• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

u RegiX'a-Service Team

Status
Zamknięty.

RegiX

User
Kwiecień 21, 2011
Liczba reakcji
1
u RegiX'a

Od dzi? jest mo?liwy service jakim jest:

*Expienie
*Przechodzenie Rook'a
*Skill
*Wbijanie Mlv

_____________________________________________________________________________________________
Ceny nie s? odg?rnie ustalone, mo?liwo?? p?atno?ci, taka jak poni?ej. UWAGA UWAGA! Pierwszy Rook za free! Potem ju? tylko i wy??cznie za op?at?. Mo?liwo?? negocjacji. Cena zale?y r?wnie? od server'a, za Dead'y ja ponosz? konsekwencj? i sumiennie odrabiam Lvl jak i To co zosta?o stracone.. Wi?cej informacji PW lub w Temacie.

P?atno?ci:
-OnePay (Poprzez p?atno?ci.pl)
-SMS
-CC na Xerenie & Azurze

Pozdrawiam RegiX!

Kontakt Gadu-Gadu:
-35380177

Odp: u RegiX'a-Service Team

M?g?bym ci? "wyprubowa?" i jako pierwszy wzi?? przej?cie rooka za free?

Poprosz? passy na PW i zaczn? bi? lvl. Potem ewentualnie po dop?acie dobijanie skill'i.

ok, ju? wysy?a, ile to b?dzie trwa?o?

Od 1-8 lvl oko?o 4h. Mo?liwa przerwa, bo id? do ko?cio?a. Dam zna? na pw.
Wybaczcie, ?e post pod postem, ale chc? potwierdzi? swoj? uczciwo?? wi?c wrzucam Screen. Mo?e nie jest powalaj?cy ale jeszcze 2h expienia i 8 lvl b?dzie :P
regix1.png

regix2.png

Zlecenie usera lycho96 zosta?o wykonane pomy?lnie. Zapraszam kolejnych! Niestety przej?cie Rookgardu nie b?dzie mo?liwe za darmo.
Pozdrawiam RegiX!
Gadu-22578241

Notka moderatorska:
3 posty pod rz?d? Ju? Ci? kiedy? ostrzega?em. ??cze po raz ostatni upominaj?c ustnie.

Wszystko sprawnie, u?ytkownik szybko przeszed? rook'a :D

Refresh! ZAPRASZAM! OD DZI? PRZECENA 20% + ZDJ?CIE OGRANICZENIA SKILLA!!

REFRESH! Oczywi?cie zapraszam! Ka?dy z nas 3 jest wolny, wi?c ma czas na exp!!! Tanio! Wi?cej info pod gadu-gadu!!

ZAPRASZAM!

jaka cena by?aby przej?cie rooka i skill palkiem 50/50? z gory thx za odpowiedz

zdecydowalem sie kupic. powiedzial ze do ?rody powinno byc wszystko. narazie czekam. wydaje mi sie ?e tanio zap?aci?em... jak co? b?dzie nie tak dam zna?.

@edit

Rook ju? zrobiony, czekam na skill :] my?le ze mozna oficjalnie postawic plus . . .

posta? wr?ci?a do mnie z 10lvl'em i skillami 52/48 :) jestem w pe?ni zadowolony i nie wiedzia?em, ?e tak szybko zostanie to zrealizowane... polecam u?ytkownika w 100%!

Prosz? o sprawdzenie host?w!

Mam pytanie, ile kosztuje wyexpienie z 9 lvl knight skille 30/25 na 40 + lvl (bot on) ?wiat Azura.

Witam mo?e b?d? kolejny ile kosztowa?o by wyskilowanie palla na pvp lvl 20 , skile 50/35+- do 70-75/60-67?
nie mam small stones i malo hajsu w depo.

Witam mo?e b?d? kolejny ile kosztowa?o by wyskilowanie palla na pvp lvl 20 , skile 50/35+- do 70-75/60-67?
nie mam small stones i malo hajsu w depo.

12z? przelewem na paypal, 14+vat sms'em, 150k na Xerenie/Azurze. Pisz na gadu gadu serwisowe, mo?e si? dogadamy :)

Koles zajebisty!
1 dzien i mam palla 15 lvl skille 54/43

PRZE KOLES !

Koles zajebisty!
1 dzien i mam palla 15 lvl skille 54/43
PRZE KOLES !

No problem :) prosi?em pana up aby skomentowa? specjalnie w temacie, aby potwierdzi? moj? wiarygodno??, poniewa? by? z poza forum..

'Nie masz czasu na gr?, a chcesz by? w Topie? Zostaw to RegiX Team'owi!'

Szybko, bezpiecznie i nad-wyraz tanio!! Zapraszamy!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry