-Tibia 8.55 Tyrania.net Real Map

Status
Zamknięty.

Tyrania

User
Kwiecień 24, 2010
Liczba reakcji
1
Tyrania.net
Startujemy Niedziela 25 Kwiecie? 12:00

Tyrania.net jest projektem d?ugo przygotowywanym, testowanym.
W zwi?zku z tym i? w ?wiecie Open Tibia wiele Serwer?w upada przez Ataki, zmobilizowali?my wiele os?b aby Tyrania.net by?a Serwerem: Bezpiecznym! Wolnym od Atak?w, Lag?w i przerwach w dzia?aniu!

Strona
Stworzyli?my tak? stron?, aby ka?dy gracz m?g? szybko znale?? to czego szuka!
Strona jest przejrzysta i bardzo przyjemna. Sami zobaczcie!
stronat.jpg

Mapa
Nasza mapa jest idealnym odzwierciedleniem mapy Cipsoftu! Posiadamy wszystkie tereny, wszystkie niezb?dne NPC, mapa jest tak?e wolna od ma?ych bug?w wizualnych!

340px-Tibia-CipSoft.jpeg

Monstery

W?o?yli?my wielki wysi?ek i czas w dopracowanie potwor?w, aby by?y jak najbardziej Realistyczne!! Z ka?dego potwora mo?emy zdoby? itemy kt?re powinni?my zdobywa?, w idealnie dopracowanym Loot Rate!

lootf.jpg

Questy

Mamy prawie wszystkie Questy zaczynaj?c od tych najwa?niejszych ko?cz?c na mniej wa?nych, a nawet na takich o kt?rych nie mieli?cie jeszcze poj?cia!

poip.jpg

11068466.jpg

43591703.jpg

74008967.jpg

Szczeg??y

Postarali?my si? dopracowa? ka?dy najmniejszy szczeg??, wszystko dzia?a jak powinno. System scyzoryk?w, system Water Elemenatli, system Rust Remover, oraz wiele innych!
templewu.jpg

Og?lne informacje

GAME
Host: TYRANIA.net
Port:7171
Client:8.54 & 8.55

PUBLIC VENTRILO - FREE CHANNELS
Host: TYRANIA.net
Port:3784
Client:2.1.4

DEDICATED SERVER
Frequency:Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz
Ram:16 GB DDR2
Hard drive:Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
Connection:Throughput 1 Gbit - no freezes no lags

RATES
LootRate:2.7x
SkillRate:25x
MagicRate:12x
SpawnRate:2x

STAGES
1-50:120x
51-80:80x
81-100:60x
101-120:40x
121-140:20x
141-170:10x
171-200:7x
201-230:5x
231-250:4x
251-xxx:3x

ANOTHER CONFIGURATION
FragTime:4h
Notations to ban:3
Banishment length:1 day
Protection level:30
Buy house from level:30

Odp: Tyrania.net Real Map

Na pewno zagram na tym servie.
Mam nadziej? ?e nie b?dzie takiej sytuacji co z 2 serverem administratora Tyrani.(salva*****)

Jak gra?em na tym 2 servie to podoba?a mi si? gra gdy? nie by?o za ?atwo.

Jedn? wad? by?o rzadkie odwiedzanie servera przez admina.

Bardzo ciekawy OTS , dobrze ?e s? scyzoryki oraz taski. Sam zagram i zapraszam do gry innych , wko?cu musimy mie? z kim? wojny :p , i wko?cu nie ma addon dolla !
Jak wida? serwer posiada wiele qest?w min :
beztytuuns.png

Oraz wiele innych

SERDECZNIE ZAPRASZAM

Ostatnia edycja:

Mam nadzieje ?e zostane d?u?ej na tym ots ni? pare dni.
Gra?em na Salvadorze. Co do addon dolla to jest 1 na li?cie.
Jak co? m?j nick Holy Paladyn

Ja te? pogram. Mam nadzieje ?e du?o os?b wejdzie do orania ^^
i
?e ots b?dzie si? d?ugo trzyma?.

Daje 100% ,?e Sasir zlaguje serwer i serwer sie rozpierdoli ;/....Ostatnio wiele ots?w tak pada,przyk?ad Falani na pocz?tku 600 graczy online wkoncu pingowanie a na drugi dzien klonowanie item?w.:) zycze powodzenia bo przyda si? wam :)

Noffy i co to Ci daje ?e komu? rozpierdalasz serwery ? Przyjemno?? , robisz to dlatego ?e sam nie umiesz postawi? serwera na kt?rym b?dzie gra? 10 os?b ?

