What's new

~?Unforced Paprikas?~ Thread

DarknessX

Active User
Reaction score
2
Odp: ~?Unforced Paprikas?~ Thread

@Up
No Racja...zajafajna posta? sam bym chcia? mie? tak?, ale boj? si? robi? bo za ka?dym razem jak wbije 30 to mam hacka :mad:
Wi?c dlatego nie b?d? traci? czasu...

Jedyne co mog? powiedzie? do tej postaci to GoGoGo 100LV !!!:D

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180

@Up
No Racja...zajafajna posta? sam bym chcia? mie? tak?, ale boj? si? robi? bo za ka?dym razem jak wbije 30 to mam hacka :mad:
Wi?c dlatego nie b?d? traci? czasu...
Jedyne co mog? powiedzie? do tej postaci to GoGoGo 100LV !!!:D

Hacka masz z w?asnej g?upoty, wko?cu nikt inny za Ciebie gejlogerk?w nie ?ci?ga.

Co do Ciebie Simivar to jak widze idzie Ci coraz lepiej. Addonik zrobiony, nie kosztowa? Cie ma?o, ale widze, ?e tak jak ja, wygl?d ponad wszystko xd Kiedy masz zamiar zrobi? kolejny addonik do Knighta?

?ycze dalszych sukces?w - tych mniejszych, jak i wi?kszych.
Ps: Wi?cej screen?w poprosze ;)

Dolus

User
Reaction score
2

Przegl?dn??em wszystkie strony i jestem szczerze pod wra?eniem. :)
Gratuluj? skilli, levela, eq i oczywi?cie addon?w , itd. (;
Powodzenia dalej. ;p

Simivar

Senior User
Reaction score
129

1st wrl in my life, razem zabilismy 4 :rolleyes:
167tf6o.png

3kk expa own3d
2qtb7zl.png

Najnowsze, dzisiejsze hydry...
351ers3.png

1zqsg01.png

Lvl up...
1hrnfq.png

Dalszy ci?g hyderek...
307ncw5.png

2hzhmhw.png

No i nieszcz?sny loot... Siedzieli?my 2h 30min, a oczywi?cie polecia? tylko jeden wh i 3 roh'y, kt?re zu?yli?my...
w8mjoy.png

Trepido

Active User
Reaction score
34

Simi,wielkie brawa dla ciebie nie tylko za lvl za to ze si? podnios?e? pod hacku i idziesz dalej mam nadzieje ze nied?ugo zobacz? cie z 100 lvl :]
Gratuluje wszystkiego i pozdrawiam Trepido.
Wam r?wnie? V.Dren I Nitro

Last edited:

Xenth

Active User
Reaction score
5

Super, go go 80 lvl and POI i nie padnij na poi bo du?o ?mia?k?w tam pada wi?c b?? czujny pozdrowionka.

Xenth

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Po wbiciu 59 lvl'a i huncie na hydrach, z powodu braku pieni?dzy postanowi?em troch? posiedzie? na mintallin, przy okazji zahaczaj?c o tamtejsze dragi, mia?em takie farta, ?e zlooci?em a? 3 woi ;d. Podobny g?upi ma zawsze szcz??cie...
noehqp.png

Nast?pnie Jubciek zaprowadzi? mnie na Minstrock (czy jak to si? pisze ^.^), za co mu jestem serdecznie wdzi?czny, a teraz przejd?my ju? do zdj?cia...
zswpvn.png

Nazbiera?o si? troszk? halberd?w, battle shield?w...
2d7zgas.png

W ko?cu postanowi?em sprzeda? sw? ukochan? bro? - Ornamented Axe i trafi? mi si? prawie od razu kupiec, na jakiego czeka?em... Co z tego, ?e kiedy? (w tym tyg.) kto? za tak? sam? cen? (14k) kupi? ode mnie Ice Rapiera (jeden z tutejszych [czyt. refugiijskich] noobk?w).
14bdkw.png

Od razu po wibiciu upragnionego 60 poziomu zapisa?em si? na banshee quest (wcze?niej mia?em ju? zrobione 4 seal'e, a i tak brazole chcia?y 6k -.-, na dodatek sami musieli?my sobie czy?ci? finala !).
2vueu0w.png

Postanowi?em wybra? si? z okazji urodziny (ahh... uwielbiam sam sobie robi? prezenty) wybra? si? na drugi quest service, mermaind comb...
123bmsz.png

Na podsumowanie jak?e d?ugiego i ciekawego posta, postanowi?em da? zdj?cie wszystkich moich addon?w i outfit?w, troszk? si? tego uzbiera?o, jest si? w czym wozi? po carlin ^.^
35jxc0w.png

Dobra... Id? pi? dalej ^.-

Last edited:

Oser

Advanced User
Reaction score
89

Ej ten ziomek Thug Neo biega? par? dni temu po dp w Thais i tam nie wiem czy chcia? robi? ludzi czy co? ale pisa? "Itemki za zaufanie" nie znam ziomka . A tak wgl to ss wyjebane ^^ :D no mi?ego expa . Peace.

