ostatnia praca :
txT7SWl.jpg

Dubler napisze Ci poraz kolejny, a mianowicie 2: NIE TLUMACZ MI SIE, NIE JESTEM DO TEGO UPOWAZNIONY. A to ze on dostaje rozmowy od osob x to mnie to malo interesuje, bo wlasnie widac jakim niedojebem jest ze prosi o ssy ludzi z moich rozmow tak wiec daje do zrozumienia jedno i wylacznie - debilizm.
Wczoraj sam krytykowal mnie przy Ethur'ze ze wrzucam rozmowy z poza forum, teraz sam to robi a zrobil to juz wczesniej. PS. Ethurl czy jak mu tak napisal ze frajerstwo jesto to ze wrzucam na czat wlasnie, tylko czat rozmowy z poza forum, on zaczal odrazu krytykowac to, lizac dupsko a sam to juz robil. To jest normalne?

...
@Down, a czy ja Ci placze? napisalem ze nie jestes osoba powazna bo wysylas nasze rozmowy komus, mnie to tam serio malo interesuje bo nic zlego nie napisalem procz 1 bledu, pff xD nie widze tu zadnego problemu jak i w pisaniu jak i w bledzie. Bardziej mysle ze jestes osoba nie powazna bo dajesz sie takiemu zryciuchowi jak on. Nie placze bo nie jestes 1 skrypterem a wlasnie Ty mi tu teraz bol dupy robisz, skoro masz klientow to miej ciesze sie :) Super ze Ci dobrze idzie ale po chuj drazysz temat ktory zostal zamkniety?

Notka moderatorska:
Koniec dobrego. Chcecie sie wyzywac? to idzcie na giegie ~~DawTor

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@zwyklyPionek taniej Ci wyjdzie napisa? program w autoIt czy innym C# kt?ry Ci b?dzie rusza? myszk? i symulowa? klawiatur? :)

@up
ja nie m?wi?em o b??dzie, ja mu powiedzia?em ?e pisze do mnie osoba z kt?r? si? w?a?nie k??ci pod moim postem i na dow?d wys?a?em wiadomo??, to ?e wychwyci? b??d i co zrobi? z t? wiadomo?ci? to jego sprawa
@edit
m?wi? Ci jak jest, bo zaczynasz p?aka? ?e jestem niepowa?ny. Nie chcesz to nie zamawiaj nic ode mnie, ?aski mi nie robisz :) Jak bym nie mia? co z ?yciem robi? to bym nie ustala? cen takich a nie innych. Jako? nadal mam klient?w i nikt specjalnie nie narzeka.
@Down, a czy ja Ci placze? napisalem ze nie jestes osoba powazna bo wysylas nasze rozmowy komus, mnie to tam serio malo interesuje bo nic zlego nie napisalem procz 1 bledu, pff xD nie widze tu zadnego problemu jak i w pisaniu jak i w bledzie. Bardziej mysle ze jestes osoba nie powazna bo dajesz sie takiemu zryciuchowi jak on. Nie placze bo nie jestes 1 skrypterem a wlasnie Ty mi tu teraz bol dupy robisz, skoro masz klientow to miej ciesze sie :) Super ze Ci dobrze idzie ale po chuj drazysz temat ktory zostal zamkniety?
Przecie? to ty chcia?e? co? zam?wi? a potem si? rozmy?li?e?, a teraz to ty dr??ysz temat :D Nie czaj? ci? go?ciu.
Podsumowuj?c: r?b co chcesz.
10c22ceacdfb808917b7f11bca929f06.gif

@topic
to nie miejsce na k??tnie wi?c plax, piszcie do siebie na pw czy co?

Ostatnia edycja:

Zajebisty :3 Przypominam o tym co na gg pisa?em przy okazji xdd

Pozdrawiam!

Pokemon #649 Genesect
V5oXyDN.png

Moze ktos ma jakies pomysly na sprity? albo chce zeby mu zrobic jakas postac albo cos? ;d

Ostatnia edycja:

Dawtoreq, to bardziej przypomina wr??ki ni? chochliki. XD

Iron man'a :)
Zajedwabisty shrek;)

smutny ten iron man :(

Nie jest smutny, jest powazny albo wkurwiony. :)
@Zajebisty iron manik :3 co powiesz na hulka w 64x64 albo wiekszy :)) Szybko Ci to idzie ;)
Aby nie bylo, tez cos wstawie :
NbXGuSz.jpg
Naruciak przy uzyciu dlugopisa i markera :) Nie jest to moja ostatnia praca ale jest; p
Naruciak dzis ma czerwone oko ale nie skanowalem jeszcze go.

Ostatnia edycja:

DawToreq, ja te? nie wiem. :(

Shrek wyszed? Ci bardzo fajnie. Zr?b Akatsuki z Log Horizon. <3

Do góry