Odp: ~?Unforced Paprikas?~ Thread
Simivar czego nie dodajesz zdj?? ? Nudno tu troch?. Czy?by? przesta? grac ?
Mo?e nie tyle co nudno, lecz pusto...
Wed?ug mnie temat ju? upad?.. Szkoda, ?e ju? tym charem nie grasz, mi?o bylo popatrze?
.
Dzi?kuj? za mi?e s?owa : )
Mia?e? ?wietn? posta?, lecz temat podupada, dlaczego? Naprawde fajne by?y te ss'ki.
pozdro
Wyja?nienie na ko?cu postu.
Dawno nie komentowa?em twojego przepi?knego tematu, to teraz si? zrekompensuje ^^
C??, jak ostatnio widzia?em, by?o 11~~ stron to teraz mi narobi?e? troszku lektury ze zdj?ciami : ]
Zajebi?cie Ci idzie! Bardzo ?adne screeny, wszystko jest dobrze, tylko pogratulowa? : ) Oby tak dalej kolego, addoniki ponad wszystko fan <3
100 level i demko z PoI ^^
Heh : ) Chcia?o Ci si? tak kolorami bawi?? 100 levelu i PoI niestety nie b?dzie, przykro...
Czytaj?c ostatni? stron?, pomy?la?em, ?e wam jako przegl?daj?cym i czytaj?cym nasz temat, po?wi?caj?cym sw?j czas nale?y si? troszk? wyja?nienia, poowijam tutaj troch? w bawe?n?, ale to wszystko dlatego, i? bardzo mi?o wspominam ten czas...
Zaczyna?em tutaj jako osoba niskopoziomowa, 20 level, sze??dziesiate skille - co to jest? Za pewne wi?kszo?? z was tak my?la?a, kiedy temat zosta? za?o?ony... Jednak teraz patrz?c na w?a?nie te pierwsze zdj?cia, kt?re tutaj wstawi?em, ?ezka mi si? w oku pojawia... W temacie tym zawarte jest moje ca?e ?ycie (tibijskie), moje wszystkie wzloty i upadki, moje decyzje, moje wspomnienia... Kiedy? od jednego z cz?onk?w gildii us?ysza?em bardzo m?dre zdanie, nie pami?tam go dok?adnie tak jak on mi to przekaza?, jednak by?o to co? ko?o: "
Nick postaci, wszystkie decyzje, wszystkie s?owa tak naprawd? odzwierciedlaj? w?a?ciciela postaci, to kim jest w prawdziwym ?yciu...".
Wielu z was 'wspiera?o' mnie kiedy mia?em problemy, wielu z was pomaga?o mi i uszcz??liwia?o mnie pisz?c komentarze w temacie, chcia?em podzi?kowa? wam wszystkim za to, ?e byli?cie ze mn?, za to, ?e komentowali?cie ten temat i dzi?ki wam uda?o mi si? doj?? do tych dwustu zdj??, trzystu komentarzy i oko?o pi?tnastu tysi?cy odwiedzin, nigdy nie zapomn? tego, co razem z wami prze?y?em, a temat ten zawsze przypomina? mi b?dzie stare, dobre czasy...
Co si? stanie z postaci?, gildi?, tematem? Posta? najprawdopodobniej zostanie sprzedana; gildia zosta?a powierzona jednemu z vice-lider?w mojej gildii, a temat prawdopodobnie zostanie zamkni?ty, b?d? odejdzie w niepami?? (mam nadziej?, ?e ?adnemu z moderator?w nie przyjdzie na my?l, aby go usun??...).
Tymi s?owami, chcia?em si? z wami po?egna?, wszystko co mia?em do powiedzenia, zosta?o tutaj zawarte...
Co b?d? teraz robi?? Postaram si? troch? odpocz?? od Tibii, chocia? "
pikselki som fajne", potem po sprzedaniu postaci b?dziecie mogli mnie ujrze? w nowym temacie, z now? postaci? na innym ?wiecie (tak przypuszczam).
Na samym ko?cu chcia?bym wymieni? kilka os?b, dzi?ki kt?rym uda?o mi si? zaj?? "tak daleko" (jak dla mnie) i szczeg?lnie im podzi?kowa?:
D3ch4lol;
Fron;
Xemronn;
Koko;
Bakuo;
DarkMen;
Prototype;
Maxim94;
Demeroth;
Jack;
Budzik;
Przemek;
Jubciek, a przede wszystkim
v.dren (w grze: Kamedalin, Fernalf Hellscream, Chalixy Chafazin, Eliandar, Froonhoon [wszystkie profy rox]), a tak?e wszystkim, kt?rzy na bie??co ?ledzili ten temat, a nie zostali wymienieni, z g?ry przepraszam.
<tumtumtum>Czas na reklam?!
http://tibia.net.pl/sprzedam/76330-refugia-kilka-postaci.html
<tumtumtum>Po reklamie!
Pozdrawiam!