Gumi?

New User
Reaction score
0

Simivar- idzie ci zajebi?cie. Z lvl'em mo?e nie tak szybko, ale jest okej. Gratuluj? addon?w <zazdro?ci>

Hoster

Senior User
Reaction score
34

Wszystkim awans?w loota, trade etc.
Simivar, masz wysoki poziom, sporo outfit?w i addon?w. Graj dalej! Czekam wkr?tce na screeny z poi ;) Gratuluj? zabicia pierwszego warlocka. Mo?e wkr?tce b?dzie... pierwszy demon ;o Skoro masz ju? tyle tych wygl?d?w i addon?w proponuj? zainwestowa? w Valharian outfit. Ca?kiem ?adnie si? prezentuje :p Uci??e? troch? awans na 59 poziom ;) O tych drzwiach, to nic nie wiedzia?em... Czy?by b??d?

v.dren, skilluj dalej. Mo?e to nie nale?y do przyjemno?ci (chyba nie tylko dla mnie), ale skill to podstawa ;)

Jubciek

Advanced User
Reaction score
19

@Simivar

Fajnie, ?e znalaz?e? te cyce :) Mi?o mi by?o Ci pom?c.
BTW. Banshee quest final room mo?na wej?? tylko wtedy kiedy nie ma si? done :) Wi?c nie zganiaj all na BR :) bo oni odwalili swoj? robot?. Co do tego, ?e mia?e? 4 seale done to ju? inna sprawa. Banshee quest jest dochodowym questem a 6 k to i tak ma?o :)

Pozdrowienia Jubciek :):eek:

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Kilka os?b prosi?o mnie o wyczyszczenie Orc Fortress Quest (jako lidera gildii), tak wi?c postanowili?my um?wi? dat?, godzin?, miejsce spotkania, a tak?e napisa? na forach, gdyby kto? z poza gildii chcia? i??. Niestety, wiadomo, gildia ma za darmo, ale osoby z poza musz? zap?aci?, cena nie jest wyg?rowana, jedyne 2k, aby zwr?ci?o si? za potiony. Wi?cej informacji w grze (Baar Eterlan), gdyby kto? chcia? do??czy? (na quest) zapraszamy do .

lolek0010

User
Reaction score
0

Skille bardzo dobre jak na ten lvl no a eq tez co to mowic ;] 8/10 :p pozdrawiam

mem01234

User
Reaction score
0

Simivar czego nie dodajesz zdj?? ? Nudno tu troch?. Czy?by? przesta? grac ?

biba258

Active User
Reaction score
3

Spoko SS wiesz ten har jest spoko skile i wogule

D3ch4lol

Advanced User
Reaction score
30

Dawno nie komentowa?em twojego przepi?knego tematu, to teraz si? zrekompensuje ^^

C??, jak ostatnio widzia?em, by?o 11~~ stron to teraz mi narobi?e? troszku lektury ze zdj?ciami : ]

Zajebi?cie Ci idzie! Bardzo ?adne screeny, wszystko jest dobrze, tylko pogratulowa? : ) Oby tak dalej kolego, addoniki ponad wszystko fan <3
100 level i demko z PoI ^^

Last edited:

Michalekk

Senior User
Reaction score
159

Wed?ug mnie temat ju? upad?.. Szkoda, ?e ju? tym charem nie grasz, mi?o bylo popatrze? :).

Creede

User
Reaction score
0

Mia?e? ?wietn? posta?, lecz temat podupada, dlaczego? Naprawde fajne by?y te ss'ki.

pozdro

Simivar

Senior User
Reaction score
129

Simivar czego nie dodajesz zdj?? ? Nudno tu troch?. Czy?by? przesta? grac ?

Mo?e nie tyle co nudno, lecz pusto...

Wed?ug mnie temat ju? upad?.. Szkoda, ?e ju? tym charem nie grasz, mi?o bylo popatrze? :).

Dzi?kuj? za mi?e s?owa : )

Mia?e? ?wietn? posta?, lecz temat podupada, dlaczego? Naprawde fajne by?y te ss'ki.
pozdro

Wyja?nienie na ko?cu postu.

Dawno nie komentowa?em twojego przepi?knego tematu, to teraz si? zrekompensuje ^^
C??, jak ostatnio widzia?em, by?o 11~~ stron to teraz mi narobi?e? troszku lektury ze zdj?ciami : ]
Zajebi?cie Ci idzie! Bardzo ?adne screeny, wszystko jest dobrze, tylko pogratulowa? : ) Oby tak dalej kolego, addoniki ponad wszystko fan <3
100 level i demko z PoI ^^
Heh : ) Chcia?o Ci si? tak kolorami bawi?? 100 levelu i PoI niestety nie b?dzie, przykro...

Czytaj?c ostatni? stron?, pomy?la?em, ?e wam jako przegl?daj?cym i czytaj?cym nasz temat, po?wi?caj?cym sw?j czas nale?y si? troszk? wyja?nienia, poowijam tutaj troch? w bawe?n?, ale to wszystko dlatego, i? bardzo mi?o wspominam ten czas...

Zaczyna?em tutaj jako osoba niskopoziomowa, 20 level, sze??dziesiate skille - co to jest? Za pewne wi?kszo?? z was tak my?la?a, kiedy temat zosta? za?o?ony... Jednak teraz patrz?c na w?a?nie te pierwsze zdj?cia, kt?re tutaj wstawi?em, ?ezka mi si? w oku pojawia... W temacie tym zawarte jest moje ca?e ?ycie (tibijskie), moje wszystkie wzloty i upadki, moje decyzje, moje wspomnienia... Kiedy? od jednego z cz?onk?w gildii us?ysza?em bardzo m?dre zdanie, nie pami?tam go dok?adnie tak jak on mi to przekaza?, jednak by?o to co? ko?o: "Nick postaci, wszystkie decyzje, wszystkie s?owa tak naprawd? odzwierciedlaj? w?a?ciciela postaci, to kim jest w prawdziwym ?yciu...".

Wielu z was 'wspiera?o' mnie kiedy mia?em problemy, wielu z was pomaga?o mi i uszcz??liwia?o mnie pisz?c komentarze w temacie, chcia?em podzi?kowa? wam wszystkim za to, ?e byli?cie ze mn?, za to, ?e komentowali?cie ten temat i dzi?ki wam uda?o mi si? doj?? do tych dwustu zdj??, trzystu komentarzy i oko?o pi?tnastu tysi?cy odwiedzin, nigdy nie zapomn? tego, co razem z wami prze?y?em, a temat ten zawsze przypomina? mi b?dzie stare, dobre czasy...

Co si? stanie z postaci?, gildi?, tematem? Posta? najprawdopodobniej zostanie sprzedana; gildia zosta?a powierzona jednemu z vice-lider?w mojej gildii, a temat prawdopodobnie zostanie zamkni?ty, b?d? odejdzie w niepami?? (mam nadziej?, ?e ?adnemu z moderator?w nie przyjdzie na my?l, aby go usun??...).

Tymi s?owami, chcia?em si? z wami po?egna?, wszystko co mia?em do powiedzenia, zosta?o tutaj zawarte...

Co b?d? teraz robi?? Postaram si? troch? odpocz?? od Tibii, chocia? "pikselki som fajne", potem po sprzedaniu postaci b?dziecie mogli mnie ujrze? w nowym temacie, z now? postaci? na innym ?wiecie (tak przypuszczam).

Na samym ko?cu chcia?bym wymieni? kilka os?b, dzi?ki kt?rym uda?o mi si? zaj?? "tak daleko" (jak dla mnie) i szczeg?lnie im podzi?kowa?:
D3ch4lol; Fron; Xemronn; Koko; Bakuo; DarkMen; Prototype; Maxim94; Demeroth; Jack; Budzik; Przemek; Jubciek, a przede wszystkim v.dren (w grze: Kamedalin, Fernalf Hellscream, Chalixy Chafazin, Eliandar, Froonhoon [wszystkie profy rox]), a tak?e wszystkim, kt?rzy na bie??co ?ledzili ten temat, a nie zostali wymienieni, z g?ry przepraszam.

<tumtumtum>Czas na reklam?!
http://tibia.net.pl/sprzedam/76330-refugia-kilka-postaci.html
<tumtumtum>Po reklamie!

Pozdrawiam!

Ellero

Forum friend
Reaction score
30

Szkoda ?e przesta?e? gra?. Gdy b?dziesz sprzedawa? posta? by? mo?e kupie j? od ciebie.
Dzi?ki za podzi?kowania.

"pozdrafionka", maxim94.