Daje 100% ,?e Sasir zlaguje serwer i serwer sie rozpierdoli ;/....Ostatnio wiele ots?w tak pada,przyk?ad Falani na pocz?tku 600 graczy online wkoncu pingowanie a na drugi dzien klonowanie item?w.:) zycze powodzenia bo przyda si? wam :)

Po pierwsze to nie Sasir to robi a jego koledzy, koledzy za $$ :)
A to, ?e Serwery padaj? to wina zabezpiecze?. Wi?kszo?? leci na tanie Serwery we Francji i temu tak padaj?. My p?acimy spory $ ale mamy pewno?? ?e takie ?cierwo jak Sasir mo?e sobie jedynie pogra? u nas ;)
Co do klonowania kasy, u nas takiego czego? nie ma i nie b?dzie "."

Rozumiem o tym sie przekonamy ;-)....Tak tylko m?wie bo ostatnio w chuj serwerow pada przez Sasira,no to je?eli stawiacie na jako?? a nie tylko na zarobek to Gz i zycze sukces?w :)

@Izoki
Wida? ,?e masz max podstaw?wke albo nie chodzisz do szko?y,czy ja napisalem ze to ja rozpierdalam serwery ? Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania synu.

Up napisa?e? posta i dok?adnie 3 sekundy puzniej zosta? zrobiony Sasir =D Wiec mo?e to Ty (tak pomy?la?em) a Tw?j post przeczyta?em uwa?nie.

Co do serwera to jeszcze raz zapraszam. Jest ju? du?o kont a czekamy na wi?cej.

No ja chyba nie zagram.
Ale to dla tego ?e rl map
project. Postarali?cie si?
i tu nie mam w?tpliwo?ci.
Powodzenia :P

I swoj? grog? - Co to za
budzenie mnie esem o 3
w nocy o tre?ci:
"TYRANIA.net 0 lagow
0 crashy ZABEZPIECZONY
Rl OTS start jutro 12:00
tw?j numer ma szanse
wygra? nagrody wielkie
oro czeka TYRANIA.net RL MAP !
zaloz chara dzi?."

^^

Hah, mi identyczny SMS przyszed?. : P
?adnie napisana zapowied?, masa quest?w, kt?re s? na niewielu real mapach ; P
Wbije, zobacze, ocenie. ^ ^

ots wspania?y dok?adnie wspania?a robota polecam naprawd? mi?o i ciekawie pozdrawiam

Serwer wystartowa? 300 os?b utrzymuje bez lagg?w =D , dalej nie wiem bo wiecej nie by?o

Ca?e eq spada xD. Ale to nic gm wzi?? off i naprawia teraz to(mam nadzieje ze naprawia a nie jaki? crash)

szkoda ze nie non-pvp nie ma w ogole otsa pod 8.54 jakbys zrobil to pewnie duzo osob by zagralo ;)

Ca?e eq spada xD. Ale to nic gm wzi?? off i naprawia teraz to(mam nadzieje ze naprawia a nie jaki? crash)

Liter?wka by?a jedna :P Szybko to naprawili?my, na Server nie da?o si? wej?? przez jak?? minute :) Start zaliczony do udanych.

@Noffy

Jednak ?adne sasiry tego servera nie zpingowa?y.

Gram tam i jest dobrze bez lag?w, przyjemny exp, oro.

SERDECZNIE ZAPRASZAM

No faktycznie nikt nie atakuje narazie.wpadalem na start swoim 8 lvlem zobaczyc czy b?da lagi etc. nie by?o ;-) zycze rekord?w graczy itd.

Pr?cz tego, ?e nie wiadomo sk?d mieli numery telefon?w i, ?e jest to kolejne rl map jakich o dziwo ma?o na tym ?wiecie jest, ?e exp rate jest podobny do innych i wgl itd etc to skusze sie i zagram z moj? grup? Bug Finder?w. Nie by?o ots-a na kt?rym nie znale?li?my ani jednego. mam nadziej?, ?e to b?dzie 1.

Oby posta? d?u?ej ni? tydzie?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry